soodake
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
soodake
Memberaitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soodake
Membernagu visuaalselt läksin kuidagi proportsiooni kyll rohkem ja riided istusid seljas paremini a kaal ei langend neh..Nyyd kui selle paari nädalaga paar kilo all ja rasv reitelt kadund ja khult kah vähem on lihas ilusti endiselt punnis ja tunda,eriti reie lihas…Kas ma peaks siis kaalu langetamise eesmärgil ehk väiksemate raskustega treenima (praegu u 20 kg naiste algajate jõusaali kavas kõik atribuudud mul) ja lihtsalt rohkem korduseid ja pikemad kordused???Mida soovitate?
soodake
Membertundub päris kasulik teos:) kas äkki teemaalgataja oskab anda miskiseid täpsemaid juhiseid(autorit v midagit) mille järgi poest raamatu kiiremini yles leiaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ette tänades:)soodake
Membererxs11 :tänan nõuande eest!A mind huvitab,et ,kui keha keskkosa on probleem,siis kuidas jalgade treenimine aitab?
soodake
Memberhuvitab sama asi.Rasv koguneb puusadele ja kylgedele(sangad)+seljale:S jalad on nagu tikud ja käed ka peenikesed:S.Jõusaali treening on jalad kyll ilusasti trimmi ajand aga puusadelt ning kõhult ei taha rasv kaduda.Toitumises jälgin hoolega,et midagi rasvast ei söö väga!
soodake
Membermitte essugi ei saand aru viimasest näitest..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soodake
Membermuide täna hommikul sõin siis kaerahelbe pudru(veega tegin),kõrvale sõin juustuleiva ja magustoiduks väikse jogurti.Lõunaks on kodujuustu…??
soodake
MemberNojah sai niiöelda põgusalt räägitud sellst toitumisest ,et MIDA võiks süüa ja MILLAL süüa!!Enamjaolt toimetan selle toiduga ikka ise ja katsun rõhku trennile panna,et miskist tulemust oleks.Kusjuures tõsi ta on,et ainevahetusega pole just superkõikevõidsüüa lood sest nii,kui natukese midagit rohkem näksin või maiustan on päästerõngas jälle olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ujumist pole ma siiani selgeks saand niiet kasu pole ka sellest rõngast.Vette nagunii ei roni! Unistades saledast pihast…….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soodake
MemberVäga huvitav tähelepanek miin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ???!soodake
Memberohh suur aitähh Marekile pika ja sisuka nõuande eest.Prindin välja ja hakkan järgima:)Mõne aja pärast annan siis siin teada,kuidas mõikab ja kas suvel ranna ilma ootama hakkan
MemberNu eks ma muretsen alatuseks seda asjakohast kirjandust,treenin ja toitun selliselt veel mõned nädalad edasi ja vaatan,mis siis juhtuma hakkab.Kui ikka midagi ei muutu siis on sellisne lugu,et tuleb pulberit proovida:P
soodake
Memberminu arust on selliselt,et kui on lihas ,mis teeb sääre noh pykste all jämedaks siis on hästi,pole viga..siis tulebki seelikut rohkem kanda,on ilus.:)parem ole jämedamate säärtega aga prinkis ja trimmis,kui “hernekeppidega” mmis on kondised,treenimata ja lodevad!:)Minu arvamus aint:)
Memberprikull:Mis see rasvapõletaja on ja kuidas see töötab siis?Koos trenniga??On see miskine pulber mida vaja kokteiliks segada või??ja neid ka kindlasti erinevaid..Seda siin müüdavat Viaredini kapslit ma sõin.Sellest pold tolku.(ma muidugi pole kindel ka ,et see rasvapõletaja on!) Et milline siis tõhusaim?
Memberprikull:Näen erinevust kyll.Reitel pole rasvast eriti jälgegi enam ehkki jah talje,mis on kõige suurem probleem eriti ei vähene.Nats siiski.ja näost olevat ma ka hoopis kitsam st põsed on kadund:D.Aga vot Kaal ei lange.Treener arvas,et kui jõusaalis ise omale raskused valin ja selliselt treenin siis kaal tõusma ei hakka mingil juhul ning rääkis,et ma saavutan õige toitumise ja treenimisega 10 kg kaalulanguse 3 kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …novot tak 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole midagit ma 3 nädalaga alla võtt!Kysimus veel tekkis sellest prikulli postitusest..:Et kui ma teen jõusaali 5 korda nädalas + pärast seda aeroobne madala pulsisagedusega treening 40 min(enamasti kõnnin jooksulindil miskise nurga all ylemäge) siis mis ma veel tegema peaks,et see rasv pealt ära põleks??:S Jooksmas käima??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soodake
Membertänan kasuliku informatsiooni eest:)
AutorPostitused