Sphinx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sphinx
Membersiis peaks see juba uus MAX olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
Memberhttp://www.myophile.com/images/morphs/bulkypaul.jpg kui see pole tuunitud, siis ma ei tea mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . mingi inimhübriid vist..Sphinx
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütle seda invaliidile, kes on nt ratastoolis..

Sphinx
Membermul umbes sama mure … ainult ,et mul on pakendi peal 00.02.2005 .. kas ma nüüd järgmine kuu ie saagi oma kuuri jätkata ?
kõige vägevam on see kuupäev. äkki skännid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 00.02.2005
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see peab tegelt veebruari vastu küll, kõik best before kuupäevad on varuga.Sphinx
Membersama hästi võiksid tuhksuhkrut või jahu süüa. ära ei tapa ja kasu pole sittagi
Sphinx
Membersellised lihased vist ei ole mõeldud naistele
Sphinx
Memberoi ei.. jälle üks muna teema.. neid siin juba kastiga. teinekord võiksid natuke teisi muna teemasid ka uurida
Sphinx
Memberkui kaua oled trenni teinud? kas toitumine on korras? kas puhkad korralikult?
Sphinx
Memberise 192 cm pikk ja sellist probleemi pole esinenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> polegi vist endast pikemat naist näind 
Sphinx
Memberselle asemel, et kaks korda palju süüa, võiksid vähehaaval ja mitu korda süüa. see kiirendab ainevahetust ning kilode juurdevool peaks pidurduma
Sphinx
Memberma isiklikult neid laadimisperioode ei tee, ei näe mõtet 20 grammi päevas sisse toppida ja laadimisperioodi lõpuks lihastesse kogutud vesi rõõmsalt välja lasta. Ikka ja alati 5 grammi päevas…kuurid teen kuu pikkused
Sphinx
Memberselle jaoks oli vaja uus teema teha? sa alles tegid ju kreatiini teema, oleks võinud seal küsida
Sphinx
Member4 korda päevas ainult laadimisperioodil..
Sphinx
Memberoleneb sellest ka, millist kreatiini sa mõtled.. üldiselt nii palju ei tohi
Sphinx
Membermul siuke totter kysimus et…. kui võtta 5 supilusikat kreatiini…palju vett peab panema? ja kui võtta 2 supilusikat, palju siis?sa oled vist päris kuri enda peale.. 2-5g võib võtta klaasi veega (mahlaga). suuremad kogused on juba ohtlikud, ma pakuks..
AutorPostitused