SoxBeIn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SoxBeIn
MemberRinnd ja Biits
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algaja värk.Muidugi tavaliselt tehakse kõhtu kah

SoxBeIn
MemberSiis tuleb maksta 28 EUR-i!
SoxBeIn
MemberMis Kell kolmapäeval tunnd on?
SoxBeIn
MemberAleksei See ongi asja mõte. Usu need annavad juurde.
SoxBeIn
MemberPõikaks teemast korra kõrvale.
http://www.flexcart.com/members/elitefts/default.asp?m=PD&pid=3181
Kust oleks võimalik neid osa?)ma mõtlen ,et mu postikulu liiga suureks ei läheks) Mõni lähim riik kus müüakse?
SoxBeIn
MemberJaa Vägev värk!
oktoober 22, 2011 at 8:12 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318477SoxBeIn
MemberImre at the weigh in – video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei kurrjam Vägev värk!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberNorman on kassvanud kõvasti! (Y)(Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju jah ,et täna tulla ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks enesest soovind pildimaterjali juurde ,et arengut jälgida.SoxBeIn
MemberNood lood olid Mängu muusika! Ise võtaks siit küll ühe loo pannile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberKõik, mis Te jõusaalis teiste asjadega tegelemise kohta olete öelnud, on vale, sest Cosmos kirjutati, et:Saa raisatud tundidest kasu
Usu või mitte, aga su pööraselt kiires päevas on ajahetki, mida sa tegelikult täiel määral ära ei kasuta — näiteks kui oled jõusaalis trenažööril. Muuda need argised hetked kvaliteetajaks, millest nii väga puudust tunned, soovitab Vanderkam. Nii et suhtle seal oma töökaaslasega, et tööd lõpuni viia, või klapita trenniaeg boyfriend’i või sõbranna omaga — koos on lõbusam sportida.
No mida-iganes!

SoxBeIn
MemberKui vaja, siis 7 korda nädalas! Kolmapäeval poseerime kl 18:15!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5 GYM ja 2 RUN
SoxBeIn
MemberKolmapäeval teeme alguses paar harjutust bodypumpi ja siis kohe poseerima! Võimalusel tahaks vahelduseks poseerimas näha ka Danelit, Rauda, Rainerit ja teisi prominente, kes siiani suvepuhkust peavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HAHAAH Suvepuhkusel! Peab vist siis 6 korrda nädalas käima hakkama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberHey!
Tundi ma vast tulen aga Särkidega sellised lood ,et ma ei soovi noid enam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb soovib Even oma särki( Must särk) aga seda peab temaga rääkima.Mina isiklikult enam ei soovi.Kuid siiski aitäh pakumast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna olen trennis kell 4-7 vahel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberOlen homme hohal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai ka Evenile poseerimist õpetatud.Sai enamvähem hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme näeb!
SoxBeIn
MemberMul jäi suu lahti kui seda nägin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt-i võimas ikka ma ei või
AutorPostitused