Skip to main content

St

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 347 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: aeroobne peale jalatrenni #50537
    St
    Member

Mina omadele kogemustele toetudes harrastaks neid eri päevadel aga see on minu arvamus ja ma lähtusin endast. Aga soovitaks kindlasti Fred-i vastuse ära oodata. Et saada adekvaatne vastus.

in reply to: Kuidas lõuatõmbeid arendada ? #50535
    St
    Member

plokiga tõmbed kukla taha või ette <_<“>

Mina kaldun ka sama arvama kuna algajal on üpris raske korralikult lõuga tõmmata ja suurema jõu saamiseks on need väga head harjutused ja soovituslikud just oma tehnilise soorituslikuse poolest.

in reply to: Kulturisti vanadus? #50444
    St
    Member

Looduses on üldiselt nii, et mida ei kasutata see taandareneb.

Tänu sellele me üldse siiamaani elutsenud oleme!

in reply to: hemoglobiin??? #50443
    St
    Member

milliste preparaatidega annaks tõsta hemoglobiini taset, ja kust neid saada?

Kas eluisu kadus ära?? Hematogeen aitab mingil väga väikesel määral. Kas sa Politseisse ei taha küsima minna kuidas oleks parem autot varastada,ärandada et väiksem vahelejäämise tõenäosus oleks!!?

in reply to: rinnalihas.. #50442
    St
    Member

Ühesõnaga tuleks panna treeningud paika enda, mitte teiste järgi.

Seega kõige lihtsam on lasta kava teha <_<“>

in reply to: Capsicam #50438
    St
    Member

Mingil määral aitavad ka spetsiaalsed sidemed ja väga intensiivne soojendus.

Kui tahate intensiivset soojendust võtke süütevedelik ja tikud! <_<“>

in reply to: Hea nõu teile noored “kulturistid” #50424
    St
    Member

Vaevalt, et see vana jutt niiväga õige on. Sest. Mõelge ise. Noor mees tahab ikka teiste omasugustega mõõtu võtta, et selguks kumb on kõvem ja ikka seda alal millega tegeled.

Väga õige! Ego määrab ju üldse elus palju aga siin eriti!

in reply to: Treenibguga kasvav kaal #50307
    St
    Member

Räägi oma toitumisest täpsemalt n. Kui palju aega jääb toitumise ja trenni vahele ja siis peale trenni, trenni ja toitumise vahele?

in reply to: Küsimus #50285
    St
    Member

4-6 seeriat 3-5 kordust seerias arendab max jõudu. See on õige suund.

in reply to: Vigastasin kätt #50276
    St
    Member

Mina soovitaks ka puhata – jõutrenni kohapealt. Aeroobset võid teha väikse koormusega. Aga jõutrenni – EI!

edit: Mina küll ei teeks!

in reply to: Jalad. #50334
    St
    Member

Mina teen 1 nädal alakeha kolmapäeval, ülakeha esmaspäeval ja reedel 2. nädalal on kõik vastupidi. See oleks minu arvamus, sest siis jääb aega taastumiseks.

in reply to: seeriad #50333
    St
    Member

Kuidas oleks parem treenida? kas tehes seeriaid 3×15 või 4×10? või kuidagi teisiti?

Ise tahaksin arenada mõlemat – nii jõudu kui ka vastupidavust

Oh..kõik lihased ei ole ju ühesugused! Ja loeb ka mida saavutada tahad?

in reply to: rinnalihas.. #50331
    St
    Member

Ise ma teen nädalatega vahelmumisi s.t. 1 nädal 1 kord ja 2. nädal 2 korda 3. nädal jälle 1 kord jne. Aga laukus mis on Sinu eesmärk ?

in reply to: Selline nädala trenn!! #50300
    St
    Member

Mina mõtlen, et nende kavade kommenteerimine on mõttetu – mine ja lase endale kava teha või siis võta need, mis amazonis juba valmis on! Pole mõttet jalgratast leiutama hakata <_<“>

in reply to: Biitseps #50299
    St
    Member

see on tõestatud asi!!! kui keegi räägib vastu, siis see on jama!!! ärge uskuge!!!

Kes on tõestanud? Mind huvitaks ka Kes?

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 347 total)