SoxBeIn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SoxBeIn
MemberMa ei tea, mina sain tema konto alt siia küll praegu kirjutada (Aleksei olen).
SoxBeIn
Membernii hea on SALA-trenni teha!
veebruar 24, 2012 at 6:08 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #196246SoxBeIn
MemberEks sellised jurakaid on vaja showsse, keegi peab ju enne ka kirgi üles kütma ja mida jämedam seda parem, kuid võhmaga on neil tavaliselt väga suur probleem….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just!

SoxBeIn
MemberHr Raud võiks ennast pühapäeval ilmutada kl 15:00
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen Tööl!
SoxBeIn
MemberHea!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberJah, kõik on kuhugi ära kadunud. Hr Raud ei vasta teemadele enam isegi mitte “jah” ning Kristo ei ole ka oma varjupaiga pilte süntesaatori ja redeliga avalikustanud.
SoxBeIn
MemberHead Päeva jah!
SoxBeIn
MemberEks need soojendused ja venitused on väga individuaalsed. Olen näinud 20 aastat tagasi mehi, kes tulid külmalt saali ja hakkasid kohe maxi paugutama ning 2 tundi andsid tuld ja siis järsku läksid minema ja ei olnud neil häda midagi ei siis ega praegu. Arusaadav, et nendel oli sellel ajal ka testsugune krunt all- raske lapsepõlv, vene sõjavägi jne. Kui tunnete, et ei saa ühte või teist harjutust mingil põhjusel teha, siis kindlasti rohkem soojendusi-venitusi. Kui kuidagi ei saa, siis peaks treeningkava üle vaatama ja vajadusel tegema mõned muudatused.
Minuga sama! Ei pea mingeid soojendusi tegema!
SoxBeIn
MemberNalja peab ka saama jah, aga kuskil on piir ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga kutsun üles tiimikaaslasi rohkem informatiivseid postitusi tegema, et oleks ka mida lugeda 
Rääkige rohkem söömisest, raskustest jne, numbrid on need mis rahvast huvitavad. Tooge välja mõni tähtsam harjutus kus olete progresseerunud ning mis on teie arvates mainimist väärt, tehke pilte ja videosid !
Ja.
SoxBeIn
MemberHeh siin mehed paugutavad aga mina PLAHAVATAN!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberAinult teatud valguses on hästi näha e. JõuSaalis on hea valgus.
SoxBeIn
MemberPiltidelt pole apsull midagi näha! Olen mures
??:”>SoxBeIn
MemberMa Olen Nii valge!
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SoxBeIn
MemberOih Dream Team!
SoxBeIn
MemberTänud Õnnitluste eest Tream Team!
AutorPostitused