somps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
somps
MemberKiidan. Väga inspireeriv oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>somps
MemberMina isiklikult soovitan ka koormustesti. Ise katsun aastas korra teha. Mina teen küll neid spordiarsti juures.
Ja tegelikult soovitan omada ka pulsikella – aitab palju. Ja tegelikult, kuigi hind võib alguses tunduda soolane, siis püsiva treenimise nimel tasub ennast ära.
jaanuar 26, 2012 at 8:13 p.l. in reply to: Jõusaalitreeningu ajakasutus kõige efektiivsemalt- kas nii võib? #239696somps
MemberMina isiklikult treenin kere läbi, kui aeg kuklasse hingab, siis proovin komboda alakeha-ülakeha, nö ringtreeningu stiilis. Aga rahulikumalt on siiski parem.somps
MemberOleneb ju tipikastme koostisest ja ka kogusest?
somps
MemberMe kõik saame kunagi vanaks,
somps
MemberKui vaid mõned nädalat eelnevalt tuleb trenni teha pole lugu sugugi jube ju… Jõuad täpselt nii kaugele kui jõuda tahad! Tahtejõudu tuleb endas arendada lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2011 at 1:28 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #317024somps
MemberSinu lugemis/mõistmis-võime on tõsiselt puudulik.Teagi.. Pole nagu enne probleeme olnud. Aga nähtavasti pole ma Sinu postide puhul ainus, kellel probleeme esineb. Äkki otsid siis viga pigem endast? Üldiselt oled Sa ainus, kelle puhul loen postid mitu korda läbi, sest ma lihtsalt ei usu, et nii üldse mõelda võib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaidlema kipun äärmustes pigem, sest see tegevus on enivei peaga piki müüri jooksmine. htilga ja Sina panite minu jaoks lihtsalt uskumatu kompoti kokku…. Oh teid väikseid Kolumbuseid… antud teemas.
NB! Ootan jätkuvalt selgitust ülekoormusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma igaks juhuks täiendan, et mõtlesin füüsilist ülekoormust.oktoober 10, 2011 at 7:22 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #317008somps
MemberMinu arvamus on see, et alati on olemas mingi “vaimne” faktor haiguste puhul. Inimesed, kes on tugeva vaimuga ning kellel on soov olla terve ja tugev ning ka vaimselt oma keha tugevusele sunnivad – nende puhul on tihti ka haigused harvemad, kiiremad paranema jne.Samas ei väida ma muidugi, et ajukasvajast puhtalt “mõttejõuga” jagu saad. Küll aga arvan, et inimene, kes reaalselt iga viimast energiaraasu kasutab, et ennast hästi tunda ning positiivselt meelestatuna hoida – suudab olukorraga paremini toime tulla. Ning need, kes langevad sügavasse masendusse, kaotavad elu-isu ning igasuguse positiivsuse – saavad kehvemini hakkama.
Seega saab minuarust ideaalsed tulemused ikkagist siis, kui teaduslik meditsiin ja mistahes psüühiline abi käsikäes töötaksid tervise parandamiseks.
Selge, eks ma järgmise allergia või bronhiidi käes kannatava 3-kuuse tite saadan psühhoteraapiasse. Kindlasti ta vanemad hindavad mu pädevust peale seda ülimaks. Samuti teen neile selgeks, et nende lapsel on nõrk psüühika, et üldse haigeks jäi. Jess. PS! enne kui kukud väitma, et ei ole sellist asja seletanud loe oma tsitaat kolm korda eder- ja tagurpidi läbi.
Ma pole kunagi tahtnud haigeks jääda, näe ikka olen jäänud. Äkki peaks ise ka minema psühhoteraapiaasse? Ja no vähemasti üks allergeen on mul olemas.
Mind juba täitsa huvitab kuidas seletad ülekoormust?
Mis teemasse puutub, siis olen näinud apteegis toiduallergiateste koduseks kasutamiseks. Hind oli küll 90 euri tuuri, kuid äkki tasub küsida mis teema nendega on? Tean, et mõni arst n neid ka soovitanud.
somps
MemberMa olen täiesti nõus, et madalamal intensiivsusel rohkem rasvu kasutakse. Kus täpsemalt ma selle vastu vaidlesin?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ahjah, ma ju rääkisin, et kui veri on glükoosiga rikastatud siis kasutab keha pigem seda. Jään selle arvamuse juurde. Kui glükogeenivarud on täis ja veri glükoosiga rikastatud, siis igal juhul enne rasvadeks salvestamist kasutab keha energia saamiseks glükoosi. Seda võimendab kõigele lisaks veel Insuliin, mis sama-aeglselt pärsib rasvapõletust.
Ehk kui sööd süsivesikuterikka eine siis Palju Õnne, kui proovid samal ajal rasva põletada, isegi kui istud trenazööri otsas on see praktiliselt võimatu. Mingil madalal baastasemel vbl rasvapõletus toimub, aga muud küll ei usu.
Anna andeks aga ma ei saa enam vait olla. Sa proovi mõnikord kestvusalal vastu pidada TUNDE ilma lisaenergiata. Ma korra proovisin, oma viga, ei mõelnud. Kolmandaks tunniks olid mul krambid jms. Lisaks absoluutne kriis energiast, füüsiliselt oli raske tuulele ja küngastele vastu võidelda. Ja vot sellest taastumiseks läks ikka aega….
PS! edaspidi olen kasutanud igal pikemal treeningul nö lisaenergiat ja suvega mitu kilo rasva maha võtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> St rasva% on muutunud.somps
MemberÜldiselt lisan juurde, et kaloreid ei tasu trenni tehes lugeda. Ühe burgeri ärapõletamiseks peaksid 10 tundi ratast sõitma. On see normaalne? No way! Aeroobset pole vaja teha kalorite põletamiseks, vaid ainevahetuse käima tõmbamiseks, mida soovitan soojalt HIITi metoodikal teha. Ehk siis mine välja, kõnni minut-kaks, sprindi ca 20 sekundit ning korda tsüklit tunde järgi, kuid mitte vähem, kui 2 korda. Lisa tsükleid tunde järgi, 6x sprintimine on juba väga hea. Selline trenn lööb 3 kärbest ühe hoobiga: parandad aeroobset ja anaeroobset vormi ning treenid ka lihaseid. Ainevahetusele teeb see imesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hm.. Palju sa sellest burgerist siis saad? Kui uskuda oma pulsikella, siis oma keskmise treeninguga kulutan umbes 1000kcal. Ja ma ei sõida just 10 tundi. Pigem 3-4. 3000+ kcal burksist tundub selge liialdus. Ma panustaks ikka alla 1000kcal. Ma pole muidugi kursis, sest burksi ise ei söö oluliselt.
somps
MemberOn vajalik.Kuigi minu põhiala ei ole jõusaaliga otseselt seotud. Minu treener on minu jaoks tugiisik, mehaanik, õpetaja, sõber, arst ja vajadusel ka kubjas. Väga tänulik, et nii tore inimene olemas on.
somps
MemberPeapõrutus ja trennikeeld. Sõin täna tüki pitsat ka. Mitu päeva isutas.
somps
MemberMina käisin ka südamerahuga kõige külmemate ilmadega. Hoian põlved soojas, jalatallad ka (lisatallad),, Korralik varustus on ka abiks (juhul kui sa pole see onu, kes keset talve palja ülakehaga mööda Piritat ringi lidub lühikeste pükstega). Üldiselt kuna mul ninahingamine on nagu on, siis ahmin õhku suuga ja pole absoluutselt kunagi olnud probleeme tervisega. Aga jooksen ukseni, jalutama ei jää kuhugi.
Üldiselt mulle meeldibki talvel rohkem kui suvel.
september 21, 2011 at 6:45 e.l. in reply to: Viimsi Tervis SPA spordiklubi avatud uste päev+tulemused #314051somps
MemberTäpselt!Kahjuks kuulsin ise üritusest selle toimumise päeva õhtul. Oleks hea meelega kohale läinud.
Novembris toimub reedest-pühapäevani spordieri Saaremaal, Grand Roses. Täpsema info leiad Viimsi Spa lehelt feissbuugis.
PPS! Ma ei imesta, et Svea naistest kätekõverdusi kõige rohkem tegi… proovige selle daami pilatest.. üsna kreisi, inimene, kes sellega hakkama saab n ikka väga tugev.
Aga Kirp on taktsuusatajate patis?
somps
Member16.september 2011Ka täna sain münte juurde. Ootamatult tormas Fitshop Eedenisse üks tragi tütarlaps ja tal oli isegi jalgratas ja seljakott kaasas. Siis asetas minu lauale mündid ja tormas välja. Siis tuli varsti tagasi ja oli palju rahulikum ning selgus, et tegemist on samuti Fitness.ee kasutajaga, kes samuti leidis oma elamisest põnevaid münte Mexico, Venemaa, Inglismaa, Leedu, Taani, Rootsi, Thai, Ungari ning Poola reisidest. Vastukaubaks sai preili endale spordibatooni ja energialisandit!
SUURED-SUURED TÄNUD KÕIKIDELE TOETAJATELE!!!
No parem hilja kui mitte kunagi kohale jõuda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal kotis olid valdavalt trennivarustus muide
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Egas ma trenni narrima siia tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga geel kulus ära küll eilsel pikal-pikal trennil (no on ikka teine mekk küll Lõuna-Eestis sõita!).. Seega tänud Sulle pigem!AutorPostitused