soomusk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
soomusk
MemberKes teenivad palju, oskavad rahaga ka oskuslikult ümber käia. Inimesed, kes on oma miljonid võitnud näiteks lotoga, on paari aastaga (mõni isegi varem) samas kohas tagasi, kus nad enne suure rahasumma saamist olid.Eestis saab võidetud miljoni eest suures linnas suures majas paar väikest tuba. Heal juhul säästab see sind eluasemelaenust. Tööl käid ikka edasi, miljonärielu ei ela mingil juhul. Seega ei jätku sellest rahast ei aastaks ega paariks. Kui jutt käiks nt 10 miljonist, oleks lugu hoopis parem. OK, jätad pool kulutamiseks, 5 miljonit paned hoiusele – 1 aasta intress 309 236.11 EEK (Swedpanki kalkulaatori andmetel)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui teil on mõni rikas sõber, ehk laenab ta teile intressivabalt aastaks paar miljonit!mai 28, 2009 at 1:37 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198802soomusk
MemberNatalia Nazarenko-Kiivikas – 1
Christina Alev – 3
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberMiks sellist jama siia üles panna, netis on selliseid reklaame tuhandeid ju..!? Meenus kohe film “Bigger, stronger, faster”, kus mehed toidulisandite ärisse sukeldusid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberÜtleks nii, et tegemist Eesti mõistes ikkagi tippsprinteriga – 100m alla 10,5 ja 200 kusagile 21 kanti ja 4x100m peaks olema üks rekordiomanikest. Hetkel ei ole kindel, et ta aktiivselt spordib. Kuid kahjuks (või õnneks) nimetatud adminn meil enam ei tööta ka
Jääb selgusetuks, kumb sulle rohkem muljet avaldab, kas piltilus eksadminn või tema väledate jalgadega peigmees?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2009 at 8:01 e.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198153soomusk
MemberÜks huvitav MSN-i väljavõte natuke päev enne võistlust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
arnoldtokko@hotmail.com says:
ja lõpuks kulturistid
koovitil lõhnab kulla järele väga tõsiselt
Joker says:
kusjuures nägin unes et ta sai 1-se koha
arnoldtokko@hotmail.com says:
vara hõisata
…
Joker, räägi, mis ilm suvel tuleb, tundub, et sinu unenägusid võib usaldada..
soomusk
MemberVaatasin fitshopis ringi, olen kuu aega kasutanud Hera80’t ja nüüd tahaks midagi muud proovida, aga vähemalt Proteiinidest ei hakkanud ükski teine silma, mille nagu valgu sisaldus oleks suurem või hind mõistlikum. Ainuke, mis tundus mõeldav oli Prode90 + Dextro või siis Mass2? Järgmiseks juba HT-R, mis aga sisaldab kreatiini ja millegi tõttu olen selle koha pealt liiga pessimistlik. Olengi hetkel nõutu, mida osta või kas peaksin Hera’t edasi kasutama ja näiteks Dextroga segama? Siin foorumis oli kuskil juttu Whey Gold’ist, mida FitShop’ist aga ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata teistest netipoodidest ka, mulle jäi silma nt http://www.sportlab.ee/product_info.php?products_id=17
soomusk
MemberOtile löödi mitu korda haamriga pähe….tuli meelde pronksi tänava lugu…
Aga see jorss kes selle naisega vahekorras oli ei olnud ju kulturist… mul tekkis hoopis küsimus kas ta oli üldse kunagi jõusaalis käinud.???
See oli ju suvaline tüüp tänavalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegemist on teleseriaaliga, seega võib neid teisi “jorsse” (ma saan aru, et antud juhul pidasid silmas Veikko Tääri), kes polnud kulturistid, kutsuda näitlejateks. Selles mõttes olid pigem kulturistid need “suvalised tüübid tänavalt”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Keegi koksi pani kirja, tundus huvitav?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberKui siin läks jutt juba valkude hindadele ja pakendi suurustele, siis minu meelest oleks mõistlik, kui valkudel oleks nii tavapoes kui ka e-poes juures 1kg hind (oleks mugavam erinevate valkude hindasid võrrelda). Eks need pakendite suurused jäävadki vähenema, et hind näiliselt ei tõuseks.
mai 21, 2009 at 6:03 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197415soomusk
MemberPärle – 12
Vähi – 4
Kiivikas – 7
Koovit – 9
soomusk
Membertervist olen siin kõik kommentaarid ja jutud läbi lugenud ning tahaks siis veel viimast kinnitust saada, et kui eesmärk on jõu ja lihasmassi lisamine (trenni tehtud üle aasta ja näitajad head) siis kas hakata kreatiini võtma selle laadimisperioodiga või ainult trennipäevadel enne ja peale trenni?? täna oleks vaja otsus ära teha kuna siis tean kas tarbin 20g päevas täna või ainult enne ja peale trenni:Dtänud:))
Kui sa juba kõik arvamused ja kommentaarid oled läbi lugenud (foorumis on juba piisavalt juttu kreatiini laadimise ja kasutamise kohta), siis pead sa nüüd ise selle lõpliku otsuse tegema, kas ja kuidas seda trvitama hakata, keegi ei saa sind käskida ega keelata.
soomusk
Memberei propageeri alkoholi liig tarbimist ja mainin et alkoholi liigtarbimine on siiski tervisele kahjulik! nimelt selline jutt ,et olen teinud juba mõnda aega fitnessi lehel olevat Kiivikase 5-eks jaotatud kava ja olen ka samal ajal dieedil (alakaloraazis). Nüüd aga on tulemas 4 päevane koolilõpetamise tripp mis kindlasti kaasab endaga neil päevil suured kogused alkoholi (üldjoontes eelistan sporti alkoholile aga seal tahaks ikka korralikult pidu panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja sellega kaasneb küsimus: Kas oleks õige kui ma päeval käiksin tegemas nö pohmelli jooksu et mitte oma dieeti väga sassi lüüa? Plaanin lisaks tarbida mg ja ca tablette kuna alkohol ju viib neid välja ja hommikul juua alco stopi , et päev algaks kohe terve olemisega(olen ennem proovinud seda võlujooki ja tegi paremaks küll) kuna pidutsedes ajataju ei pruugi olla sama siis mugavuse mõttes kasutan proteiini batoonikesi et oma valgu tarbimine normaalsena hoida (samuti grill kana). Paluks mitte halvustavaid kommentaare laus karsklastelt postitada kuna ise suhtun ellu laia haardeliselt (tuleb teha kõike)Laiahaardelise ellusuhtumise juures ei tasu selliste muredele liialt tähelepanu pöörata.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberOsta parem valk ja süsivesikud eraldi, hoiad raha kokku.
PS. FASTi toodete kohta on siin lehel ka reklaammaterjalide all infot, nt x g = x dl, ehk on abiks.
mai 9, 2009 at 8:15 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #192618soomusk
MemberKirbu “parema käe” parem käsi.
soomusk
Member“Lihakombinaadi modell”
mai 5, 2009 at 9:37 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194395