SoxBeIn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SoxBeIn
MemberNu ma räägin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei ole trenni teinud juba 2 päeva siis juba maru jama tuju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberÕnnitlused , Väikemees!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovib : Hr raud
SoxBeIn
MemberKui lähen JÕUSAALI , SIIS ALGAB PARIM OSA PÄEVAST!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on nii juba 4aastat
MemberNu kes ned 6 Fanaatikut on?+
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(trummi-põrin, Wuzeelad BZZZZZZZZZZZ)
MemberJah just NÄGIN
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jh egas midagi töö läheb täie-RAUAGA edasi!!
“>SoxBeIn
MemberJh peab tunnistama ,et selle saunatamise ja tiheda pesemisega on minu grimm väga laiguliseks kulunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vähemalt nägime milline ma välja nägin kui pruun olin
“>SoxBeIn
MemberOH-SA-JUUDAS!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei kujuta ettegi kui nigga ma olen hetkel peale pesu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma proovin P-päeval kohale tulla.
Aga mis kellast sa seal oled muidu?(siis tean arvestada)
SoxBeIn
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Kus sa nägid ,et ma seal olin???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai natuke oldud jh muidu!
Ei sonks on normu nagu ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
Member1.Alex-Edward Raus

Nii peab olema!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberOi kuidas siin osad alles juurde panevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vaatan mõnda prohvimat surujat ja mõnnda tava vennda siis on need numbrid liiga suured ma arvan
jaanuar 2, 2011 at 5:36 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #285145SoxBeIn
MemberMa sooviks ka tulevikus selline olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberNonii milliste soovidega lähete vastu uueleaastale?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See foorum vajub kuidagi mutta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise soovin uusaastal võistelda(ma loodan,et valmis end jõuan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )tahaksin saada 90kg see oleks tore
hetkel 96kg kõhuümbermõõt on 97cm biits 44cm rind 128cm jalg 67cm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loodan et biits suureneb ja kõht väheneb
toitumine hakkab paika loksuma
MemberRäpp, Metal, Hevy metal, Skreem, Alternatiiv, punk, tektoonik, bluse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõik mis on raske
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ise muidu räpin ja kirjutan lugusi!
MemberOlen kohal!
MemberVinge jh!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused