stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stainless
MemberTeen siis alguse sisse:
1. 25
2. kesk + (õpin EMA merekoolis laevajuhtimist)
3. elan “vanast rasvast”
stainless
MemberAusalt ei viitsi lugeda neid süsivesikuid, valgugramme jne. Siiski püüan menüüs hoida putru, valgurikkaid tooteid ja muud tervislikku. Kui ikka kõht tee peal tühi tundub, siis ei jää ka kabanoss söömata. Pole küll just arukas tegu aga usun, et ma pole siin ainuke. Vahel saab ka proteiin nr 1 sisse aetud.
stainless
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Millest küll selline jama olla võib? Kas äkki kasvuraskusest?Või äkki muudab see proteiin kuidagi südame töö raskemaks? Olen 15
Käi arsti juures ära ja siis valgusta teisigi.
stainless
MemberPaistab, et päris populaarne teema aga räige. Ei sobi siia foorumisse.
stainless
MemberIGA trenn algab nii – 10-15 minutit rattaga + kiloste hantlitega käteringid (ca 5 minutit) + iga harjutus kõigepealt kerge koormusega.
stainless
MemberPaistab, et see on päris levinud probleem. Mul lahmab ka perioodiliselt aga ainult ühest sõõrmest. Nuusata sealt üldse ei saa. Pole midagi, kui arsti juurde minna ei viitsi, siis vatitükk taskusse.
Siit natuke infi verejooksu põhjustest:
stainless
Membermul oleks üks selline küsimus, et kas jõusaalist võib kasv kinni jääda?EI
stainless
MemberPole olemas head ega halba muusikat, on vaid suur ja väike müra.
stainless
MemberSee nn universaalne pill vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stainless
MemberVäga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stainless
Memberhuvitav kas tavaline perearst suudab säänseid diagnoose panna so mis on seljaga lahti jne või oleks mõistlikum minna kuhugi spetsialisti juurde….? Soovitusi Tallinn – so ilmselt hädasti tahan oma selga kellelegi näidataIlmselt ikka traumatoloog või spordiarst paneb asja paika. Küll aga suunab perearst Sind õige arsti juurde kindlasti.
stainless
MemberKunagi sai säästust ostetud kaks 15kg tellitavat hantlit ~315.-kr tk. Samasuguseid müüakse Hobby Hallis ~450.- kr tk.Mul samasugused. Ei tea, kas neile suuremaid kettaid ka eraldi juurde müüakse? Kui, siis kust võiks neid osta?
stainless
MemberÜkskõik, kui palju Sa siit vastuseid saad, fakt on see, et kõige õigema diagnoosi saad ikka arsti juures. Kui juba äraminemise tunne, siis oleks loll mitte doktorit külastada. Trenni ma vahepeal ei teeks.
stainless
Membermingisugune joogatamine või miskid tai tsiid ja ssang yongid või midagi muud minujaoks tundmatut hiina värki võid ju tegelikult teha.Lihtsalt kerge venitamine ja ringutamine tuleb (hommikuti) alati kasuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ärkamisega probleeme, võid ka külma dushiga end äratada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis mudi kõrvalestasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi teadja kirjutas, et pidavat vereringele mingit moodi kasulik olema ja et tark just ärgates seda teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsijutt!
stainless
MemberOlin Tallinnas ainult mõnes saalis käinud, kui sattusin Audentesesse. Jäin sinna pidama. Mulle sobib täielikult. 5+
AutorPostitused