Tänan vastuste eest
“>.
Raskused on tõesti suhteliselt kerged, kuid proovin seda vähemalt mingil määral korvata tehes rohkem kordusi. 2,5 kg-sed jätan siis kõrvale ja kasutan 4 kg-seid õlgadele tehes
.
Paar harjutust leidsin muidu juurde hantlitrennile. Eks siis täna teen veel trenni ja homme puhkan ja hakkan järgmisest nädalast ülepäeviti tegema.
Lõpetuseks küsin veel, et kas selline toitumine oleks suhteliselt normaalne?
Hommikusöök – tass teed/piima, 3 võileiba (kas siis juustu või singiga, kuidas kunagi).
Vahepealseks – hetkel suvisel ajal mustikad piimaga, muidu on paar puuvilja.
Lõunasöök – enamasti seda, mida kodus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seda väga valida ei saa. Tavaliselt kas mingi supp või liha vms.
Vahepealseks – sama, mis eelmine vahepealne või see ‘Big Corny’ tervislik snäkk.
Õhtusöök – kodujuust ja tass teed.
Selles suhtes, et ennem, kui ma trenni hakkasin tegema kodus, ma sõin põhimõtteliselt koguaeg midagi. Vahest näiteks lihtsalt ühe saiakese või saia. Aga ma loobusin saiast, kuna ei täida kõhtu ja jõudis lõpuks kohale, et suhteliselt kasutu asi. Lühidalt öeldes, ma sõin seda, mille peale isu tuli ja põhimõtteliselt ükskõik mida. Aga nüüd olen jälgima rohkem hakanud, mida ma söön
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.