Spawn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Spawn
MemberKas sa ise ikka antud postituse alguse lugesid läbi?
Ma tegin copy-paste selle toitumiskava postituse algusest:
Tere olen suht algaja ja eriti sellest toitumisest midagi veel ei jaga. Sõbraga, kes on nende asjadega rohkem kursis koostasime siis mingi toitumiskava.
Teadjad inimesed võiksid anda nõu , mida siin toitumises muuta, mis on hea ja mis mitte.
Olen 16 aastat vana 177cm pikk ja kaalun 67kg. Eesmärgiks oleks tõsta lihasmassi.
Sellest mu kahtlus tekkiski, et kas kava, mille tellisin, on ikka nii personaalne.
Spawn
MemberTegelikult häiris see, et see on sõnastuselt copy-paste sealt : http://forum.bonsuna.com/koik-toitumisest-kusi-nou-tegijatelt/toitumine-1294/
Ja kaloreid tundub olevat palju, arvestades, et olen tudeng ja trennivabal päeval on füüsilist vähe. Seda kava soovitati süüa mõlemal, nii trennipäeval kui ilma. Ja eesmärk on kaotada rasva.
Igaksjuhuks soovisin arvamusi ka teistelt sellise kava kohta.
Spawn
MemberTellitud rasvap6letuseks ?
Kava koostajaga oled oma kahtlusi jaganud?
Sinu elustiilist ja treeningutest ei tea siin keegi ju midagi….
Jah, kava on tellitud rasvapõletuseks.
Kava koostajaga jagasin kahtlusi ja soovisin täiendusi, aga üldjuhul tulevad vastused meilile 2-3 päeva.
Sain siit kinnitust oma arvamusele, et kava ei ole efektiivne rasvapõletusel, mida oligi vaja teada.
Spawn
MemberSellele oskab vastata ilmselt treener. Internetiavarustes leiab täpselt sama sõnastusega umbes 2 aasta vanuseid postitusi.
Minule tundub, et kava on suhteliselt universaalne, mitte personaalne. Kas ka efektiivne rasvapõletamisel? Nagu aru saan siis mitte.
Spawn
MemberKava on tellitud u. nädal tagasi.
Spawn
MemberKaloreid kokku u. 3400.
Baasainevahetus 1933.
Spawn
MemberUsalda, aga kontrolli.
Ei äratanud usaldust, kuna seda kava on leida ka mujalt foorumitest üks ühele ja just lihase kasvatamise eesmärgil, mitte rasva kaotamiseks.
Ise ei ole piisavalt pädev selle üle otsustamaks kas kava on efektiivne või mitte.
-
AutorPostitused