Sphinx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sphinx
Memberselle eest saaks juba oma riigi kuskile soetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
MemberMa võin omale toitu sisse ajada nii palju kui mahub, kaal jääb ikka samaks.. kui teinekord ei viitsi süüa siis kaal plaksti kukub alla ja raske jälle üles süüa
Memberpealkirjas nimi valesti
Membertuleb puhata, et vigastus paraneks.. aga kui nii suur häda on, siis teha selliseid harjutusi mis õlga ei koorma
Sphinx
Memberkolestorool on siiski organismis vajalik.. täitsa seda söömata ei saa olla. liiga palju vist siis kahjulik aga paar muna ei tapa
Memberma keedan ka tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis sellel munakollasel viga on? kolestorool vms?:SSphinx
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pannil maitseainetega
Membersa mõtled käsivart ikka eks..? rannet nagu eraldi ei saa hästi treenida, sest seal pole eriti lihast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. harjutused käsivarrele tugevdavad randme lähedast piirkonda (nii palju kui seda lihast seal on) see on teooria minu poolt.. keegi võib ka ümber lükata
Membermingi 460.. whey lemon super
Membertegelt peaks hoopis ilma algul tegema aga oleneb kui algaja..
Sphinx
MemberOlen 16,kaalun 90kg surun 100kg, a ma tahtsin küsida, et seal tõõriistade all on see surumine värk, mis arvutab palju peab suruma jne. a kas seal on mõeldud 2 kuuest seerjat või 6 kahest seerjat?seda ma juba kuskil kysisin.. esimene on seeriate arv, teine korduste arv.. 6 seeriat 2 kordusega
Sphinx
Memberteen ka samal päeval mõlemat ja pole häda midagi
Sphinx
Memberpärnu kohta ma ei tea aga amazonist saab tellida koju. registreedia saavad kõik pealehel, foorumis jah ei saa
Sphinx
Member