spencer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
spencer
MemberTallinna inimene ? “ORIGINAAL” sulugunit müüakse turgudel – keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne…..
spencer
Memberspencer
Memberkuidagi mul see link ei taha avaneda…..
spencer
MemberKossuga tegelevate inimeste seas on levinud Whey Drink GP (Tai Kane), http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=70 …..
spencer
MemberLas ma pakun – hakkasid oktoobri algusest kõvasti trenni tegema (tunduvalt korralikumalt kui sa seda senini tegid) ?
spencer
MemberSa võid seda juua süsivesikuga on imenduvus kuni 50% parem ka…selleks võid kasutada Dextrot(70.-)…mida müüakse siin poes kui ka mujal…räägitakse ka, et korralikumast hulgilaost saad Trauben Zuckerit 15.- 500g pakk(vist)…võid võtta ka mõne muu mahlaga…kuidas ise soovid!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korralikumast hulgilaost ? Igas neetud Rimis, Prismas ja Selveris on Trauben müügil…isegi Konsumist olen oma paki kätte saanud….
spencer
MemberTENNIS ca 18 aastat….
spencer
MemberKuidas seal parkimisega lood on ?
spencer
Membermagad öösel 23.00 – 05.30 ?! 6,5h ? Peale trenni öösel 6,5 h pärast ma ennast küll maast lahti ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>spencer
MemberMa nüüd ei saa aru…..mis sa jalga paned ? jooksusussidega ju neetud ohtlik talvel joosta…talvesaabastega ? ei ole vist eriti mugav variant ….
spencer
Memberhunter kas sa ei ole mõelnud et see võis sõbralik nali olla ? mulle nagu teised variandid peale selle üldse pähe ei tulnudki….
spencer
Membermina olen värvipime…..ning see ei takistanud mitte kuidagi minu ajateenimist..mida see mul seal oleks pidanud segama ?
spencer
Membereks igas asjas võib midagi head leida….a`la õlles on b-vitamiini on plussiks, aga et temas sisalduv alkohol c-vitamiini organismist jõudsalt välja viib on suurem miinus…sama on siin foorumis liikuvate toitumiskavadega – võib ilgelt hea olla lihasmassi kasvuks jne kuid maole (loe seedimisele) oleks midagi muud vaja….