Skip to main content

splint

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: triitseps – külgmine pea #34226
    splint
    Member

kui mujalt ei leia vaata näit. raamatust: “jõu, ilu ja tervise anatoomia”.

in reply to: käed “surevad” öösel #34218
    splint
    Member

ei peagi jääma ei pea ega keha alla- käed on lihcalt, vabalt ülepea (padjaga/ilma) ja ikka “surevad”. Samuti ei loe kas külili või mitte. HELP !

in reply to: käed “surevad” öösel #34215
    splint
    Member

mul nagu astorsil:tõused öösel üles ja kätt nigu polekski-oci kohe taga, päevaks aga no problems. Külili või mitte ei mängi minu puhul rolli aga üldiselt on “reegel” et magades käed üle pea- on nad “surnd”. Krampidega tegu pole.

in reply to: sunnitud kordused #34205
    splint
    Member

hea et sinagi vaevusid vastama, ei tea kas küsimust peeti liiga lolliks või. Jagad paljudele nõu ja arvamust, julgen tänada sind kõigi poolt veelkord.

in reply to: sunnitud kordused #34203
    splint
    Member

Äkki aitab Arnold mõista või teised spetsid !?

in reply to: erineva koormusega treeningud? #34125
    splint
    Member

Tänan mõlemat ! Aga kas selline erineva koormusega treenimine on siis hoopis jõualadele suunatud. Ootan ka endiselt vastust /arvamusi 1.sele küsimusele!

in reply to: Alkohol #32645
    splint
    Member

Toost on lahe küll aga kui hullusti siis tegelikult alkoholi tarbimine mõjub ?

in reply to: “täis biitseps” ? #32558
    splint
    Member

Eks enamus/kõik lihased lähevad punni ja ilma sundimata polegi õige trenn/koormus aga siin on siiski on lihas justkui krambi äärel. Oleks tore kui hr. Kiivikas saaks nõu anda-muidugi on oodatud ka teised arvamused !

in reply to: “täis biitseps” ? #32556
    splint
    Member

Teen täitsa tavaliselt – 3 korda 8.

in reply to: glutamiini kasutamine #32522
    splint
    Member

splint tänab Arnoldit nõu eest !

in reply to: biiseps & triiseps #32231
    splint
    Member

biitsepsi teemaline küs.-kangiga biitsepsi harjutust tehes lööb päris tugev valu käevarde, täpsemini käevarre luusse. Kes oskab öelda milles asi. Olen ka teistel kuulnud esinevat sellist valu.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)