Sphinx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sphinx
MemberÜks väike asi oleks öelda. Mõned kasutavad täpitähtede asemel numbreid, sest neil on välismaine klaviatuur või asuvad ise välismaal. Aga kes panevad täpitähti ja numbreid vaheldumisi, peaks ikka natukene trükkimist õppima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
Membervägev on küll, aga aegluup veidi rikkus jah..
Sphinx
Memberkui kirjutaksid mõne fraasi laulust, oleks see lugu leitav netist..
Sphinx
Memberoh teid küll.. lugege wish listi viimast postitust
Sphinx
Memberkannatust vaja. mul oli ka algul max 45, kaalusin ~65 kg. aastaga sain max-iks 75 ja massiks 75.. lahja tulemus suht aga edusammud siiski. varu kannatust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
MemberSelline asi võiks olla: kasutaja sugu. Postituste lugemisel võib vahel segadusi tekkida. Kasutaja avatari all võiks olla siis vastav märk (rõngas ja nool või rõngas ja rist).
MemberMilleks uus teema, kui see küsimus oli hoopis teise teema all.Siis võiksid sinna ka ju vastata, mitte, et vastad igale küsimusele uue teemaga.külalised saavad ainult teemasid postitada.
Sphinx
Memberma sain.. 2,5h veel tõmmata
Memberproovi ise järgi, siis saad teada. kreatiini teemasid on siin palju, kasuta otsingut ja saad targemaks.
Sphinx
MemberKui teed vähem korduseid, siis annab rohkem jõudu juurde. Kui teed rohkem korduseid, siis annab vastupidavust juurde. Nende vahele jääb kuskile korduste arv, mis annab massi juurde.
Sphinx
Membernagu mingi võistlus käiks, kes rohkem kaalub..!keda see kotib..see ei näita ju veel milline keha ja mis elu elate..:
“>nii et jah..
minu arust mõtetu teema
“>NII ET ÄRGE TUNDKE häbi et see ka raskem ta ju alles 14 nt..ta võib olla ju täielik pekk..
bye
Keegi käskis sul lugeda? Ära loe kui ei meeldi.
Ürita sellest aru saada, et kõik siin ei soovigi saada kulturistiks.
vau, isiklik suuvooder
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
Membersee kava päris hea, ma kasutan sarnast
“>. mis harjutus on traktor?
Memberkreatiiniga ei tasu kiirustada, kui ainult 2 kuud jõusaalis käinud. see on küll sinu otsustada aga soovitav oleks mingi aasta pikkune staaž, siis mingi põhi all.
Sphinx
Memberei tea mina midagi sellestjuba mitmes läbupost… kui ei tea, ära võta sõna!
btw, ma arvan et ajutiselt ikka laiendab, kui vannist välja tuled, enam ei kauaks laiad pole
Membernagu mingi võistlus käiks, kes rohkem kaalub..!keda see kotib..see ei näita ju veel milline keha ja mis elu elate..:
“>nii et jah..
minu arust mõtetu teema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NII ET ÄRGE TUNDKE häbi et see ka raskem ta ju alles 14 nt..ta võib olla ju täielik pekk..
bye
Kaks asja: kui ei meeldi, ära loe ning õpi kirjutama.
“> -
AutorPostitused