stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197798
stainless
MemberPärle 14
Vähi 4
Kiivikas 11
Koovit 9
stainless
MemberOlen ka ujumas hakanud käima peale nende valude teket,aga paremaks pole siiani läinud.Ja nagu ma aru saan siis TerrenCe,stainless,Bulletproof polegi te enam seljavaludest lõplikult lahti saanud ?
Reedel alles sain teada, milles asi on. Siiani olin ainult massasis käinud seljahädadega. Ei kujuta ette kui kaua aega läheb, et neid nõrgad väikesed lihased järgi treenida. Loodan, et 2-3 kuuga saan enam-vähem korda.
stainless
Memberkäisin samuti hiljuti Tiit Ilvese juures. sama jama, mis eeskõnelejal. olen teinud harjutusi, mis ta näitas 6 õhtut, kuid valu seljas sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma määrin 2x päevas veel hobusepalsamit. Valu on vähe järgi andnud, tõenäoliselt tänu palsamile ja tablettidele, mis põletiku vastu.
Samas netist olen leidnud, et ujumine aitab ka neid väikseid lihaseid järgi. Peab proovima.
stainless
MemberTere,Mul selg jampsinud suhteliselt pikalt ja nüüd olen saanud ka diagnoosiks seljalihaste põletiku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kellegil sellise asjaga tegemist olnud,kuidas seda ravida ?
Arstidelt mina ühtki senini toimivat lahendust pole saanud.
Käisin alles reedel Tiit Ilvese juures oma seljaga. Lülisamba vahel mingid väikesed lihased on nõrgad, sellega seoses tekkinud põletik. Näitas harjutusi, millega nimetatud lihaseid järgi treenida ning kirjutas retseptirohud välja, millega põletikku maha saab.
Kui õigel ajal jaole ei saa, siis võivad tagajärjed väga nutused olla.
Soovitan spetsialisti poole pöörduda ehk siis kiropraktiku.
stainless
Membersangpomm
stainless
MemberTarvitades suureneb tõenäosus saada keele , põse ja suu limaskestade vähk .Rootsis tarbitakse mokatubakat päris pikka aega juba. Suitsetajaid on seal tunduvalt vähem kui mujal maailmas. Kui nüüd leiaks kuskilt statistika Rootsi vähihaigete kohta … saaks vastuse , kas see tõenäosus on ka reaalsus.
stainless
MemberKöieronimine treenib haaret hästi.
stainless
MemberÜldiselt on ikka nii, et kui koer ründab ka siis kui oled rahulik ega näita välja hirmu, siis ei jää muud üle kui vastu rünnata. Kägarasse tõmbumisse ma küll ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui koera peremees ka kuskil lähedal on, siis parim lahendus oodata, kuni ta oma koera korrale kutsub, kui aga ei kutsu, siis jalaga …edit: kägarasse tõmbumine oleks v-o parim lahendus eaka inimese, invaliidi jne puhul, kes kohe kindlasti end kuidagi kaitsta ei suuda.
stainless
Member…samas alkohol alandab stressi ning selle liigne tarvitamine toob kaasa hea une.toob kaasa hea uinumise. Sulle ainult tundub, et magad hästi.
detsember 28, 2008 at 1:43 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176745stainless
MemberElav tõestus, et Kiivikas on A.Aderi-st kõvem vend, jõu poolest. Jalakeerutamises võib laineid lüüa Ader.Minu mäletamist mööda olid nad kõrvuti kuni viimase alani. Ott lihtsalt rippus kauem. Samuti on Otil eelmistest aastatest kogemused olemas, mida aga Argol e ole.
detsember 27, 2008 at 3:07 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176648stainless
Memberdetsember 27, 2008 at 2:51 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176646stainless
MemberEsimeses postituses välja toodud osalejad erinevad vähe lõpptulemuse omadest.
detsember 26, 2008 at 7:46 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176596stainless
Member1.Aleksei Budõlin
2.Ott Kiivikas
3.Ain-Alar Juhanson
4.Allar Raja
5.Argo Ader
6.Märt Israel
7.Andrus Murumets
8.Ingemar Teever
9.Gert Krestinov
10.Tanel Leok
11.Olle Kärner
stainless
MemberJa kogu lugu juba selle lingiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?The error returned was:
Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.
stainless
MemberHobusepalsam imendub tunduvalt kiiremini kui inimestele mõeldud salvid/kreemid.
Tekib küsimus, kui paks on nahk hobusel võrreldes inimese nahaga? Kas hobusele ongi vaja tugevamalt imenduvat salvi, kuna anatoomia on erinev ja kuna hobuse lihased/liigesed/kõõlused saavad päevast päeva suuremat koormust?
MSM Power pudelil kirjas, et kasutada kuni 3 x päevas.
Miks mitte rohkem? Kas pole mõtet või võimalik nn “üledoseerimine?” Kui viimane variant, siis millised on võimalikud tagajärjed? Millised on tagajärjed inimesele, kes omastab salvi kiiremini, kuid kelle lihased/liigesed/kõõlused saavad väiksemat koormust?
Ise olen kasutanud kaelavigastuse korral MSM Powerit. Leevendab valu tunduvalt.
-
AutorPostitused