St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
Member..ohhh…Peale 45 – 55 min kestvat pingutust läheb organismi süsivesikute tarbimiselt järkjärgult rasva lõhustumis protsessidele, tänu millele on võimalik läbida n. maratoni distants vmt. kestvusega. Vat aga need tegurid, mis pingutuse kestvust piirama hakkavad on suurel hulgal ikka elektrolüütide suured kaotused, mitte süsivesikute kaotused.
St
MemberErxs-i idee on otseloomuliklt õige aga see kohe kindlasti raskendab toitumist s.t sa ei saa enam mingit nn. suvalist sõnnikut sisse ajada, vaid sa pead täpselt teadma mida kui palju ja miks.
St
Memberkui ma nüüd õieti aru sain siis tuleb teha hoopis 6 seeriat ja 2 kordust seerias ve?ma nagu hakkasin seda tegema ja tegin 2 seeriat ja 6 korda seerias, et siis nagu tegin valesti ve?
Kui sa tahad arendada max. jõudu siis on mõttekam teha 3 seerjat ja seerias 6 – 8 kordust.
St
MemberSee, et sa 5 korda teed, ei tähenda, et saad suured käed omale.Paraku mõned algajad nii arvavad ja sellest tulebki ületreenitus, siis nad ei saa aru jälle, et mis kamm on, ehkki nad toituvad korralikult ja kulutavad rasva – millest lihas toitub. Freshman-i soovitus on väga õigesti väljendatud.
St
MemberLoogiline jah. Aga küsiks veel kõhu ja selja treenimisest ühel päeval…. et kas kannatab?Mina teen näiteks kõhtu jalgade päeval – et jalgade päevaks liiga vähe harjutusi ei jääks ja ka selleks, et treeningu aegu hoida enamvähem samas gruppis s.o 1 tunni ringis..
St
MemberKõva sportimine eeldab ju hästi läbimõeldud toitumist ja teadmist mida täpselt teed ja kui palju. Kui aga need teadmised puuduvad, siis hakkavadki imelikud asjad juhtuma, mis ei tohiks juhtuda. Minu arust otsiti ju üldist vastust aga ok see oli sinu mätta otsast vaadatuna.
St
Memberheh, mis on kallis?kas 100 on kallis või 1000 on kallis?
mõnele mehele on 100 000 ka odav.
naine on sul kallis – ülejäänud on suhteline
Mina vaatasin, enda mätta otsast ja ei tundunud eriti odav…aga nood kellel ikka kulda tiksub – bisniss..neil seda probleemi ei ole…Erapooletu vaatleja aspektist on loomulikult kõik suhteline.
St
MemberSpinning on mingil määral aeroobne trenn. Kindlasti erinevatel päevadel tuleks teha. 1 päev: jõusaal, 2 päev: jooksmine 30 min., 3 päev: jõusaal, 4 päev: ujumine, 5 päev: jõusaal, 6 päev: jooks. See minu soovitus on väga amatöörlik sellepärast kindlasti konsulteeri mõne teadjama inimesega, et saada profesionaalset infot, mis just sulle sobib.
St
Memberto:dahlia
1) Suurenenud sõõgiisu on Kindlasti tingitud süvenevast ületreeningust. Loogiliselt võttes on ju suurenenud koormusest tingitus suurenev sõõgiisu. Kuna aga orgamismil on pidev ülekoormus, siis on ainevahetuslikud protsessides langenud nende effektiivsus.
2) 18 tundi trenni nädalad – seniilne oled?? Suusatamine ja ujumine on enamvähem sama. Erinevates lihaste superkompensatsioon varieerub aga tavaliselt on see 3 – 5 päeva. Mina olen jalgrattaga koguaeg sõitnud päevakeskmine aastavältel on olnud ~ 15 km päevas.
3) Saavutus võimet piidavad psühhilised tegurid on järgmised:
a) Suurenenud kehakaal toob kaasa meeleolu languse, mis omakorda toob kaasa süveneva alaväärsuskompleksi (ma olen: paks, kole, nõrk jne. ) ja vot seesama alaväärsuskompleks sunnib meeletult treenima, pööramata tähelepanu ja süvenema sellesse mida sa teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ületreenimisel on vähendatud kohanemine vastavasse tegevusse mida kehaliselt tehakse – seega väheneb harjutuse arenduslik võime mis jällegi omakorda toob kaasa vajaduse suurendada koormust.Mina soovitaksin Sul tõmmata trenn 3 päeva peale seega nädalas 6 tundi trenni ja kindlasti iga päev harrastada erinevaid spordialasi mitte, et esmaspäev teed suustatamist kolmap. ujumist ja reedel spinningut – iga normaalne inimne saab aru, et alakehale on liiga suur koormus. Ja konsulteeri kindlasti Kerdi vt. treeneriga, et saada endale vastav kava.
St
MemberOk minu trennikava on siis järgmine:Kang rinnalt surumine 42kg 5*4
Kang rinnalt surumine 25 kg (käed koos) 10*4
Kõhulihased 30*4
Biitsep kangiga 18kg 10*2
Käteköverdused 15*4
Lõuad 10*2
TEgin trenni 5 korda nädalas aga nüüd hakkan mötlema juba et hakkan parem 3 korda nädalas trenni tegema!
NB:vahepeal murdsin jalaluu ja ma ei saaa seljalihast veel teha…..
Suvel tegin terve 2 kuud lõuga ja tegin päevas 15*4!
Enam ei jõua üldse lõuga eriti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa teed neid samu harjutusi 5 korda nädalas???
St
MemberMis mõtte on sul päeval niisama neid kõhulihaseid retsida eeldusel, et sa ikka jõusaalis neid teed, las puhkavad. Kui aga sa neid jõsaalis ei tee, siis tuleks ikka teha 3 seeriat ja igas seerjas 8 kordust, sest siis on arenduslik võime max. Ah, et kerge tundub – pole probleem võtta kettas käte vahele või kui lagi nii kõrge, siis katsu kang lakke sebida ja tõsta jalgu. 90 kraadise nurga alla.
St
MemberKas peaks tegema 1. päeval biitseps’le ja triitseps’le ńatuke rohkem?Ja mis te üldse sellest kavast arvate?
IRW!! – rohkem!??
Mees kas sa oled robot??? Minu arvamus võib sind riivata aga se on järgmine: Milleks sa ise jalgrattast leiutama hakkad, sõida olemas olevaga s.t pole vaja mingit kava ümber teha, kui asja ei jäga – sa ju rääkisid, et oled ületreeninud seega ei jaga sa selle kava tegemist, ega ümbertegemist. Kasuta juba olemasolevat kavasid või mis veel parem lase endale personaalselt sobiv kava teha.
St
MemberOk see ei ole veel midagi (lääd rahaga, palgaga koju) aga kui lääd ilma palgata koju mis siis veel saama hakkab

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused