Stackhouse
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stackhouse
Membernojah
“>Stackhouse
Memberpäris suur karu
Stackhouse
Memberarvan, et suhteliselt mõttetu mõiste.. ja mu meelest ei saa juba nagunii apteegist ostetuid asju toiduks nimetada!
Stackhouse
Memberväga väga hästi tuleb seekord järgi mõelda keda valida…
Stackhouse
Memberma sõin keedumunasid lõpuks.. krt oli hea.. aga igasuguseid toite igatsesin küll, isegi unes nägin
“>Stackhouse
Membermul endal umbes 13%. Aga leian, et rasvaprotsent sõltub palju kehavedeliku protsendist ka. Kui palju vett, siis näitab väiksemat rasvaprotsenti ja vastupidi.
Stackhouse
Memberno karsklane ei pea keegi ju olema, kui seda ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks siin foorumis ei pea väga alkoholi propageerima ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ütleks nii, et peale pummeldamist paneb ikka korraliku paugu trennile- nii füüsiliselt kui vaimselt
“>Stackhouse
Memberendal on kitsam.. ajab asja väga hästi ära
“> Laiemat kahjuks ise väga kasutanud pole… aga kui raskeid harjutusi sa teed?Stackhouse
Memberneed gaspi kindad on küll suhteliselt head ja vastupidavad
“>Stackhouse
Memberei usu mina, et nii kergelt sul ka läks
“>Stackhouse
Memberütleme nii, et 2 nädalat on valus ja siis läheb läheb iga päevaga märgatavalt paremaks! Vähemalt mul oli nii… Aga muidugi kõige hullemad on esimesed 5 päeva vast ikka.
Stackhouse
Memberno arvata on et alkohol paneb trennile kerge tagasilöögi vähemalt… pole nagu eriti vahet mis jooki ju jood!
Stackhouse
MemberÜtleks ka, et need piinad tasusid ära. Aasta tagasi lõigati ära ja enesetunne on kõvasti paranenud kui võrrelda eelmiste aastatega!
Stackhouse
MemberEdu paranemisel!!!
Ole siis ettevaatlik ja ära palju pinguta, et mandliverejooks ei tekiks.
Stackhouse
Membertubli kanter!!!
-
AutorPostitused