St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
Member*Soola ja tikkude pealt ei saa kokkuhoida*
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>St
MemberEga jah midagi targemat eriti oska soovitada…aa oot toitumine tuleks ka korda panna!
St
MemberTeate, tehke kuda ise õigeks peate ja ärge virisege kui midagi valesti on! Mina ag. ja antag. lihaseid samal treeging korral ei treeniks. Aga ise teate paremini mida tahate ja õigeks peate! Seega edu!
St
MemberJah, ega paha teeks kui ütleksid kui palju see tükike aega on?
St
MemberKehv veresoonkonnastik ja/või nõrk süda??
St
MemberNutmine selle asja juures eriti ei aita. Antud spordis on väga tähtis enesehäälestus. Häälesta ennast tulemusele, imesta ennast peeglis, vaata oma lihased, naudi elu. Kujuta ette kuidas töötavad su lihased ja kasvavad. Nii tulevadki tulemused.Njaa, Sa ei ole esimine kes selliselt toimida soovitab! Aga mis teha kui kõik asjad järjest lähevad ######, ehkki sa püüjad kõigest väest??
St
MemberVäga hea raamat nii algajale kui tegijale!
St
MemberHarjutuste õige sooritamne on ka väga tähtis.
St
MemberVat jalanõus võib probleem olla?
St
MemberKas sööte enne trenni? Kui palju jääb trenni ja söögikorra vahele?
St
MemberTaks, ega sa Arcticus juhuslikult ei käi? Seal üks samasugune vend!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm, Arcticus … nüüd vist mõeldi mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ah jaa … mul pole ju prille 
Teil on peen huumor
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2005 at 9:20 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #52148St
MemberOldMan-iposti viimane rida oli vägga õige ja on indiviiditi erinev. Minul õnnestus song sebidqa suusaavariis eks ma peale seda olin mingi 6 kuud ilma suuremate pingutusteta ja vältisin rasket tööd ja muid tegureid, mis mõjutasid mind halvas mõttes. Ise kahjuks ei mäleta kui kaua arst keelas mul raskusi tõsta.
St
MemberKuna ma ei ole naine, siis küsin miks just sind indiviiditi see lihastumine häirib?
St
MemberNäete kui ajud aktiivsesse faasi lülitada, siis ikka neid harjutusi tuleb.
St
MemberAinult selle hairjutuse juures ei ole soovitav seda sooritada suurte raskustega. Aga muidu vägga hea harjutus!
-
AutorPostitused