Sohne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2006 at 7:42 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66314
Sohne
Membermis tähendab see60-70% oma pulsimaksimumist
kuidas ma oma maksimumi mõõdan ning kuidas treeningu ajal seda seal 70 kandis hoian või treeningu ajal seda mõõdan?
t
220 miinus vanus korruta 0,65. muidugi võid lasta ka spetsiaalselt ära mõõta. treeningu ajal mõõdad pulsomeetriga.
QUOTE (Sohne @ 10 Jan 2006, 20:37)QUOTE (Rihostern @ 10 Jan 2006, 19:50)
Nii palju kui mina olen aru saanud siis kalorid põlevad higistamise ajal !
et kaloreid kulutada tuleb end liigutada ju mitte saunas istuda.
sa võid külmaga, mitte eriti palju higistades, joostes kah tohutult kaloreid põletada…
või mis?
saunas higistades saab kaalu langetada kehavedeliku arvel(profid poksijad, võistluskunstide harrastajad tihti võtavad kuni 10kg alla vee arvelt, et saada võistluskaalu)
jaanuar 10, 2006 at 6:37 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66304Sohne
MemberNii palju kui mina olen aru saanud siis kalorid põlevad higistamise ajal !
jaanuar 10, 2006 at 5:24 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66287Sohne
Membermõhh mis see higistamine siis aitab?

ma arvan et mees tahab -20kg ikka rasva saada mitte vett
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või paneb see siis tõesti nii palju rohkem kaloreid kulutama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Memberpakil ju kirjas mis ajani tarbimiskõlbulik on teine.
Ise tegin kunagi nii et lahustasin morsi sisse ja jäi joomata. Viskasin ta siis üheks – kaheks ööks külmkappi ja hiljem polnud enam üldse hea juua. Miski sade vms tekkis põhja.
Sohne
Members noovõm goodom, druugi!!!*drug mitmuses on druzja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head Uut Aastat !
muhahaaa…tänan!
idee jääb samaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Members noovõm goodom, druugi!!!
Sohne
MemberMinu arvates peab end päris palju vihkama, et hommikul unise peaga soojast pesast tulles hakata külmal põrandal pumpama. Kui juba pumpamiseks läheb siis mine ikka jõusaali ja tee korralikult nii, et maa on must.
Muidugi aeroobset üks pool tunnike tühja kõhuga rasvapõletuse tarbeks on juba muu jutt.
Sohne
MemberSoovtuslik on võtta kreatiini kuni 5gr. päevas, kolme nädala jooksul, igal päeval.Kreatiini kuuri ajal ei peaks tegema pause.
PS! Aeroobsed treeningud võivad mõnel juhul olla isegi kurnavamad , kui jõusaali treeningud.
Mis tähendab “kolme nädala jooksul”?
Pärast kolme nädalat teen väikese pausi, (nädal) et siis uuesti alustada??
Sohne
Memberkas seda moodi on mõeldav?
E 5gr hommikul, 5gr enne trenni, 5gr pärast trenni(lisandub valk+ süsiv.)
T 5gr hommikul, 5gr enne trenni, 5gr pärast trenni(lisandub valk+ süsiv.)
K ei võta üldse
N ei võta üldse
R 5gr hommikul, 5gr enne trenni, 5gr pärast trenni(lisandub valk+ süsiv.)
L ei võta
P ei võta
Sohne
MemberTäitsa pull lugu. Tõtt rääkis sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väikemees söö palju putru ja kasvad nii mis mühiseb, aega on valgu lugema hakkamiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Memberkükki tehes raksub minul põlv. Enne ikka liiges soojaks ja siis kangi alla minna. Soojast peast ei saa mina aru küll et kusagil miskit raksuks…
Sohne
Membereieiei
superseeriat tehakse ikka ühele lihasgrupile!??
nt. horisont. surumine + negatiivse kaldega pingil surumine.
Sohne
Memberjahh
eks me kõik õpime ja areneme
Sohne
MemberPalju oleks vaja pärast trenni suhkrut manustada? Siin räägitakse et 2xvalk st. kusagil 60-70g. See teeb 240-280 kcal.
See peaks sõltuma ju vastavalt kehakaalule ikka?
või jääb asi nii…
Sohne
Memberainuke asi, millest ma aru ei saa: milleks seda vaja oli?ehee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata tulemas on meil võistlused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niimoodi lihtslat kõrvaldatakse konkurente. Näitad palju pilte toidust ja küll see konkurent murdub ja dieedi pooleli jätab.
Lihtsalt läbustan
AutorPostitused