Sphinx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sphinx
Member3
Sphinx
MemberSee teema vist natuke mööda sellel saidil ,aga kus kohas seda lund sul on, siin kus mina olen on ainult jää ja mingi pask, kuigi suusatada tahaks küll.ei tea miks see mööda on? aga jah, rohkem on jääd kui lund.
Sphinx
Memberiga päev 3-5g. treeningpäevadel sama kogus enne ja pärast trenni.
Sphinx
Memberpiimavalgust teha proteiinisheik
. kas mitte kvaliteet selle madal pole? hinna ja koguse järgi võib määrata ära kvaliteedi. kui ~300 krooni eest 3 kilo proteiini saab, siis ei saa see mingi väga hea asi olla. kui aga keegi tahab odavalt mingitki proteiinipulbrit süüa, eks ta telligu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sphinx
Membermuidu ta poleks siia postitand aga kõike võib olla. foorum jätab parooli meelde. äkki oli caps lock peal, kui parooli panid.
Sphinx
Memberei tea, aga mul sellist jama pole. võib-olla on jama brauseri settingites. proovi näiteks cookie-d lubada. kui muud ei aita, siis lase SP2 peale ja kui ikka ei aita, siis formatt ja uus windows
Sphinx
Memberselle pead küll ise välja mõtlema. oleneb ka sellest, mis on su suunad. kasu oleks muidugi.
Sphinx
Membersellepärast see on üks normaalseimaid ja sa õpi ise kirjutamano kui see on üks normaalseimaid nagu sa ütled, siis räägi täpsemalt, kui palju ja mis toodetega oled sa juurde saanud. Kui vana sa üldse oled, arvestades seda, et kirjutad sõna “mõttetu” järjepidevalt “mõtetu”, tekib küll arvamus, et kooli haridust pole sul vist väga palju.
naljatilk ikka…mõtetu on õige, sest algne sõna on siiski mõte mitte mõtte, ja mida te irisete teiste kirjatehnika kallal, peaasi et mõttest aru saab
shame on you
Sphinx
Memberalustasin kuskil 15,5 peal, praegu 16,5
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 4 kuuga ma sain kuskil 45-lt 60-le. ma ei tea kas see on normaalne, võiks alati rohkem olla 
Sphinx
Membersee teema oli juba
Sphinx
Memberei tea kas on sellel mõtet, omale sellised biitsepsid treenida