Sport-Monkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sport-Monkey
MemberMul just selline jama ,et pulss ei taha tõusta…
Sport-Monkey
MemberJajah….No ei tea
Sport-Monkey
MemberTäna oli veel eriti kehv…
Ei saanud korrakski 160 peale!!!Pean kiiremini tegema ja järjest…kui liiga palju puhkan ,langebki pulss.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport-Monkey
MemberMa teen aeroobika harjutusi…
Täna ma jälle hakkasin jokutama ja pulss langes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Pean rohkem pingutama…Niisama pole mõtet trennis lamada ,tuleb ikka täie hooga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport-Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah ,nii saaks ka pulsi kiiresti üles…Õnneks on mul paremini hakanud minema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea ,mis vahepeal juhtus ,et kehvasti tegin ,nüüd teen jälle õigesti ,pulss 150-165:DSport-Monkey
MemberKindlasti peab korralikult välja puhkama ,muidu ei jaksa!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul päris raske ,hommikul peab kaheksaks kooli minema ja ma elan koolist väga kaugel…Ja teen veel hommikuti üle pooleteist tunni trenni ja hommikul peab sööma ka ,niiet pean vara magama minema ,et ma hommikuks välja puhkaksin.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommikusest trennist ma ei taha loobuda!Sport-Monkey
MemberNojah…Ega koguaeg ei olegi 160…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovin ,et kuskil 155-165 oleks ,siis olen rahul!Aga eks ta raske ole hoida…Halb on ,kui läheb alla 150…
Sport-Monkey
MemberHuvitav…Täna ma sain tehtud 160-ga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See sõltub vist ikka tahtmisest ka -kui rohkem pingutan ,saan ka rohkem!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga spordijoogid on ka väga asjalikud!!Ma pean lihtsalt tugevalt ja järjest tegema ,siis saavutan oma tahtmise!!
Sport-Monkey
MemberMina teengi trenni ainult hommikuti pulsisagedusel 140-160…Koolipäevadel pean väga vara tõusma ,aga tasub ära!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale trenni jumala mõnus olla ,sest mul madal vererõhk….Hommikul teen kuskil natuke üle pooleteist tunni
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem pole aega ,koolis peab ka ju käima…Sport-Monkey
MemberMul ongi ainult 2 harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport-Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oh ,tänks OldMan ,Sinust on alati abi!!!Nüüd kohe lähen spordijooke otsima!Aga kuidas neid tarbima peaks?!

Sport-Monkey
Member
Noh ,koolipäevadel ei jõuagi nii vara tõusta (trenni teen hommikul).Siis saan ainult 1 tunni 45 minti teha…Proovin siis kuidagi ,et pulss oleks üleval ,mul madal vererõhk ,seepärast teen hommikuti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi sain küll päris hästi tehtud ,aga viimasel ajal olen vist laisaks jäänud.
Alati oli väga hea enesetunne peale trenni…Noh nüüd on ka ,aga enam ei ole
nii hea tunne ,enne oli nagu parem.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)