Stackhouse
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stackhouse
Memberei tea jah… mul endal ka õlanukid paistavad.. osad muidugi ütlevad selle peale, et söö rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stackhouse
Memberaga eriti ei viitsi ju 3 nädalat aint jogurtit juua… siis tulebki vahepeal tahke toit ja pärast on ai ai
Stackhouse
Memberküll varsti see hinne 3 ka vähemalt ära tuleb, kui sama visalt jätkad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stackhouse
Membersinu mõõdud juba vihjavad ju, et see kaubanduskeskuse asi valetas.. ju seal andmete sisestamisega midagi puusse pandi
Stackhouse
Memberlambist tuleb… mul tuli wc käimisest
“>august 25, 2008 at 6:47 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #164160Stackhouse
Memberaga millal filmi ikkagi näha saab?
Stackhouse
Memberkulturistidel pidavatki see näit kippuma suuremaks… kuigi tegelikkuses ei ole mehed paksud ega midagi
Stackhouse
Membertõsi
Stackhouse
Memberjah… eks ma muutusin pisut liialt hooletuks ka
Stackhouse
Memberkle ole ettevaatlik seal
“> mul tekkis esimene verejooks peale 14ndat päeva ja siis üks veel mõned mõned päevad hiljem…Stackhouse
Membertähendab laadimisperioodil võta ikka mitu korda ka siis päevas kui trenni ei tee
Stackhouse
MemberEi
Kreatiini manusta ikka iga päev ehk ka siis kui trenni ei tee. Siis võid võtta selle kohe koos hommikusöögiga
“>Stackhouse
Memberhea küsimus
“> kindlasti on organismile kasulikum kui veesisaldus on normis, sest kui inimese organismis pole piisavalt vett siis kannatab kehaline töövõimekus ja tekivad muudki probleemid.Stackhouse
Memberäkki on probleem selles et saunakaal paneb segast? Näiteks kas sa sisestasid ikka oma õiged andmed? endal on sellise kaaluga sellist jama olnud, et teised on andmeid muutnud
“> Vee osakaal kehas on muidugi väga tähtis asi, aga ära sa nüüd selle kaalu järgi ka 100% võta, et pead koguaeg ainult vett ja vedelikku tarbima. Kui sul enesetunne on normaalne, siis pole väga probleemi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see et sul hommikul protsent madalam on ongi normaalne.. öösel sa ju vedelikku ei tarbi.Stackhouse
Memberkuule.. ega sa ometi ei taha ju saada ka 6 kuuga 20 kg juurde…
“> -
AutorPostitused