St
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
St
MemberParaku nii juba on, et kui sööd kaloreid rohkem, kui kulutad siis ei ole lootustki kõhnaks saada. Mul tuttaval oli
suur kõht ja kolesterool laes. Pani endal toitumise korda kõht kadus kui kevadine lumi (see aasta seda vist ei olnud!?). Samas kui sööd vähe ja treenid ambitsioonikalt siis ei tule ka midagi juurde kuna arenguks ei ole energiat.
St
MemberTean et New Balance`i mehed teevad ka seda !Kuidas saaks nendega ühendust?
St
Membericccc
Kõva pilt.St
Memberkas see ei ole hea kui ma tellin omale Ott Kiivikalt 600.- eest kava ja treenin oma enda jõusaalis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahjuks ei tea milline on sinu oma jõusaal? Aga alguses on kindalsti lihtsam mina jõusaali kus on vastavad trenasöörid, mis aitavad treenida vähese vigastus ohuga, et koguda jõudu minna keerulisemate aga paremini arendavamate harjutuste juurde.
Mul endal 4 kuud pidevat jõusaali kogemust nüüd haigusega 3 nädalat vahele jäänud. Enne haigust muskleid ikka oli aga nüüd vaatan, et nood nagu väiksemaks jäänud. Kui sa oled juba hea vormi saavutanud siis peaks 1 kord nädalas jõusaalis käima, et hoida vormi, soovitavalt siiski 2 korda, siis on lihtsam koormust jagada. Edu kõigile!
St
Memberto:Kuruptmis sa seal seletad ,on ka ilusaid inimesi nendes riikides!
Täiesti nõus Sinuga. Oleneb kust nurga alt vaadata. Kõige odavam oleks fäti kohapeal toota!?
St
MemberSellisel vennal soovitaks soome paekividest müüri laduma minna. Jõud ja raha tulevad lademes.
St
MemberParaku ületreeninguga lähevad tulemused alla n. teed trenni liiga suure raskusega natuke aega vaatad, et tulemusi ei ole ja siis paned raskust juurde koormus suureneb kehale, keha ei saa sellega hakkama ja siis tulevad vigastused. Umbes nagu õuna mädama minemine. Sellise lisakava puhul peaksid sa olema kõva põhjaga sportlane kes kasutab toidulisandeid muidu ei vea välja.
St
Memberhei!vaatan et te olete päris haritud sel teemal, ma aga ei tea sellest eriti midagi
mul endal on nii, et pulss läheb suht kiiresti kõrgeks, mul on aeroobset veidi vähe, aga selle parandamiseks oleks vist HIIT parem kui niisama pool h masinal trampida?
St
MemberMiks tuleb kindlasti mineraalvett juua? Mis imejooks see selline on? Ega sa mõni agent ei ole, et meelitad inimesi raha raiskama?Aga mis sa selline oled? Tegelt võib fäti ja arcticut ka juua vmt. muidugi vastavalt rahakotile. Muidugi on fät piisavalt effektiivne – aga hea kraam maksab!
St
MemberMul oleks vaja nagu jalad ja tagumi väiksemaks saada…mida soovitade..
Jooksust igapäev 50minutit on kasu + 500 hüpet hüpitsaga??
Võinh soovitage midagi.
Vaata kui tõesti tahad kaalu kaotada ja jalgu sitkemaks teha, siis tuleb iga hommiku peale ärkamist ja enne sööki hüpata hüpitsaga. Minu arust ei ole mõttet panna endale min. kaks-, kolm-, neli- jne. sada, tuleks hüpata enesetunde järgi. Kui nii hüpata siis ei ole vaja joosta 50 min ja 500 hüpet teha – sa lihtsalt koormad enda ära. Kui aga endal on soov jooksmas käia, siis peaks jooksma õhtu poole. Kindlasti tuleks tarvitada mineraalvett n. Aura Mineral 10eeq 1,5l v. Värska 12eeq 1.5l. Jõudu
St
MemberFat burnerist pidavat saama ka 100% inimese päeva vitamiini vajadustest.0.5l Aura mineral pidi katma 75% päevasest vitamiini vajadusest, hind ei vaja kommenteerimist.
St
MemberMida teeb magamatus tervisele? Lugu nii, mõnikord juhtub et jääb enne tööd magamata st. tõusen hommikul üles, käin jõusaalis ja ujumas siis kodus aga ei tule und. Kell 8 pean tööle minema ja siis hommikul peale tööd on tunne nagu oleks purjus.
St
Membertere! Mõtle nüüd natuke – Enne kui sa trenni tegema hakkasid oli sul ju suur kõht, pideva trenniga on vööümbermööt vähenenud ~ 20 cm! Aga kuhu pidi kaduma väljaveninud nahk nii kiiresti?
St
MemberÄkki kellegil on pakkuda või teab keegi mingisugust ametit 17.a noormehele?Olen füüsiliselt tugev, vastupidav ja taibukas nooruk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk oskab keegi aidata?
17 on sitt vanus – sind ei saa avalikult täistööajaga tööle panna, seega on palk väike. Mustalt töötades võid sa lihtsalt palgast ilma jääda, kuna sul ei olnud lepingut. Muide sa unustasid öelda kus sa elad ja kus peaks asuma eelistatud töökoht. Ja ega pilt ei teeks ka paha.
St
MemberWinchesterMan!Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-)
Mina tarvitan ka neid, sest ei pea vajalikuks pulbritega jännata ja tõesti mineraale ja vitamiine on neid ka!
AutorPostitused