soomusk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
soomusk
MemberKuidas saab enne võistlust dop. kontrolli “pääsejad” välja loosida? Põhimõtteliselt võinuksid sinna sattuda ka oma kategooriate viimased?
“> Kui hirmul on nii suured silmad, oleks võinud juba saalis istunud Kalmuse nime ka loosirattast välja tõmmata, siis oleks asi kohe überhalenaljakas olnud..soomusk
MemberNoored -70kg
1. Silver Eensalu
2. Rainer Neemsalu
3. Hendrik Ennusaar
Noored +70kg
1. Paul-Eerik Rosenberg
2. Siim Veri
3. Kert Uppin
Juuniorid -75kg
1. Kristjan-Johannes Konsap
2. Aimar Kuusnõmm
3. Indrek Lemmats
4. Taavi Merisalu
Juuniorid +75kg
1. Mikk Raudsepp
Klassikaline Kulturism -180cm
1. Imre Vähi
2. Marti Taru
3. Harri Indus
4. Maikal Pikalev
5. Siim Savisaar
Klassikaline Kulturism +180cm
1. Leinvald Jüri
2. Indrek Viska
3. Martin Münz
4. Lennart Männiste
Mehed -80kg
1. Andrey Abrossimov
2. Rain Kuusnõmm
3. Siim Sammalkivi
4. Taavi Talah
Mehed -90kg
1. Ott Kiivikas
Mehed +90kg
1. Aleksandr Aleksejev
2. Janar Gröön
BodyFitness -163cm
1. Esta Pilt
2. Helen Liiva
3. Marina Sakutene
4. Julia Dunik
BodyFitness +163cm
1. Christina Alev
2. Annika Summel
3. Tiina Porgand
4. Jaanika Saareleht
Fitness
1. Natalia Nazarenko – Kiivikas
juuniorite absoluutne võitja – Mikk Raudsepp
naiste bodyfitnessi absoluutne võitja – Christina Alev
meeste klassikalise kulturismi absoluutne võitja – Jüri Leinvald
meeste kulturismi absoluudi top 6 – Kiivikas, Aleksejev, Leinvald, Vähi, Abrassimov, Raudsepp
soomusk
MemberTänan väga. Proovin varsti siis neid.Praeguseks aga, kas see on normaalne, et Muscle+ lahustub halvasti ja peale pikka pikka segamist saab see ikkagi mõnede suurte tükkidega vedeliku sees joodud?
Muscle+ lahustub väga hästi, on sul ikka korralik shaker?
soomusk
MemberViimati eesti kohtus serbiaga sai 0:7 pähe,väravad siin:Millal Eesti Serbialt 0:7 pähe sai?
soomusk
MemberSuurim nauding siin elus on tunne, et ma suudan… midagi jälle uut.Hüppan kõrgemale, jooksen kiiremini, ma olen osavam kui enne, mul oli viljakas vestlus, ma suutsin panna kellegi naeratama, ma õppisin juurde midagi uut jne jne.
See nauding, millest sa jutlustad on maksimaalselt kui kaua sinu suus? 10 sekundit… 20…võibolla isegi 30 sekundit. …ja see nauding ei toeta ülaltoodud naudingute kättesaadavust, teostatavust.
Sigaret lühendab elu kaks tundi, pudel viina kolm. Tööpäev teeb elu kaheksa tundi lühemaks.
Ise ei suitseta, viinast ei hooli, peaks töölt ka ära tulema ja ainult “õigeid” toite sööma, siis saan vist surematuks..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2010 at 6:25 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #262611soomusk
MemberLiisa Otsus – 2. koht
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 2. koht
soomusk
MemberMa usun, et midagi saaks… Mul on Kings Singers i vanu asju…enne, kui nad kommertslikku värki hakkasid tegema. Seda ma usun, et leiab…amazon näiteks.Kuid mul on ka Tallinna Ladina kvartalis pesitsenud musitseerimist. Linnamuusikud koos Püha Miikaeli poistekooriga…
Kiire otsing, ehk on abiks: http://crescendo.ee/miikaeli/index.php?opt…6&Itemid=27
Ma ise üritaks enne kuskilt plaate leida, ei usu sellesse ümbersalvestamisesse..
soomusk
MemberÜtlen ausalt- ma ei saa aru, mida siin hinnatakse. Igasugused nabarõngad, käeketid, kõrvarõngad jne- asi läheb vägisi spordist kaugele. Iseenesest toredad naised, aga hinnata ja võrrelda ma neid ei oskaks.
soomusk
Member…Bonsuna.com eestvedajad ei ole teinud midagi muud, kui avalikustanud tõde. Seda, et Alo otsustas ise lahkuda on vaieldav. Ei ole kursis detailidega, kuid on jäänud mulje, et oma käitumisega ei oleks ta nii või naa Team’i liikmeks jäänud, kui poleks näidanud soovi ja tahet end parandada – paljugi võib andestada, kui avaldatakse soovi end kuidagi parandada/muuta. Tundub, et kuna ta juba eeldas oma eemaldamist Team’ist, otsustas ta suure käraga ise lahkuda…
Ja ometigi on sul alati kõige kohta oma arvamus ja tead kõige paremini, kuidas asjad tegelikult on. Sinu “analüüse” on alati lõbus lugeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberViimati ostsin Tartus mingist uue Konsumiga ühes majas elutsevast ekopoekesest.Kõlab nagu Lembitu Konsum. Ökopoe link peaks olema see: http://www.vianaturale.ee/epood/?p=p_14&am…hkrud,-siirupid
soomusk
Member1. Cutler, Jay USA
2. Greene, Kai USA
3. Heath, Phil USA
4. Jackson, Dexter USA
5. Martinez, Victor Dominican Republic
6. Warren, Branch USA
7. Winklaar, Roelly Netherlands
8. Rockel, Ronny Germany
9. Wolf, Dennis Germany
10. Freeman, Toney USA
soomusk
Member..ja Jokerid on kaardipakis ainult selleks, ei pilukatel vabrikus järg sassi ei läheks..
soomusk
MemberKas Team FASTi liikmed hakkavad siis kahte blogi pidama: ühte blogide all ja teist foorumis? Ühes on enda mõtted ja tegemised, teises on sponsori tsensuur peal? Parem oleks, kui saladuseloori kergitamise järel sealt alt ainult õhku ei tuleks.. Ootaks ikka palju plahvatusi, seksi ja vägivalda!
“>soomusk
MemberTäpsustan küsimust. Kui palju on siin selliseid inimese, kes tahavad olla hea tervise juures, hea enesetundega, hea välimusega, kuid ei tee seda, et võistelda ja/või, et väga suureks saada?Siin lehel on sinuga kokku 23 223 registreeritud kasutajat. Vaevalt, et enamik neist tippsportlased on..
AutorPostitused