Sohne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sohne
Memberet milleks üldse dieedil olles hakata jamama mitmete toidukordadega jne.
teen hommikul tonnise ja enne magama minekut tonnise kcal söögikorra ja rasvade põletamine igatepidi garanteeritud.
Sohne
MemberMulle endale tundub et see surumissärk on üks mõttetu kondoom. See muutub oluliseks siis kui on tõesti väga seda suurt numbrit taga ajada. Muidu ikka naturaalselt “möllata”.
Sohne
Memberma siin mõtlen ja küsin kas energia defitsiidiga on ka võimalik rasvuda?
Tähendab, et kui ma söön vähem kui kulutan lisaks sellele ka valedel aegadel—>valedes kogustes ja teen trenni palju jõuan.
Tulemuseks on arvatavasti (aeglane) rasvumine ja pidev jõuetus???
Sohne
Memberma siin vaikselt mõtlen, et kui sa oled tõesti ainult aasta trenni teinud siis mida mina üldse jõusaalis rassin.
Ahjaa pildid on ju pumpamata ka veel tehtud.
Sohne
MemberKusjuures ma kujutan seda ette kuda mõni vend riietusruumis võtab selle mini-click kilekoti välja ja sealt endale valget pulbrit sisse ajab…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb kas väga täpne kaal leida või…
…mu treener sõi kunagi miskeid kreatiini tablette sisse, miski eesti oma oli ja väga hea maitsega. Ei tea kas tsitraat või monohüdraat. sel juhul jääb see “lõbus” pulbriga jändamine kah ära.
Sohne
Memberköögikaalu leiad hästivarustatud elektroonikakauplustest
Sohne
Membermis tähendab et sinu rasvaprotsnt on 0.11?
normaalne olevat 10-12 minuteada. kui sul on 0. midagi siis tundub et võimatu ju.
Sohne
Member*Ja lugesin veel seda et korraga mitte väga suuri portsjone süüa, vaid rohkem söögikordi ja väiksemad portsud. Aga kus on see piir ,,suur”? Kas see piir loeb kalorite arvust või grammidest? Nt täna ma sõin 350g salatit lõunaooteks, kaloreid ei tulnud palju, aga tundsin küll et olin kõvasti üle pingutanud.Tõstataks välja just selle küsimuse, millele isegi huviga vastust ootan.
Sohne
Membervot see viimane post oli tore
7 liitrine v8 on küll võimas aga kui paigaldada sellelegi ülelaadija (tõsta komp. astet, jne jne) vahet pole kas keemiline või mehaaniline, siis annab asja veelgi parandada.Tulemus on lausa “surmav”.
Minu jutu mõte on et võibolla tegeleks natuke massitreeninguga ja siis juba hiljem hakkaks sport nukkasid paigaldama
Sohne
Memberkusagil mõnda mäda kohta ei leia…
paistab ok
Sohne
Membermariliis, kui on soovi kaalu alandada, leia siit toitainete kogused ja lihtsalt hakka seda järgima.
http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
Minuarust tundub lihtsaim viis olevat….
Sohne
Memberkaalu alandamise dieedil olles kärbitakse ju üleüldse kogu kaloraasi. minu puhul peaks umbes kahele tonnile kcal sama palju otsa minema (arvatavasti). Ja kui ma nüüd dieedil olles energia nii alla viin, et isegi baasainevahetust täis ei saa, siis on küll nati vint üle keeratud. Või mis?
Sohne
Membertäh. et cooperi test sisaldab ainult jooksu??
kus siis olid veel kätekõverdused ja kõhulihaseharjutus ka sees?
Sohne
Memberjulmalt
3x nädalas sõudmine + 2-3x nädalas puhtalt jõusaalitrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>