soomusk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
soomusk
MemberAga mis siin ebaeetilist on? Nagu näha, pole enamik seda mõtetut reklaami tähelegi pannud ja paljudel ei näita brauser üldse selliseid asju.
oktoober 2, 2009 at 10:38 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223589soomusk
Membereile õhtul mõtlesin, et kas võtta ära või mitte, otsustasin mitte võtta kasuks. Kogun fitte millegi veel võimsama jaoks.Ega see päris nii ka ei käi, et tuled ja võtad, kui tahad. Siin on teisi mängijaid ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 4:37 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223431soomusk
Member1225
oktoober 1, 2009 at 10:54 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223283soomusk
Member1000
september 29, 2009 at 8:19 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 29 septembril on Prode90 maasikas Fast ilt #222817soomusk
MemberNetipoes on 295 hinnaks, mis värk on?Netipoes on maitsestamata lisandi hind. Juu siis on maasikamaitseline Prode Eestisse jõudnud (nagu ka tänase oksjoni pealkiri väidab)?
soomusk
Memberma mõtlesin seda, et kui keegi liitub IRL’iga, siis mitte lootuses sellest mingit kasu saada. Aga keskerakond tahab endale lolle ja/või kuulsaid..ehk siis inimesi kes ise ei mõtle, aga toovad hääli juurde;)Palju lihtsam on oma eesmärki saavutada võimul oleva partei nimekirja kuuludes. Kui IRL saaks Tallinnas võimule, hakkaks nendega ka igasuguseid tühikargajaid liituma. Eesti poliitiline kultuur on lihtsalt lapsekingades.
soomusk
Membermina rääkisin IRListPaljudes suuremates omavalitsustes IRL võimu on, et neil midagi jagada oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soomusk
Memberei ole nagu eriti rohkem kuulnud, et keegi astus nt IRL’i ja nüüd sai ta selle ja tolle jnejne..See, et ei ole kuulnud, ei maksa suurt midagi. Keskerakonna nö pättuseid ei suudeta ka enamasti tõestada, st seaduse vastu nad ju ei eksi. PS. samas on ju teada, et Tartu linn on reformikate ja nende toetajate vahel ära jagatud, täitsa võrreldav Tallinnaga.
soomusk
MemberIgastahes toetan IRL’i! Mittekunagi ei annaks aga oma häält keskerakonnale.. mulle ei istu selline onupojapoliitika ja omakasu. Parteisse astudes võiks põhjuseks olla ikka tahe poliitikas kaasa lüüa ja tegutseda, mitte endale töökoht või elamine saada ja savisaare tahte järgi riigikogus nuppu vajutada. Inimesed peaks ikka ise mõtlema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Onupojapoliitika ja omakasu ei ole kindlasti ainult Keskerakonnale omased. Naiivne on arvata, et elu teistes erakondades ja omavalitsustes (väljaspool Tallinna) teistmoodi käib.
“>soomusk
MemberKas “Tegijate treeningu” rubriiki on lisandumas uued videod “Eestis omal alal suhteliselt tuntud sportlasega”?
“>soomusk
MemberTerv!Kuidas oleks parim ja effektiivseim taastuda treeninguist ja kasvada,milliseid teooriad pean jälgima(uni,toit,treeningute vahe jne)?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa foorumis vanemaid teemasid ja artikleid üldse ei viitsi lugeda?
soomusk
MemberMis selles ekstremistlikku on? Fakt on see, et inimene on kõige intelligentsem (või siis ainuke intelligentne) elusorganism Maal. Inimene on toiduahela tipus. Inimene suudab tappa teisi organisme (e. on kõige tugevam mingis mõttes). Mida on veel vaja selleks, et nimetada ennast looduse krooniks? Minu arvates on kõik tingimused täidetud.Foorumi kasutajagrupp ei puutu siin üldse asjasse.
Maailmas on palju inimesi, kes on teatud loomadest rumalamad. Teatud loomad suudavad inimesi tappa. Suht surnud ring.
soomusk
MemberMinu maailmas on inimene looduse kroon ja kõik muud organismid on kõrvalise tähtsusega. Neid võib süüa, tappa, kui vaja, jne, selleks nad olemas ongi – et looduse kroonil hea oleks. Kes toiduahela tipus on, on kunn.Ma ei usu, et ekstremism kuigi jätkusuutlik on. Ma loodan siiski, et enamik inimesi ei pea ennast kunniks (isegi siis, kui nad on Fitnessi foorumis kunnide kasutajagrupis) või maailmavalitsejaks ning ei pabista iga rohulible pärast.
soomusk
MemberOn vahe, miks Sa seda teed. Kui tapad lille, et oi kui ilus, panen kodus vaasi, siis on see minu meelest alatum tegu kui tappa loom, et ta ära süüa. Toiduahel on selle asja nimi.Inimene ei ole looduse kroon, lihtsalt väike osa sellest.
Viimane lause on õige, samas ma siiski ei võrdsustaks rohuliblet mõne loomaga.
soomusk
MemberMiks? Taimed on samuti elusloodus nagu loomadki.No pm vahet pole jah, kas tapad inimese, looma või viljatera, onju.
-
AutorPostitused