Sport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sport
MemberAga kus tõesti neid videosid saada on netist?
Sport
MemberÜhesõnaga võib nagu rahul olla? Biitsepsiga ma olen täiesti rahul aga rinnaga küll kuidagi mitte (kasvu suhtes) . Aga jõu kasvuga on küll vast hästi?
Sport
Memberasi ongi selles, et kumbki pole nii hull…
aknel pole midagi hullu ja põletik oli alguses, nüüd nagu polekski, aga neid antibiootikume peab ikka sisse kahmima. Kui nüüd ikkagi jõule ei mõju, siis ma ikka jätkan trenni, need haigused ei takista kuidagi ju?
Sport
Memberühega ravin aknet, teisega on mul hamba põletik ja see tuleb välja ravida. Mõtlengi just, et haigused nagu ei takista kuidagi pole need nii rasked. Mõtlen just sellelt kohalt, et kuidas selle jõuga on. Mulle on öeldud, et see võtab ikka jõu nii ära vähe pole. Ja kui edasi käia, siis on mul nüüd just kreatiini kuur ees…kas seda teha? Proteiini võtta?
Sport
MemberSelge, tänan väga, pole probleem. Joon oma sheigi siis ikka öösel.
Kas on midagi mida veel lisada võiks toitumisse? Ja mida poest osta, kui just pole võimalik kodus süüa valmistada?
Sport
MemberKusjuures käte kohapealt pole jah väga suurt arengut näha polnud, aga vast pooleli pole mõtet kah jätta?
Sport
MemberTõesti pikkus jäi lisamata, andestust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , 182 cm olen pikk. Öise sheigi ma võtan, see ongi nn Night Time Protein või ka Time Release, ehk siis aeglase imendumisega protein. Alguses võtsin jah seda 3-4 ajal sisse, aga siis tuli pähe, et see ongi ju aeglase imendumisega ja tekib probleem, et ta ei suuda vajalikul ajal ära imenduda, viimastel magamis tundidel. ?!Sport
MemberJalatrenni kohta nii palju,et selle loodan ma saada trennis. Käin kergejõustikus samuti. Ja selja kohta lugesin ,et seda tuleb 2korda nädalas vähemalt teha…
Rinna kohta teen 2 korda kuna kava näeb seda ette.
Sport
MemberEi ei, pole mul sellest midagi, ma ju soovisingi siin nõuandeid ja parandusi, olen tänulik, et neid oma nägemise mööda tegid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport
Memberselge, tänan väga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport
Membertänan!
Sport
Memberkas on targem teha kuuridena?
Sport
MemberAga kas oleks kasulikum teha laadimiskuure?
Ma olen ise seda laadimiskuuri asju uurinud kah siin, ja oleks nõus küll. Aga mis need kogused sis voiksid olla?
Ja kui mitte teha laadimisega , kui palju sis vabal päeval manustada, kas ikka 5g?
-
AutorPostitused