soomusk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
soomusk
MemberSa eksid, Mr.Mesil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui see just konnakulles pole, siis on see ju suht normaalne areng
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberMorozov
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Totaalne muutumine.juuni 18, 2009 at 7:07 e.l. in reply to: +Oksjonil on 15-19 juuni PowerShake vanilje 8tk Fast ilt #202933soomusk
Member426
soomusk
MemberSai hiljuti üle pika aja kinos käidud, filmiks sattus Terminaator. No ma ei tea, esimesed kaks osa vist ikka kõige paremad. Eks paljude filmidega on see, et järjed käkitakse ära. Loodan, et uut järge enam ei tehta, kui just herr Kuberneri peaosaliseks ei saada.
soomusk
MemberKui kliima soojeneb, kas siis tulevad dinosaurused ka tagasi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan, et see kliima soojenemise jutt on natuke üle paisutatud. On tõestatud, et miljonite aastate lõikes toimub hetkel hoopis kliima jahenemine. Looduses toimuvad protsessid tsükliliselt, seega toimub ka edaspidi väiksemaid kliima soojenemisi ja jahenemisi, nagu see on toimunud minevikuski. Rääkides viimasest tuhandest aastast (mis maa vanuse puhul on köki-möki), võib mõelda kasvõi faktile, et Gröönimaale andsid 10. saj islandlased nimeks Grønland, mis tõlkes tähendab “rohelist maad” (kas Gröönimaa ei oleks pidanud üleni jää ja lume all olema?). Mõned sajandid hiljem algas Maal kliima jahenemine (nö Väike jääaeg aastatel 1500-1900), elanikud lahkusid Gröönimaalt, kuna mereteed jäätusid. Saar jäi sajanditeks unustustehõlma, kuna seda ümbritses jää ja laevad ei pääsenud sellele ligi. Viimane soojenemine algas 20. saj alguses, ega see igavesti ei kesta.soomusk
Member2ra tee nalja, kui ma s88n 0,5h peale trenni umbes 30-40 g valku ja 2x rohkem sysikaid mida siis on sul kosta .k6ik on ok, kasvan ma kiiresti ja probleemi pole .
Mul savi, mida ja millal sa sööd. Mu postituse mõte oli selles, et kuigi “spetsialistid” (mõtlen neid isehakanud spetsialiste, keda on siin jalaga segada) ütlevad, et algajale on raudpolt valgushake’i vaja peale trenni ja muu ei tööta, siis päris nii see pole. See oli iroonia, kas tead..
soomusk
MemberEi tea millest siis?Teema algataja ütles juba, et ta ei tarbi valgushake, aga spetsialistid vastavad ikka, et peale trenni võid muud söögid ära unustada – ainult vadak töötab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberNemad said seda toidust (liha jms.. loomaliha jms…)Võimatu
Memberenne trenni on hea piima juuapiim kohe peale trenni kohe kindlasti unusta ära
piim aeglasti imenduv
peale trenni võid võtta näiteks 40g vadakuvalku ja panaan
Ikka ja jälle tekib küsimus, kuidas küll meie isad suureks said, neil ei olnud ju VADAKUT!
Member1025
soomusk
MemberMina isiklikult muidu söön valgupulbrit 100g ja süsikad 50g. Vägagi normaalne, kuid ei jätaks ka seda ütlemata, et pakendi peal on, et peaks võtma 240g peale trenni, aga see on sulaselge raiskamine minujaoks.. ning ma olen seda suht kaua ka söönud. Esimese pakendi sõin nii nagu kirjas oli, aga ei olnud küll midagi aru saada, et juurde tuli, ei kaalus, ega peeglis. Nüüd kui söön seda poole vähem + süsiveikupulbriga on hoopis teine asi.Sa võtad massilisajat, mitte puhast valku? Massilisajas peaks ju süsikaid piisavalt olema, sa paned veel süsikaid juurde?
soomusk
MemberLisa Gerrard on üsna mitemetele filmidele muusika tegemise juures old…esimesena tulevad meelde Gladiaator, The Insider…Muidu, kui sinnasuunda musa istub, siis võiks äkki kuulata ka punti nimega Dead can dance….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole paha, nagu klassikud ütlevad.
Aga kõige rohkem istub mulle 80′ filmimuusika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
MemberAinuke lugu, mis mulle on pisara silma toonud on siiski see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enamik siia üles pandud lood ei paku mulle mingeid emotsioone. Mitte et halvasti lauldakse, aga lihtalt, ei tekita emotsioone (nagu jrx juba ütles, need tähendavad kellegi jaoks midagi, aga paljude jaoks ilmselt mitte midagi). Antud filmimuusika on siiski päris tegija, tuletab meelde, et ka film on väärt järjekordset vaatamist.
Member725
soomusk
MemberUsu mind mul on see raamat loetud ja midagi uut ma sealt ei leidnud .Kui sa sealt midagi uut ei leidnud, siis ei peaks sa siin nõu küsima vaid teisi õpetama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused