St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
MemberSee aitab kindlasti, joonised on väga põhjalikud. Endal mul on mõlemad osad JIJTA- st. Tänu sellele raamatule saad sa ülihea ettekujutuse kuidas lihaskond töötab ja milliste harjutustega mis lihast või lihaskonda arendada saab.
St
MemberMõtel loogiliselt natuke st. mis lihas(ed) mis liigutust teosta(vad)b. n. lamades surumisega saad sa hästi nii parem kui ka vasak sirge jõulisemaks, kuid sel juhul peaks olema suur korduste arv ja raskus kindlasti mitte maksimaalne.
St
MemberJu siis ei ole vastavat varustust, mis iseenesest on suht kallis. Kui tahad ikka trenni teha siis tuleb ka vastavalt toituda.
@ Rambo vend Ei sa sõber said valesti aru. Kui treening on lahja siis ei ole mõttet alla kahe korda nädalas treenida. Kui aga trening on suht väsitav siis 2 korda on paras samale lihasgrupile. Mina ise treenin järgmise prog. järgi:
- 1. Nädal
Esmaspäev: Puhkus
Teisipäev: Ülakeha
Kolmapäev: Aeroobne
Neljapäev: Alakeha
Reede: Aeroobne
Laupäev: Ülakeha
Pühapäev: Aeroobne
- 2. Nädal
Esmaspäev: Puhkus
Teisipäev: Alakeha
Kolmapäev: Aeroobne
Neljapäev: Ülakeha
Reede: Aeroobne
Laupäev: Alakeha
Pühapäev: Aeroobne
Kängu ei ole küll jäänud
St
MemberEi muidu kampaanja on hea. Umbes nagu kESKERAKONNAL. Minu arust mõttetult kallis. Paraku hakkab mulle manama mulje nagu oleks fat trendi jook. Teist lahust kasutades olen rohkem rahul, kuna seal on rohkem mineraale ja vitamiine.
St
MemberIse olen samades situatsioonides olnud ja tean täpselt, mis tunne müüjal on. Sihikindlus viib esmärgile, minu pooltki edu müüjale.
St
MemberKui on kapillaarvõrgustik nõrk, siis millisest efektiivsest lihase arendamisest saab juttu olla? Miks Kalmus saab talub ekstreemseid koormusi – tal hästi arenenud veresoonkonnastik. Kas hakkaks häbi kui jõuate 220kg rinnalt suruda aga oma naist(~60kg) ei jõua 300 m tassida – silme eest lääb mustaks ja kukute veel armsama laiaks?
St
MemberKas kellelgi on mingit ideed kuda saaks suitsetamist kiiresti maha jätta ilma, et ei tuleks uuesti suitsu isu?
St
MemberHea lihtne harjutus alakõhule on rööbaspuudel jalgade tõsted. Toetud siis küünarnukkidega rööbaspuule või hoiad end üleval sirgete kätega. Võid jalgu vabalt ka põlvedest konksus hoida st. et ei pea tingimata sirgeid jalgu tõstma või neid üle pea loopima. Soorita korralikult, võid üleval asendis hoida jalgu 2-3 sek ja tunneta mida treenid, sest eesmärk pole ju lihtsalt jalgu kuidagi üles saada.See on tõesti lihtna ja ka väga praktiline harjutus ja tulemused on head tean seda omadest kogemustest. Ja kui kergeks läheb siis võiks ju jalad sirgena ninani tõsta selg sirge hoides
St
Memberühest piirkonnast (pepu) ikka ainult harjutustega rasva ei vähenda, kasvatad rasva alla lihast juurde lihtsalt. a ja o on ikkagi aeroobne… siis saad ka lihase pealt rasva maha…Sellepärast ongi mitmeid võimalusi. Mina soovitaks seda harjutust, sest see kaasab just selle piirkonna lihased töösse. Harjutused peaksid olema 3 x -3 suutlikuseni. See on ka kasulik harjutus vöö piirkonna vormimiseks. ainult alguses võib ta raske tunduda.
St
MemberPolar F6 puudub ainult koormustesti funktsioon,ülejäänud on samad,mis Polar F11 ja hind koos kättetoimetamisega on 1690 -.Mina see vastu soovitaks osta Rademaris Sigama pulsikell pulsivööl saad patareisid vahetada seega ei ole mingisugust probleemi. Mul oli ka Polar M52. Patakad said tühjaks uusi ei olnud kuskilt võtta ja tuli soetada Sigma. Ise olen väga rahul ja hind oli ka odavam.
St
Memberterve inimene higistab rohkem ja kauem treeninud inimene oskab paremini oma keha kasutada ära maksimaalselt – lihtne seletus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ee, et kas mitte optimaalselt? Ah käige saunas ja siis teate kui hää tunne on peale sauna.
St
Memberst, mitte midagi ei saanud aru.Kliima kohta veelkord: enamus lääne inimesi elab inkubaatoris, see ilm mis õues on ei loe midagi.
@ madis_r Pole midagi topelt ei kärise ja kui veel kolmas kordki lugeda, siis äkki hakkab pähe ja kui tegu väliseestlasega siis on sõnaraamat lausa kohustuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>St
MemberEga ma jõu eesmärgil ei treenigi, huvitab nagu rohkem kulturism aga jõudu peaks ju ikkagi juurde tulema. Kas liiga palju treenides võivad lihased ka aeglasemalt areneda?Mitte nad ei või vaid arenevad ja edasi liikumine võib vastupidiseks pöörduda liiga intensiivsete treeningute ja suurte koormuste puhul.
St
Member@kiku27 Mine taekwondot õppima. Saad jalad ja muud kehaosad vormi. See oleks minu tagasihoidlik soovitus.
St
MemberEi tahtnud hakata uut teemat panema kuna see siin juba olemas.Olen ka alakaalus ja kaalun 44-45.Aktiivse spordiga ei tegele.Tahaksin ka juurde võtta(söömine ei aita)ja mõtlesin,et ehk keegi teab mõnd sellist toodet(tablette vm.)mis aitaks.Lihaste ja massi ja kõige muu jaoks on vajalikud proteiinid ja kreatiinid aga mis oleks mis annaks lihtsalt natuke rasva kontide peale.Luukere:((Kas oled suitsetaja?
AutorPostitused - 1. Nädal