Sprotisai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sprotisai
MemberKust 1 käe hantlit saab?See on küll päris hea nali

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sprotisai
MemberPoisid, kas te üldse teate, et Aleksejevil on homme sünnipäev?
Saab 46-aastaseks.
Sprotisai
Membermötetu aparaat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinujaoks on vist kõik “mötetu” , kui sa mõttetu ei oska isegi õieti kirjutada.
ÕIGESTI mitte õieti.
Eesti keele õpetaja (v.a. Kersti Vink) pole küll seda viga parandanud , olen alati kirjutanud õieti.
Mõttetu ühe t-ga on küll naeruväärsem viga, aga… kui vana sa oled? 15? Kui kunagi kirjandeid kirjutama hakkad, jäta meelde – grammatiliselt on korrektne ÕIGESTI mitte ÕIETI. Eks küsi õpetaja käest järgi, tõenäoliselt jäi see talle kahe silma vahele lihtsalt.
Sprotisai
Membermötetu aparaat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinujaoks on vist kõik “mötetu” , kui sa mõttetu ei oska isegi õieti kirjutada.
ÕIGESTI mitte õieti.
Sprotisai
MemberMillal statistikat näha saab?
Sprotisai
Memberhttp://www.rebspgi.com/lee_stone.htm
sellest mehest käib jutt vä?
Sprotisai
Membersegast pritsid välja siin ve sprotisai. arva ära mida see tähendab.sinu jaoks rinnaümbermõõtu väike räimehautis selline.
KÄSI võib tähendada kõike käega seonduvat.
Sprotisai
MemberMu käsi on muideks 40cm. Topelt biitsepsi puhul tundub küll väike, aga vaata nt vabaseisul seljatagant. Ja kas MÕTLEVAD kulturistid on siis vapsee vastuvõtmatu? Minu arust võiks neid tiba rohkemgi olla. Kui oskad vaid kangi liigutada, siis on asi suht nigel minu arust.Käsi on 40 cm, mida kuradit see tähendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käsivarre ümbermõõtu, õlavarre ümbermõõtu, bicepsi ümbermõõtu, randme ümbermõõtu…?
-
AutorPostitused