SoxBeIn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SoxBeIn
MemberPikkust natukene : Kaal suurem: Vanus on hea ; % on natuke üle!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberNeljapäev, 5 jaanuar 2012
Niisiis, tervis on läinud paremaks ning vaikselt käin ikka jõusaalis ka lisaks bodypumpidele. Käevenitus on taastunud ning tulevikus hoian poksikotist parem eemale. Eile proovisin siis lamades surumist natuke ning tulemuseks 120 kg x 6,5. Viimane kordus läks kerge sillaga ja seda ma täiskorduseks ei loe. Kutsusin ühe abilise ka, aga see hakkas kohe kisendama juba enne kui ma suruma hakkasin, et “Light Weight!” jne. Ühesõnaga Kirbu kool.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle isiklikult selline kisa midagi juurde ei anna-pigem segab. Pidin oma abilist rahustama soorituse ajal. Pole hullu, täna püüan võimalusel juba tõsisema surumise ette võtta. Jooksma pean ka rohkem. Lisanditest: HERA80(karamelli), WHEY+(šokolaadi), WHEY3(vanilje), lisaks JOINT+, BCAA ja PUMP+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
SoxBeIn
Memberkäisin trennis kolmapäeval!
Nüüd olen kõrva-põletikus
SoxBeIn
MemberTore teema!
MemberMüüksin oma maha!
Mulle suureks jäänud tänu suuremale kaalu kaotusele!
SoxBeIn
MemberHa Ha!
SoxBeIn
MemberLoodetavasti sellise suure kiidulaulu peale ikka jõudsid ka trenni mitte ei uhkustanud niisama

Ma ei puudu kunagi!

SoxBeIn
MemberAga mina liigun trenni nüüd! Na na naaa!
SoxBeIn
MemberÕde peab kah trenni tegema! Õige!
MemberPead ühel ilusal päeval terve tunni kaasa tegema koos edasijõudnud tüdrukutega, kes teevad sinust suuremate raskustega. Vot järgmisel päeval oleks kuku-piilu
Ei see oleks huvitav! Siis ongi raskem ei saa ju naistele alla jääda!
Päris nii hull see ka polnud…

MemberKulturism on Kõikvõimas!
SoxBeIn
MemberMul huvitav see,et teen seda Bodypumpi ja harjutusi tehes on nagu kohati valus lihas aga järgneval päeval pole nagu midagi!
Peab vist raskust tõstma
SoxBeIn
MemberKes siis OIGASID?
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberSama siin! Algul jooksin max 10 min kuna rohkem ei jõudnud nüüd aga 40 min joosta pole probleemi see areng on juhtunud 8 kuuga. Ratas annab väga palju juurde. Ja kui kopse treenida siis on ujumine parim!
SoxBeIn
MemberOlen kohal!
AutorPostitused