Spanktastic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Spanktastic
MemberMul sama probleem,teen küll 3-4x jõusaalis trenni ja värki söön küll jah väga valesti aga siiski,mis kasu on kõhulihaste harjutustets kui need ei too mingit kasu,teen neid 2x nädalas ja muutusi küll ei toimu vahepeal,küll mul on seal kõhupüeal pekivolt suur millest tahaks lahti saada ja kudias saab söömine mu pekki vähendada,minaurust see kasvatab seda veel,???Siin on su probleem. Toitu õigesti (loe: vähenda süsivesikuid, s.h koogid, riis, kartul, kommid, mahlad jpm ning peamine rõhk jäta valgu ja kasulike rasvade peale) ning küll tasapisi ka kõhulihased tulevad välja.
Ütlen ausalt, et ega mu enda söömine pole ka perfektne. Puhtalt näiteks tänane menüü: kell 9.00 ca. 300g kaerahelbeputru +2 tl moosi, tass piima; kell 11:30 ca. 400g pilaffi, tass piima; enne trenni (14:00) 200g vanilje kohupiima, tass rohelist teed; peale trenni sheik ja ühe tunni pärast ca. 150g pilaffi (enne jaanipäeva ema keeldub süüa tegemast, viimastest jääkidest tegin eine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), 4 muna (neist 2 munavalgetega), veiseliha konserv, tass piima; kell 20:30 söön 200g kodujuustu, tass rohelist teed. Sellise menüüga toitumisspetsialistiks ei saaks, kuid sellise menüüga (kus hommikusöök, enne trenni ning viimane söögikord on muutumatud) olen ma suutnud lödisevast hunnikust välja tuua kõhulihased ning sedagi ilma aeroobseta. Aeroobne võib kiirendada kaalulangetust, aga mul kiiret pole kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lisaks sellele söö umbes 4-5 korda päevas. Iga söögikord ei pea olema mingi mao-purustaja, vaid tulebki süüa väiksemates kogustes. Peale söömist võib tekkida tunne, et tahaks veel süüa, kuid oota veidi, näiteks 15 minutit kuni tund, ning siis tunned, et kõht on täis.
Pikk tekst lühidalt – söö 4-5 korda päevas umbes iga kolme tunni tagant, jätka kõhulihaste tegemist ja tulemusi võid näha sa juba paari kuu pärast (olenevalt sellest, kui palju sul rasva kehas on ning olenevalt sellest, kui korralikuks sa toitumise teed)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Spanktastic
MemberOdavam oleks ise kokku segada. Minu säästuvariant näeb välja nii, et FitWhey/Hera80 + Trauben Zucker (leidub Rimis ja Maximas näiteks) ja mõlemat võtan 25g sheikeri sisse taastusjoogiks, 1h-1,5h hiljem kodus söön
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Spanktastic
Member1) Peaks olema jah nii, ühesõnaga harjutus säärtele. Turvalisem oleks muidu Smithi masinaga seda teha, kuid see vaid minu arvamus.
2) Jah, see on õlgadele.
3) Hm, peaks olema nagu see harjutus – http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…ey=9〈=1 – ainult althaardes.
4) Jõutõmme on üks hea baasharjutus kogu seljale ning alaseljale. Käib nii: http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…ey=2〈=1 . Selg hoia alati sirgelt, ma näiteks vaatan harjutuse algfaasis (kui hakkan maast tõstma) lakke, see aitab selga paremini sirgelt hoida. Võid hoida ka mõlemad käed pealthaardes või võid vahetada haardeid nagu seal lingis on antud. Lisaks sellele tee korduseid rahulikult, sest piisab vaid väiksest nõksust et selg valutama hakkaks ning kui oled ülesse tõmmanud, kalluta/tõmba selg veel tahapoole ning hoia seda umbes sekund või pool sekundit. Kui alla lased kangi, lase jalgadest ka lõpuks kõveraks, sest sirgetel jalgadel jõutõmme on pigem reie tagaosa, kui selja jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Spanktastic
MemberSurumine: 62,5kg (x4)
Kükk: 87,5 kg (x5)
Jõutõmme: 100 kg (x3)
Pole maksimumi proovinud, aga arvan, et tulemused jääksid sinna 65 kg/92,5 kg/107,5 kg kanti. Surumine eluaeg nõrk olnud, alustades oli surumine seeriaid tehes 25 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vanust 15, kaal 75,8 kg ja meessoost, jõusaalis käimas kaheksas kuu.
Spanktastic
MemberKava korrigeeritud, kuid ennem homset trenni hakkasin mõtlema ühe asja peale – ma panin jõutõmbe alaselja harjutuseks, s.t treenin seda peale lailihast ja selja keskosa. Seejärel tuli meelde, et jõutõmme ise treenib kogu selga, kuid lihtsalt alaselga natuke rohkem, seega, kas ma peaksin jõutõmbe hoopis esimesena üldse tegema (s.t kõige esimese selja harjutusena), siis lailihast, keskosa ja hiljem alaseljale eraldi ei peaks midagi tegema?
Pikk jutt lühidalt: Kas jõutõmme peaks olema ennem teisi seljaharjutusi, või võib ta ka olla viimane harjutus seljale?
Spanktastic
MemberSäästu omadest olen maitsetut kohupiima söönud – hea ja kuiv, vähemalt ei ulbi vee sees, kui pakendist välja võtta nagu seda on läti kohupiimade puhul. Kodujuustud ei ole just kõige paremad, sest hapukoorega kodujuustud on hapukoorega üle uputatud (olenevalt partiist, hiljuti sain isegi normaalse paki, kuid muidu eelmised korrad on olnud selline, kus kodujuust on niigi hapukoore sees ja kodujuustu peal veel lisaks sendimeeter puhast hapukoort) ja rasvatud kodujuustud rasvavaba piimaga üle uputatud. Ju siis et pakendile kaalu juurde anda ja vähem kodujuustu sisse panna vms
Spanktastic
MemberSuur tänu vastuste eest
.Väike OT küsimus: tean, et püramiid on raskuste tõstmine (või vähendamine) ja korduste vähendamine (või tõstmine) seeriate kasvades, aga üks asi jäi arusaamatuks. Kuna püramiid ise nõuab umbes üle viie seeria, siis see võib lihased väga läbi võtta – seepärast küsingi, et kas püramiidi tehakse niisama vahelduseks või kui püramiidi tehakse, kas siis jäetakse ülejäänud selle lihase harjutused välja vms? Veidi loll küsimus, kuid otsinguga vastust oma küsimusele ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Spanktastic
MemberTänan sisuka vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kui ma jõutõmbe panen esimeseks, siis horisontaalse ja alles siis treeniks lailihast (lõuatõmbed ei sobi hästi, kuna ma ei jõua neid teha – ennem igat trenni proovin lihtsalt korra vana rekordi purustada, hetkel on selleks 4), kas see ei oleks vastupidine sellele ‘reeglile’, et laiem lihas ennem? Või olen ma lihtsalt millestki valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Lisaks sellele kas ma peaks lailihaste harjutusi vähendama veidike, jättes alles näiteks sirge pulgaga plokitõmbed, pulloveri ja veel midagi, sest kui ma kunagi tegin ainult kaks harjutust lailihastele, siis järgmine päev oli pigem selline tunne, et selg pole üldse koormust saanud.Biitsepsile harjutusi vähendan sel juhul kahe peale.
Kolme erinevat hantlitega surumist teen lihtsal põhjusel, et kuna treenin üksi, siis olen paranoiline kangi alla jääda
. Aga sel juhul ma muudan kava – jätan sisse näiteks hantlitega surumise, ristiveo ja lisaks näiteks positiivsel kaldel peopesad vastamisi surumise.Jalgadele, täpsemalt reie tagaosale, ma teengi sirgetel jalgadel jõutõmmet. Lihtsalt kunagi oli see bodybuilding.com lehel olemas ‘Romanian deadlift’ nime all. Võimalik, et me mõtleme erinevaid asju – piltlikult öeldes ma teen nagu Good Morningut, kuid kang ripub kätel, mitte kaela peal, ei oska paremini seletada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Õlgade koha pealt ongi mul tegelikult see sassis, mis harjutused lähevad ees- ja keskosale. Seepärast teengi need suhteliselt suvalises järjekorras, pluss, enamus harjutused ma valin lihtsalt erinevatelt lehtedelt ‘õla’ kategooria alt, teadmata täpsemalt, mis osa ta treenib. Ehk oskaksid öelda sel juhul mis harjutuse ma peaksin eemaldama oma kavast või lihtsalt öelda, mis harjutused treenivad rohkem eesosa ja missugused keskosa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Selles suhtes ma mõtlesingi, et mis mõte oleks kava muuta kui see siiani on toiminud, kuid tahtsin teada ega ma midagi valesti ei tee (tundus, et esmaspäev oligi overkill, sest esmaspäevane trenn kestis tavaliselt 2h või rohkem samal ajal, kui näiteks kolmapäevane trenn kestis 1h 25 min) ning sinu postitusest tuligi juba see näiteks välja, et mul on harjutusi mõnedel päevadel liiga palju.
Spanktastic
MemberUues spordihallis on jõusaal päris hea, hind alla 20-aastastele 400.- (kui jõuad saali ennem 17.00-i, vastasel juhul 450.-) ning üle 20-aastastele 500.- (sama jutt, vastasel juhul 550.-). Tipptundidel on tõesti palju rahvast, tavaliselt mingi kella kolme-nelja paiku tuleb palju inimesi kohale.
Spanktastic
MemberMaxima XXX-s olid hiljuti just lõpumüügihinnaga need asjad (võimalik, et siiani). Asusid sealt infoleti juurest otse minnes, ühe korvi sees teiste asjadega ja korvi peal oli suurelt kiri “LÕPUMÜÜK”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hinda paraku ei mäleta, aga väga palju nad ka ei maksnud.Spanktastic
MemberEks ma saan aru su murest. Pea seda meeles, et lehekülg on täitsa uus. Inimesed ei ole jõudnud veel kokku ajada suuri punktikoguseid. Registreerunuid oli mingi 10k+ paar päeva tagasi. Ja paljud sul siis seda videot tegema jooksevad. Ikka väga vähesed. Ega kui sa ei taha proovida keegi ei käsi, aga ma palun kui ei huvita siis ära ürita mu teemat maha teha.10k registreerunut? Eelnevatel küsimustel on 200-300k vastust ja iga inimene saab ühe korra vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Spanktastic
MemberTänud postituste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kui mõtlesin veidike selle peale, siis avastasin, et olen juba circa 2 nädalat söönud ka õhtusööki, eks ma siis jätkan selle tegemist.
Treeningeesmärgiks on saada paremat vormi ja seda säilitada. Ainevahetus on muidu aeglane, käin tõsisemal mingi kord päevas või harvemal juhul kord kahe päeva jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga eks ma mingi päev vaatan üle palju ma valke-süsivesikke-rasvasid umbes saan toidust ja selle põhjal proovin parandada toitumist.Lõpetuseks küsin, et kuidas sojavalk ja vadakuvalk erinevad üksteisest? Arvatavasti on asi nende mõjumises, seega, kumb oleks parem minusuguse inimese jaoks (kui seda üldse saab järeldada antud andmete järgi)?
Spanktastic
MemberTahaks su positivismi jagada, aga ei saa. Kui sul hantlite jaoks raha on, siis anna aga minna. See raud pole odav.Kindlasti oleks kõvasti parem kusagil jõusaalis käima hakata.
Haha, hundist räägid – kohal. Just eile käisin ja vaatasin hantleid ja õhtul käisin sugulase juures, tal vanad 10 kg-sed hantlid vedelesid ja andis mulle
Spanktastic
MemberAhjaa vabandan , paljudes kohtades siiski alla 16 aastat vist sisse ei saa
Spanktastic
MemberSee ei ole see võimalik.Sama loogika alusel peaks ka kätega vehkimine lihased kasvama panema,pea-asi,et hästi palju siputada …,
“>
Kuna raskused,millega treenid,on pea olematud,ei oleks nagu su kava mõtet kommenteeridagi – tegu rohkem virgutusvõimlemisega.
Antud hetkel tglt polekski tol häda,kui sa jalgu ei oleks täiesti välja jätnud.Loodetavasti on see selle pärast,et sul pole hetkel vastavaid treeningvahendeid,mitte selle pärast,et pead jalatrenni mõtetuks.
btw,kui su füüsiline vorm juba võimaldab,võid hakata rattaga HIIT’i tegema(uuri ise,mis see on).Arendab jalalihaseid päris võimsalt!
Igal juhul – ületreening sind praegusel hetkel vaevalt ähvardab;teatud tingimustel võib arendada isegi kiiruslikku vastupidavust.Aga paar puhkepäeva võta ikka.
Lihast kasvatada nii väikeste koormustega muidugi ei saa.
Et oled liigutama hakanud – tubli!Pöörad söögle tähelepanud – veel parem!
Kuid …
tahad kodus trenni teha,peavad su vanemad sellesse investeerima.
Paraku nii see on.
Tõesti, jalgade jaoks pole hetkel treeningvahendeid, kuid ma pean jalalihaseid vaid natuke mõtetumaks, seega, ma pööran vähem tähelepanu, mitte ei unusta totaalselt neid välja. Nimelt, ma käin jooksmas suhteliselt tihti ja sõidan rattaga samuti suhteliselt tihti(nii õues kui ka trenažööril).
Nende hantlite koha pealt olen vaikselt uurima hakanud juba, panen veidike raha kõrvale. Kui ei saa piisavalt kokku, siis paar kuud kannatan veel 4 kg-stega ära ja sünnipäevarahade eest ostan siis 8 või 10 kg-sed hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga, muidu tänan vastuste eest. Tähtsaima info sain kätte
.AutorPostitused