St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
MemberEga mina ka midagi targemat oska soovitada kui lasta endale kava teha – siis võid kindel olla, et areng on kõige parem.
St
MemberKõige lihtsam, hakka regulaarselt sööma – see on kõige esimine punkt.
St
MemberHommikul, ei ole eriti soovitav väga pingutavat trenni teha. Pulsiga 120 – 130 on minu arust õige – siis ei ole südamele väga suur pingutus.
St
MemberMarek hästi paned, ma ei teadnudki ,et sul selline huumorisoon on!!! Oled mulle tundund alati sellise tõsisena. Aga ei, väga hea!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>
“>Mulle ka meeldib Mareki lähenemine. Aga närvi Teda ajada ei taha – mis must, siis järgi jääb???
St
MemberA) Kangi, käsikute surumine kaldpingil.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käsikute lennutamine kaldpingil. On teisigi aga need treenivad kõige enam.
St
MemberHakker Sind ma kahjuks ei tunne aga mina ise teeks vähem seeriaid ja rohkem kordusi ja kindlasti sel juhul ka vähendaks raskust nii 65 – 80 % peale max. Sellega vähendaks ma vigastuste ohtu. Kindlasti, peaksid tegema tõsise soojenduse.
St
MemberKuna alaselga kasutatakse kükkimisel, rebimisel jm. harjutustel, mis on seotud alakeha treeninguga, siis on arukas seda teha. Mina ise teen jalgade päeval sirgetel jalgadel rebimist – sellega arendam ma tuharaid, nimme piirkonda ja reie-kakspealihaseid.
St
Membernaaberkylas vinnis on aga seal see nii l6hkine et ajab naermaVarem sai, Vinnis isegi seda aparaati kasutada, siis ta veeel oli korralik. See harjutus mida teema autod kirjeldas on suurepärane viis reie sisekülje arendamiseks. Mina julgen seda kindlasti soovitada.
St
MemberKuum vesi laiendab kapilaarsooni. Külm loogiliselt võttes ahendab – kuna vereringel ei ole vaja keha jahudada.
St
MemberTeatud harjutuste puhul pole üldes vahet, aga teatdud harjutuste sooritamine on täiesti võimatu (kuda sa kangiga lendamist teed?). Hantlid on nagu natukene universaalsemad. Kui võimalus siis soovitaks ikka kasutada mõlemaid.
St
MemberErinevates lihaste varieerub kindlasti superkompensatsioon aga tavaliselt on see 3 – 5 päeva. Lihtsalt ära liiga üle pinguta, ületreeni! Seepärast soovitaks sul jägada enda treening päevad jõusaalis 3 päeva peale. Ülejäänud 3 päeva käi jooksmas või ujumas vmt. aeroobset tegevust harrastamas. Aga jäga nii, et 1. päeval teed jõusaalis ülakeha 3. päeval alakeha ja 5. päeval jälle ülakeha, järgmine nädal vastupidi. Aga 2, 4 ja 6 päev jäävad ikka jooksmisele, ujumisele olenemata nädala jõusaali kavast! Kolme päeva peale jagamine on kõige mõttekam, sest siis on lihasel aega ületaastuda ja ületreenimise oht väheneb tunduvalt kuna sa ei tee samu lihasgruppe enam 3 x nädalas. Rasva põletuseks peaksid sa tegema aeroobset, kuid soovitavalt jõutreeninguga mitte samade päevadel. Jõutreeningu eelne ja järgne aeroobne tegevus on minu seisukohalt vähem tulemuslik, kui jõutreeninguga erineval päeva sooritatud aeroobne tegevus. Aeroobne tegevus tuleks sooritada pulsisagedusel 130 ringis. Kuna sul ei ole vaja rasva põletada siis sobib minu arvamus siia. See on minu arvamus. Edu treenimisel!
St
MemberLoll küsimus vist, kuid kust kohast saaks pulsikella hankida?See on samasugune teema: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4311
St
Memberesiteks pole meist siin keegi hetkel härra AntsonNB! mõnele pikema juhtme süsteemiga inimesele selgitus (jutt oli “st”-st)
Tere härra Antson! – ja Sina oled??
Ja miin-l on õigus, tuleb mingi atestatsioon sebida.
St
MemberKas on mõtekas enne magama minekut süüa ära kuskil 250 g kohupiima, tavaliselt lisan ka veidi rosinaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga arukas tegu – lahja toidu tarbimine enne magama minekut, ei koorma seedeorganeid. Aga kindlasti peaksid sa toitu mitmekesistama s.t mitte jääma kohupiimale vaid kasutama ka muid tooteid. Sooitavalt peaks öhtusöök olema 2 – 2,5 tundi enne magama mineku söödud, kuskil pole keeldu Inimene võib selle pakki ka padja alla panna ja siis öösel lisa võtta. Aga see on soovitav – mitte kohupiima pakki padja alla panek, vaid 2 – 2,5 tundi enne magama minekut söömine.
St
MemberTo: kirp2 pilt läheb eest ära sellepärast, et verevarustus on kehv – magades on südame minutimaht ~ 20 – 30 x väiksem kui treeningutes.
To: Martell Täpselt nii see ongi. Pole sa millestki valesti arusaanud. Sellepärast ma soovitangi hommikul vaikselt aeroobselt teha. Ja siis peale trenni alles peale 1 tunni möödumist toituda ja mõõdukalt, mitte kugistada. Sellega lood sa organismile soodsa fondi rasvade lagundamiseks ja tarbimiseks, et kulutatud energaivarud tasa teha. Edu treenimisel!
-
AutorPostitused