Sõlm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sõlm
MemberSelge, hüppan läbi sealt.
Suured tänud!
Sõlm
MemberEi saa omavahel võrrelda biitsepsit-triitsepsit ja kõhulihaseid. Lihased koosnevad erinevatest kiududest, mis reageerivad erinevatele koormustele (koormuse kestvuse suhtes). Biitsepsis ja triitsepsis on üldjuhul ülekaalus kiud, mis reageerivad ajaliselt lühematele koormustele. Kõhulihased ja “sääre lihased” koosnevad suuremal määral kiududest, mis reageerivad pikema kestvusega koormusele. Seega ei saa kõiki lihaseid võrdselt võtta.
Jutt pole just eriti täpne faktide poolest, ega ka mitte kõige selgem – kell palju juba. Ehk jõuab iva kohale.
Edit : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2398
Sõlm
MemberMinu meelest on realityd väga hea meelelahutus kõik on reaalne ei ole midagi lavastatud saab inimeste reaktsioone vaadata jne!Need nö reality saated on üldjuhul ikka palju rohkem lavastatud kui välja paista võib.
Sõlm
MemberJään huviga ootama!
Sõlm
Memberkõva trenn tõmbab pinged hästi mahaPeab nõustuma, hea trenn lülitab tõesti tunniks-pooleteiseks kõik negatiivse elust välja.
Sõlm
MemberSport nagu iga teine. Nõuab aega, järjekindlust ja pühendumist.
Sõlm
MemberSoovitaks Sul rohkem teha erinevate kalletega surumisi, lendamisi pec-dec trenažööril, trossidega ploki vahel ja ka hantlitega, kasutades erinevaid kaldeid.
Tasub ka ära mainida, et geneetika vastu kahjuks ei saa. Siiski tasub kindlasti proovida, ega halba sellest ei sünni.
Sõlm
MemberKumb teeb kõhulihased tugevamaks .kui treenid pingi peal
või fitnessballi peal.
Põhimõtteliselt sama küsimus, et kumb kaalub rohkem, kas kilo rauda või kilo sulgi…
Mõlemal sooritatud harjutused treenivad kõhulihaseid põhimõtteliselt sama moodi.
Sõlm
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5062
Punkt nr. 5 sisaldab vastust, mida otsid.
Sõlm
Memberkui tahad kasvada pead sööma, sööma ja veelgord sööma. rasva prodsent ei tõuse mitte selle pärast, et sa sööd palju vaid, et sa vähe kulutad. kui sa silitad seda kangikest trennis ainult, siis võid tulemustest ainult unistada. ega ära arva massi perjoodil on need suured, tugevad ja ilusad kõik parajalt pekkis…nii kaua, kui sa sellest rasva protsendi hullusest lahti ei saa ära loodagi et sa kasvama hakkad….
ega ma ei tea milline sa oled, aga ma arvan, et ma ei pane palju mööda, kui ütlen, et alakaaluline kondipukett. nii et hakka sööma, sööma ja veelgord sööma tihti ning tugevalt.
Stay in school.
juuni 15, 2009 at 10:21 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202232Sõlm
MemberPmts kui tahad suuri ja tugevaid kõhulihaseid pead palju sööma , siis lihas kasvab ja siis kui on parajad kõhulihased käes hakkad rasva põletama?On mul mingis osas õigus?
Nii see asi käib, jah. Tasuks vaid jälgida, et massi kasvatades ülemäära suureks oma rasvaprotsenti ei aja, nii on sellest kergem vabaneda hiljem. Rasvaprotsenti vähendades tuleb olla ettevaatlik, et lihasmassi kadu liiga suur ei oleks, selleks kulub hea toitumiskava marjaks ära.
Sõlm
MemberJõusaali jõuad Sa nädalas 2-3 korda, nii nagu ma aru sain. Sel juhul võiksid ikkagi siit lehelt 2 või 3 osalise kava vaadata. Kui juhtub, et ükski nendest kavadest ei sobi Sulle, proovi vähemalt nende põhjal endale korralik kava teha. Sinu praegune kava on natuke segamini, ei näinud ka baasharjutusi ja jalad olid Sa üldse välja jätnud.
Sõlm
MemberKülmas, kindlalt.
Sõlm
Member15 – 20 harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normaalsed treeningkavad sisaldavad nii palju seeriaid ühele lihasgrupile, kui sedagi.
Sõlm
MemberMa kardan, et sul on mingi kõhufoobia. Ausalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ei saa ju ometigi olla, et ise oled kui koonduslaagrist tulnud, aga kõht rasvas ees. Pole ju loogiline?
-
AutorPostitused