SpordiTydruk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2011 at 6:08 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #295567
SpordiTydruk
MemberOeh, tean, et on julm alakaal tegelikult veel, sest olen 167 cm pikk aga ma ei tea, reie ümbermõõt kasvas nädalaga või hakkaski vist siis kasvama kui pumpi läksin 48,5- lt 50-le , ma ei tea mis siis nüüd on…
märts 31, 2011 at 8:26 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #295451SpordiTydruk
MemberTere! Hetkel on siis lugu selline, et olen 16 aastane, oli anoreksia, praegune kaal 46, peaks veitsa seda tõstma veel. Olen palju trenni teinud jne, nüüd muutsin veitsa ja lisasin bodypumpi ja reied on paksemaks kohe läinud sellest, hetkel oli umbes nii, et E- pump , T-vaba, K-vaba, N- bodyfit vms, R- bodycombat, L-vaba, P- bodybalance , No ja ei toitu ma üle kh, kalorite mõttes kindlalt mitte , no vot nii närvi juba ajab, ei saa aru mis toimub, reied lambist hakkasid paksemaks minema, pumpi ei taha sellepärast ära jätta, sest see muutis mu ülakeha ilusamaks, kondid said ilusti kaetud juba mõne korraga seal käigust. Nüüd oleks veel vaja aga kardan nende jalgade pärast, ei tea mis toimub , Hetkel tegin kavaks, E-pump T, K – vaba , N- jõusaalis teen jalad täiesti vist läbi+ kõht, R-combat, L-vaba, P- balance vast… Milliseks peaks mu keha selliste trennidega muutuma, mis kuju jne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2011 at 6:34 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #293756SpordiTydruk
MemberLeidsin sobiva teema:Suured tänud kasuliku lk-e eest aga nüüd jääb küsimus tegelikult, kas mu trennidest piisab või on vaja midagi muuta või hoopis vähemaks midagi võtta ning tegelikult isegi avastasin, et kui hakkasin rohkem rinnalihast treenima, siis see tõesti mõjutas natuke aga eks see paistab pikema aja jooksul aga kas selliste trennidega nagu minul on ma enamus rasva ära ei põleta vms , et nagu polegi võimalik rinnal väga kasvada kah siis ju, sest see koosneb enamasti siiski ka rasvast…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2011 at 1:18 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #293713SpordiTydruk
MemberOeh, appi, ma mõtlen siin pidevalt endale mingit head treeningplaani välja, et kõike oleks normilt, sellessuhtes, et ma ei teagi nüüd, reitele on tulnud rasva juurde kuigi ma oluliselt pole mingit söömist muutnud ega midagi, söön nüüd küll jah rohkem, varsti kavatsen lõpetada kalorite lugemise ka ja lihtsalt üritan tasakaalustatult rohkem toituda või vähemalt tervislikult. Kuna tegelikult mul päevi pole hetkel ja nende tagasitulek võtab nagunii kaua aega siis ei teagi mida teha, ma peaks kaalu tõstma , olengi vast natuke tõstnud aga mind huvitab ka see, et mul oleks sportlik keha. Näljutamisega kaotasin ma suht oma rinnad täiesti, praegu natuke on nagu midagi tulnud, et kui ma teeks nüüd nii : E- Bodypump, T- vaba , K- vaba, N- jooksen 15 min, enne jõusaali treeningut ja pärast 15 min otsa veel, jõusaali kava pean mõtlema veel natuke, et mis harjutusi täpsemalt teha, R- bodycombat (usun isegi, et seda pole väga vaja, aga mulle hirmsasti meeldib see, et kõik pinget tervest nädalast saab seal välja rahmeldada, nii hea tunne on pärast kohe) , L- vaba ,P- jooksen mingi aja 15-30 min. ning teen mõnda harjutust jõusaalis (jooksu aeg oleneb kuidas on lood väsimuse jne) , siis läheks Bodysse (seal kipub aeroobset osa väheks jääma) ja siis strechingusse. Eesmärk on saada kõik ilusti proportsiooni ja ka natuke lihast aga siiski sportlikumat välimust natuke, mitte mingi bodybuilder(mida ma ei loodagi sellise trenniga saavutada). Lihtsalt, kas kui korralikult nüüd toituda, magusat tahan ka, aga ei teagi mis teha selle magusapäevaga, seal kipub karmiks minema selle söömisega, üritan kuidagi isude järgi rohkem sööma hakata, et kui on magusaisu siis söön väikse shokolaadi vms näiteks, et mitte üle pingutada ja väga vast ei paanitseks ka kui söön rohkem magusat, sest trennid peaks aitama ära kulutada selle. Igastahes, mind huvitab, kas mul on sellise trenni ja värgiga lootust, et rinnad natuke ka ikka edasi nüüd arenevad ja keha saab vormi. Jõusaalis olen küll märganud, et on sportliku kehaga ja kõik rinnad ja asjad kah olemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei teagi , äkki oskab keegi midagi mu jutu peale nüüd kosta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2011 at 1:54 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #292746SpordiTydruk
MemberNii, otsustasin muuta oma kava, praegu üritan teha nii, et E- Jõusaal (ala või ülakeha) , K- Jõusaal (ala- või ülakeha), R-Bodycombat , P- zumba, mõtlesin, et võibolla oleks parem 2 aeroobset ja 2 jõutrenni, sest jõusaali kasuks otsustasin kuna mul on vaja natuke rohkem ülakeha treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja valku olen nüüd ikka rohkem sööma hakanud aga eks seda pean veel sättima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2011 at 8:28 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #291526SpordiTydruk
MemberNo, eks ma siis hakkan rohkem valku tarvitama, täna üritasingi süüa rohkem valku ja väga hea on olla, kõht korralikult täis ja hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , SUURED tänud teile, kui kellelgi midagi veel lisada on, siis võiks lisada, hoian sellel teemal silma peal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2011 at 6:47 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #291390SpordiTydruk
MemberKas väldid siiani suuresti valku ja rasvu toitudes? Eriti treenivale kehale on need suured sõbrad ja keha ehitusmaterjalid. Lisaks sellele hoiavad veresuhkru stabiilsena ja kõhu täis.Proovi tarbida ca 100 g loomseid valke iga päev, samuti võid igasse päeva lülitada juurde 100 grammi pähkleid (mandleid, sarapuupähkleid, kreeka pähkleid).
Tegelikult pole ma valku isegi anoreksia ajal vältinud, sest terve see aeg ma sõin kohupiima, kuigi see jäi mu ainsaks toidukorraks vist päevas vahepeal. Ka praegu söön korralikult valku, sest ma tean, et see täidab kõhu, rasvu olen nüüd hakanud ka rohkem sööma, enne ei tarbinud neid üldse. Loomset valku üritan ka süüa nüüd rohkem aga seda vist iga päev päris ei juhtu, kuid siiski enamus päevadest , sest olen hakanud koolis jälle söömas käima, kus on igapäev mingit sorti liha (hakkliha, sealiha, kala) jne.
-
AutorPostitused