St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
MemberOled kindel erxs11, et sul jalad just jalgrattasõidust suureks läinud on?Jap. Kuna sel ajal veel jõusaaliga ei tegelenud.
Mis siin imestada, hea ja arenenud süda ja veresoonkonnastik ja siis jõusaal otsa. Ideaali lähedane kasvupind!
St
Memberolen 16 ja kükin 190 seeriaid 175×5joo vähem !
Ma ka ei tahaks seda uskuda!
St
MemberPaluks julgemalt!Kui oled hea kehaga sobilik tüüp, siis leidub sulle kindlasti tööd ka juhul, kui sind sellesse fotosessiooni ei valita. Eestist otsime modelle seepärast, et eestlased on lihtsalt ilusamad ja meeldivad inimesed.
“>Timo esindaja (Enn – fotograaf)
Njaa tõsi ta on. Soomalased on teadagi liialt konservatiivsed.
St
Membermiks ei seleta keda panen?
“> see on väga huvitav et kohe tekib mingi seksuaal teooria aga ma püüdsin vaid mõtestada ühe näitega et oleks vaja kalorid ära kulutada ju!ja mina püüdsin ka vihjata, et ei ole soovitav ölut liigselt tarbida teatud kohtades
??:”>mai 22, 2005 at 2:13 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #54511St
MemberIse ta nüüd küll ära ei lähe, opile pead ikka minema! Mina muretsesin ka endale songa suuskadega kukkudes. Noh midagi see song erilist ei ole, aga raskusi ei saa tõstam, lihtsalt kõhukelme rebend.
St
MemberEsko Jalkanen “Varjud peeglis”See on tõesti arukas raamat ise olen ka lugenud! Soovitan soojalt lugeda, saate teadmisi mida igapäeva elus ei omanda.
St
MemberKui sa sööd päevas ca 1000kcal ainult ja liigud suht palju, siis sa peaksid ju pitspeenike olema.Ma kaldun ka sinna kanti arvama!
St
Memberolen lugenud palju kõhulihaste kohta….aga küsimus selles et kuidas treenida nii et kõhulihased oleks…kuidas nüüd öelda…oleksid ühtlaselt…..kõhulihased jagunevad nelja rühma….AGA mure algab siit…maa keeli ülevalt teine kõhulihas…..on rohkem väljas kui teised…..mida teha….loodan et saite minust aru tänan
“>Kas on ennem olnud probleeme liig söömisega?
St
MemberFüsioloogilised iseärasused juba määravad palju arengu käiku ja mahtu. Aga milliste lihastega kõhtu soovid arendada? Suured ja massivsed või nagu naisujujatel?
St
Memberoma tervise huvides oleks kasulik mikrolaineahju üldse vältidaMul ema loobus ka paar aastat tagasi mikrolaineahju kasutamisest ja tervis kehvemaks ei ole küll läinud, pigem vastupidi.
St
Member3 ja 8 õlu vahe on see, kas jääd kergelt purju või mittearendame edasi kame-i terooriat: nii kui sa 8 õlut oled alla lükanud vaevalt sa midagi seletad ja ega sa eriti siis aru saagi keda paned! Nii, et mõelge kas seks ikka peale 3, 4 jne. pudelit tasub ära – hommikul ei saa vanamoori välja!
St
Membermulle kyll meeldib tglt kui ikka Sina õeldakse vahet pole kas sber või vaenlane-mingi mõtetu peenutsemine fakki kylJõusaalis võid sa tegelt rääkida sõbravõi treeneriga kuda ise õigeks arvad. Aga teatud ringkondades omab peenetundelisus ja soliidsus suurt tähtsust. Nagu Te aru saite sõltub asi kontekstist.
St
MemberPipar peaks ainevahetust kiirendama mingil määral. Kui kasutada kõiki nippe, kuidas ainevaehtust kiirendada, siis ei jõua järgmist ampsugi võtta, kui toit juba seeditud
“>
Aga sool seevastu ei ole hea. Ta annab küll toidule maitse ja mõjutab mingi aine imendumist lihastesse, aga kui sa soola tarbid, siis see hoiab su organismis meeletult vett kinni.
Jah, siis peaksid sa pipart sööma tonnide viisi! Ega asi nüüd nii hull ole, et sööd ja sööd ning ükskord lööb põhjaalt ära?!! Maitseained tapavad mingisuguseid kahjuluke baktereid soolestikus ja too bakter pidi eluiga lühendama.
St
MemberSoe toit parandab seedimist ja kui ikka võimalik siis süüa sooja toitu. Rakveres oli KEK-is üks mees kes suutis keevat suppi süüa, teised keegi seda ei suutnud, kuda ta seda tegi seda ma ei tea?!! – saate ju isegi aru, et ma vihjan sellele et ei ole mõistlik teise äärmusesse kalduda.
St
MemberKas ma peaksin sööma parema või vasaku käega.Kas tasub otse tassist juua või kõrrega?
Kas 2cm paksune leivaviil või 1cm?
Kas palvetamine on kasulik enne söömist?
Kas ennem peaksin käima peltas?
Kas söömise ajal lugeda kroonikat või postimeest.
Kas süüa oma toas või köögis?
Igatahes üks mis on kindel,
söö!!!
Väga asjalik post! Võttis kogu teema kokku
“> -
AutorPostitused