St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
MemberEi tahaks halavsti õelda, mina küll ei tahaks olla ribid kopsudes invaliid ja veel liiatigi alla 30 elu ees jne. Psühholoogiliselt on ülal kirjeldatud meetodid väga tõhusad aga eriti just M.M. oma. Heade tulemuste saavutamiseks on hea ka vahel unistada.
St
MemberNu rooste kord on suva selle saab alati maha. Ja eriti kui on kummidega. Aga just millest peaks lähtuma?
Ootan endiselt asjase pühendatutelt vastuseid.
St
MemberEks see mahajätmine ja õgimine sõltu inimese psühhikast kui oled nõrk siis sured rasvumise kätte pläru ambus. Minule ei tulnud midagi juurde vaid läks ~ 5 kg maha, aga mille pärast? Sellepärast loomulikult, et kopsud hakkasid puhastuma ja rasva põletamiseks ei olnud enam vaja nii meeletult hingata. Kuna peale suitsetamist hakkasin kõvemini rattaga sõitmas käima. Hetkel on aasta keskmine läbisõit ~ 14 km päevas. Kuigi on tulnud nädalaid kus pole kordagi ratta selga saanud.
St
MemberNu sokolaadiga on sama. Ega mina ei keela pistke puud kinni ja rikkuge maksa ja kogu seedemehhanismi (suu õõnest -> peensoole lõpuni ) + ajate tasakaalust ära. Toidu menüüdel ei ole mingit mõttet kui sa midagi suvalist Nalja pärast sööd, tarvitad. Toon siis samaväärse näite auto põhjal – 2 lisalaternat on hea aga kui sa paned neid stangele 6, 8, 10 siis kergitad kukurt päris kõvasti.
St
MemberSiis ei jää midagi muud üle kui minna tervisetesti tegema.
St
Memberto: Renita Ju sa oled siis järgutõstja, et Hack – kükki soovitad ja jõutõmmet. Hack kükk venitab kõige rohkem reie 4 pealihaseid seda ei soovita ma kindlasti enne 6 kuust treeningut normaalse raskusega proovida. Sirgetel jalgadel ei soovita ma jõutõmmet teha kui su painduvus ei ole 0 parem kui on rohkem.
St
MemberKas sa oled lõpetanud toidulisade tarvitamise, oled suitsetaja? Tavaliselt kui organism on harjunud saama toidulisali, siis ei ole ta ökonoomsus eriti suur kuna ta saab selle lisadest ja ei pea selleks ise vaeva nägema.
St
Member1 muna päevas on paras ja kui nii iga päev tarvitada, siis ei tee ta midagi halba, nu sa võid mingi 3, 4 muna päevas süüja aga see ei anna midagi erilist sulle juurde kuna organismi võimed teatud aineid omastada on ju liliteeritud teatud tasemele.Ainus mida muna liiga tarbimine just alustanul teha on kõhu kinnisuse tekkitamine..Munavalge söömine on suht mõttetu munakollasese on ju kogu kasulik kraam. Mina võrdleks seda jäätise söömisega, see munakollase söömata jätmine on sama, mis jäätisel vahvli ära söömine ja siis jäätise minema viskamine. Seega suht mõttetu! Aga igaüks on oma peremees.
St
MemberEga minagi midagi rohkemad soovitada ei oska. Sellel threadi adrel mille joker andis leiad sa ka harjutuste näidisete aadressi ja samas ka väikest diskursiooni sellel teemal, mis sind huvitab.
St
MemberKõige effektiivsem on plokkidel kummargil asendis trosside jalgadevahele tõmbamine, kuid peaks jälgima, et plokkidel trosside tõmbamine toimuks võimalikult sirgetel kätel. Soovitavalt peaks olema käte liikumise amplituud olema eest maast jalgade vahele. Natuke segane sai aga loe mõni kord veel läbi kui esimesel korral aru ei saanud ning siis peaks selge olema. Eriti hästi on see lihas arenenud sõudjatel.
St
MemberKergejõustiklased käivad tavaliselt 1 päev ennne võistlusi saunas, et suurendada organismi toonust. See on väga hea, kui sa said oma küsimusele vastuse.
St
MemberKui saun on veevaba, siis on higistamine suurem kuna õhuniiskus on madalam. Ta parandab mitmete laguainete eritumise ja soodustab organismi eritus võime suurenemist. Kuid peale sauna peaksid sa kindlasti jooma mineraalainete rikkast vett tarbima, et taastada kaodatud elektrolüüdid.
St
MemberEi tea kas oleks mõttet teha mingit kogu foorumi peale kokkutulekut, minu arust mitte, sest need kes juba koos käivad käivad ikka ka pärast seda ideed, muidugi vaevalt see esimine ja viimane idee on! Sageli nagu teada on ei tunta tavaliselt uusi ning mina eriti ei poolda seda kokkutuleku värki.
St
MemberEnam vähem peas:roll:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!St
MemberMina teeks kindlasti täiskükke alguses muidugi väikse raskusega ja siis vastavalt arengule suurematega. Poolkükkidest hoiduks ma, sest nendega võid vähese soojenduse korral rebestada reie kakspealihase. See oleks minu tagasihiodlik arvamus.
-
AutorPostitused