sokos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sokos
MemberKes ei riski see ?hampust ei joo !
Naised tänapäeval ohustavad tihti oma organismi hoopis hullemaga kui seda on mingiks hetkes keha rasvaprotsendi madalaks viimine. Kui see protsent pikka aega madal ei ole siis ei juhtu hullu midagi. Visuaalne, naiselikkus, kehakumeruste pehmus taastub, ikka väga kiirelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sokos
MemberSoovitan sama sulle bohemianrhapsody….
Kas sa ise tõesti asjadest ikka aru saad piisavalt??
Kahtlen.
Aga, ega kõigilt inimeselastelt saagi taiplikust nõuda oodata.
Loe ja süvene, või peab tõesti sinu mõistuseni jõudmiseks kõik sinu endaga juhtuma, et pea lõikama hakkaks, loodan et siiski mitte.

sokos
MemberValeinf…..))) 21.30 sport , spord-is.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sokos
Memberno kui ma segi olen läinud, eks siis räägi vastupidist, minu arust elame vabariigis ja igalühel oma arvamus, või a kolisid venemaalt sisse ve?sinu vastust lugedes tundub , et oled kuupealt………… sõnavabadus või, ok. ma siis soovitaks 80% rasvu, 0,5 valke, ja ülejäänud lihtsüsivestikuid. areg saab olema tubli, lähed kohevaks nagu pügamatta puudel……
sokos
MemberRasvad on väga tähtsad asjad keha jaoks, sellepärast peab neid rohkem tarbima kui valke, muidu ei kasva õieti:)RASVASID ROHKEM KUI VALKE
SEGI LÄINUD???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sokos
Membereks kevadel paistab,kuid arvan,et kalmus ei suuda end nii kuivaks teha kui ott……….kas sa kalmuse pilte vaatasid? Ott pole kunagi selline olnud.
sokos
Memberkui nii siis ei saa sul ühtki eeskuju tippspordis olla. lance armstrong solkis oma verega. suusatajad on kõik ”astmahaiged”. marion jones mässas kasvuhormooniga, jalgpallis kütavad erguteid, ja F1 nuusutavad kokaiini. kui jutt käib tippspordist, käib jutt automaatselt suures osas ka keelatud ainetest ja keelatu/lubatu piiril laveerimisest. ma annaksin ise küll kõik, et ronnie või jay olla. elavad seiklusrikast elu. on oma ala tipud. miljonärid jnejne. ronni ostis näit.. hiljuti uue auto. Bentley GT oli vist. tutikas. lasi kroomveljed alla panna ja kõik. tüüp elab nagu mingi popstaar. eluea pikkusest niipalju ,et kas arnold on surnud?kes ei riski see sampust ei joo. mõtetu siin maailmas niisama eksisteerida ju?
Aga kas sa tead, kui paljud on oma tervise “keemiaga” tuksi keeranud?
Kas oldman teab siis???????????????????
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sokos
MemberKui saab siis, hakkab võistlema fitnessis elukutselistega. Annab õiguse osaleda teatud kommerts võistlustel…………. WFF liigas????
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)