Skip to main content

sss

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: 1 kord nädalas rinnalihastele #43225
    sss
    Member

miks see kui alustan trenni rinnalihastele tegemisega on parem kui teha rinnale lõpus? mix see parema tulemuse annab? ja ükk annab rinnalihastele? mõtlesin et ikka jalgadele, anna teada!

in reply to: 1 kord nädalas rinnalihastele #43193
    sss
    Member

rinda tahan teha just seetõttu et see kõige mahajäänum biitsep norm, selg tugev jne ja kuna soomes tööl ja jõusaal seal 9ni lahti siis praegu ei jõua rohkem kui 1 x nädalas aga 3 n tööl ja 1 vaba sel vabal nädalal jõuab 3-4 korda käia ja ülejäänud lihasgruppidele teha aga pühapäeval ainult rinnale tegemine midagi ikkagi ju annab?

in reply to: kord nädalas ainult rinnalihastele #43192
    sss
    Member

tänan, jah hommikul 7st õhtul 8ni nii 3 nädalat ja siis nädal vaba. Lõuna ajal pole võimalik. Aga kui teen pühapäeviti ja siis sel vabal nädalal ka ca 3-4 päeva, midagi ikka tuleb ju?

in reply to: Sisemistele rinnalihastele kodus? #42253
    sss
    Member

rahas pole probleem, soomes on töökoha poolt ka jõusaal tasuta aga tööpäevad venivad nii pikax et lihtsalt ei jõua aga aitäh et muretsesid <_<“>

in reply to: Sisemistele rinnalihastele kodus? #42227
    sss
    Member

tänan mesikäpp, krt ma olex ise ka pidanud selle peale tulema. made by myself poom on ka huvitav mõte aga ma helsingisse ja just sellepärast kysisin. ei tea mis näoga tollis põdrad vaataksid kui omatehtud poom kaasas

in reply to: Sisemistele rinnalihastele kodus? #42119
    sss
    Member

ma elan linnas…pole ei kartulikotte kodus ega ime ime ka mitte poomi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)