Sohne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sohne
MemberKui kõrgel pulsisagedusel tuleks töötada kui on eesmärk võhma parendada? Umbes maksimaalse läheduses?
Sohne
Memberma saan aru siis et valgu ja rasva tarbimist võib nati suurendada aga süsivesikuid kindlasti vähendada?
Sohne
Membernaised

okok
beer, beerusnäkk ja saun on igati hea kooslus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Memberto kame: tähendab et sa enne venitad ja siis teed sooja? või ma sain valesti aru…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alles ma siit kusagilt lugesin, et on lollus hakata külma lihast venitama. Enne lihas soojaks, seejärel venitama ja siis tuld. Peale trenni samuti venitus ja lõdvestus.
Sohne
Memberoh shit pool aastat ei tohi trenni teha??
mul kadusid valud(loe: lõpetasin valuvaigistite võtmise) kusagil nädal peale operatsiooni ja siis juba hakkasin rahulikult trenni tegema. 3 nädalat pärast oppi käis juba jube andmine. Aga mulle arstid just lubasid, et ma olen peale operatsiooni tugevam jne kuigi ise seda küll kuidagi ei tunne.
Ja kui ikka jama on siis lase maha võtta. Mis seals ikka.
Minu trennitegemisele pole mandlite lõikus kuidagi mõjunud. Arengut on ikka vahepeal olnud küll. Mina sain mandlitest lahti 2004 a detsembris.
Sohne
MemberJah, ega paha ei teeks küll kaloriarvutit vahepeal täiendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Memberootooot te, mehed, rääkisite küll midagi superseeriatest aga kuidas siis on parem teha kas nt. lamades surumine horisont. pingil + iga seeria vahel positiivse kaldega pinki näiteks VÕI surun horisont. pingil ning lähen seejärel näiteks biitsale või triitsale valu andma?
Tähendab siis, et ÜHE lihasgrupi ERINEVAD harjutused?

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused