Ssnozzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ssnozzz
MemberKurb kuulda, kuid loodame, et see aasta tuleb võimas ning meeldejääv
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Jõusaali ikka külastad edaspidi või sööd end paksuks ja võtad starmani ?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
” width=”20″ /> Ssnozzz
MemberJõudu tegemistes! Teema mida hakkan kindlasti jälgima
” width=”20″ />Ssnozzz
MemberKui treenereid pole läheduses siis võid ka teistelt abi ja nõu küsida
” width=”20″ />Ssnozzz
MemberKui sellega lihas areneb siis miks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult teeks kas korduste arvu kasvu või langust, ehk alustad kätekõverdusi 20 korduste arvuga, järgmine seeria 22, siis 24 jne ja siis kui näiteks 30 tuleb siis tuled uuesti 2 kaupa kuni 20ni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ssnozzz
MemberSoovitan turu peal käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> liha saab kõvasti odavamalt kui poodidest
Memberdivesinikoksiid on hetkel parim mis turul müüa, liitri hind pole ka kuigi kallis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljud spordisaalid pakuvad seda isegi tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui soovid mingi lisandit enne trenni, et jätkuks ikka energiat 2 tundi lammutada siis scitec-i poolt on selline lisand nagu Hot Blood, mis saadaval Tartu Fitstores
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maitse ka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ssnozzz
MemberTegemist on vist mingi võrkturundusfirmaga, muidu võiks ju avalikult kõigile reklaamida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast, et saada teada toote nime ja poodi, kust osta, on natukene naljakas veel hakata eraldi e-postkasti risustama.
Olen sinuga samal arvamusel. Kuskil keldris kokku keeratud pulbrit müüvad siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu vahepalaks on sheik vägagi okei, minu seisukohalt. Kindlasti ei tohiks asendada hommiku, lõuna või õhtusööki sheigiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna minul on hommikusöök kell 7, lõunasöök kell 11 ja õhtusöök 18 siis peale trenni (ca 16 ajal) joon sheigi mis annab kehale tegevust kuni õhtusöögini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepeal muidu mingid puuviljad vms. Aga toidukorda ära mitte mingil juhul sheigiga asenda, isegi kui teed mingit rasvapõletust vms
MemberMis heidite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma üritasin teha lihtsamalt selgeks, asja mõte selles, et rasva kaotab paremini 1h mäkke kõndimist trenažööril, kui 15 min jooksu mis võtab võhma välja.Siin on peaaegu kõik vale, suuremal-vähemal määral.
Sa ilmselt ei suuda seda, aga efekt on suurim siiski korralikult programmeeritud HIITi, jõutreeningu ja SSCardio kombineerimisel. Lihaskasv saab toimuda ka mõõdukas energiadefitsiidis.
Ilmselt mina ei suuda, ilmselt teema algataja ka ei suuda. Nagu mina sain aru siis tegemist on suhteliselt algajaga ja sa laob erinevaid treeninguid välja, mis aitavad kaalu langetusel lihast kasvatada. Kas on mõtet asja nii keeruliseks ajada ?
Ssnozzz
MemberMa ei tea kas asi minus või teistel ka, kuid vee joomine ( piisavalt või isegi rohkem) aitab mul seedimist kiirendada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Samas kui vahest kõht tühi ning toidukorrani veel aega, siis joo pool klaasi vett väikeste lonksudega. 0kcal ja tunne nagu oleks söönud midagi
MemberTervist ka minupoolt! Võtke eeskuju, mina julgesin hakata blogima, hakake Teie ka
MemberParim keharasvaprotsendi vähendaja on kalori defitsiit+kardio(targad onud on rääkinud, et madala intensiivsusga on parem kui kõrge, siis kulutab kaloreid paremini, ehk kõndimine, rattasõit, stepper jne).
Kui oled kalodefitsiidis siis pole mõttet loota lihaskasvule, kuna lihas tahab toitaineid ja sellisel juhul peaks olema kalorid plussis.
Ssnozzz
MemberKas teed rinda ja triitsepsit samal päeval? Mina näiteks peale rinnatrenni enam kitsahaardega surudes ei jaksa triitsa piisavalt koormata. Eraldi päeval aga küll. Mis järjekorras teed harjutusi? Kitsalt surumine võiks kindlasti olla esimene harjutus ja dips viimane. Vaheta harjutused üldse välja, et lihast ehmatada! Variatsioone ju palju – scull crusher näiteks on väga mõnus harjutus, mis võiks kindlasti kavas olla. Minu viimaseaja lemmik on triits lõpetada ühekäega ploki allasurumine lihtsalt trossist kinnihoides pöial üleval – mõnusalt võtab põlema.
Mul triits peale selja päeva, rinnapäeval ei jõua väga teha jah enam triitsa. Ma ikka proovin vahetada harjutuste järjekorda, kuid dips on üldjuhul esimene olnud
MemberMitmeses seeriad teed?
Soovitaks teha: 16:12:10:8
Probleemiks võib-olla, et teed trenni liiga tihti ei lase taastuda.
Tere! Proovisin täna teistpidi, muidu on ikka harjumus olnud, et alustan raskega ja lõpetan kergega, ehk kordused 6:8:10:12: ja siis 2 seeriat raskest kergeni ehk superseeriaid. Kuid teen nüüd kergest raskeni, homme on ilmselt triitseps kange kui kivi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänudSsnozzz
MemberEdu! Millise kaalunumbrini tahad jõuda?
MemberKõik oleneb mida sa päeva jooksul teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et kaal langeks, peab olema kaloridefitsiit, ehk sööd vähem kui kulutad. Kaal pole ka teab mis suur, et nüüd langeks neid kilosid kolinal, kui soov keharasva protsenti vähendada siis peaks n-ö roheliselt toituma ja kardiot tegema (mida sa juba teed nagu aru sain)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võibolla su menüüst oleks suurem abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused