Sohne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sohne
Membertundub siiski et roheline tee ei ole eriti tõhus abivahend kaalu alandamiseks.
Sohne
Memberkuulge mehed rääkige mis muusika mängib? esitaja ja loo pealkiri? ning äkki on kellegi masinas see lugu olemas?
ahh leidsin
Sohne
Member1,8* 18=32 kopikatega
1,3* 18=23 kopikatega
Seega viimasel juhul on paras klaas piima peale juua. Esimesel juhul on see ju mõttetu toidu raiskamine, kui keha seda niigi omastada ei suuda, või mis?
Sohne
Membervastukaaluks eelmisele kasutajale: KÕIK neli andsin ära
??:”>Sohne
MemberJa kui ma tellin siis on potimaks 59krooni?Potimaksu meil pole. Meil on olemas postikulud ja see on vastavalt Teie soovidele.
Kui soovite ISE kaubale järgi tulla, on järeletulemine täitsa tasuta – peaasi et tööajal ja ülalmainitud kellaaegade vahele satuvad.
Variandiks kaks on ELS kohaletoimetus. See on vastavalt Teie soovile. Kõige odavam (ELS14) on 39 EEK ning see tähendab, et reeglina hiljemalt kella 14:00 tuuakse toode Teile kohale (suurtes linnades). Väikeste maakohtade kohta öelda kahjuks ei oska – kohale tuuakse, aga millal, see on juba kohaliku postitoimetuse rida mu meelest.
Tähendab et kas ma pean(tellija ise) sel ajal kodus olema ja ootama kuni pakk saabub mulle ukse taha? või saadetaks post ikka postkontorisse vms?
Sohne
MemberKusjuures alles sai käidud alfa 2006 tõmbamas. Mõni tõmbab ikka nii et hirnu pooleks, lausa kamasutra. Ega tartu kutsekoolide cupil vms ka midagi paremat ei näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lausa kahju on vaadata suuri põkke, kes end lolliks tõmbavad, kel potensiaali tegelikult väga palju on, ja kuidas neile väikesed poisid lihtsalt tehnikaga ära teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sohne
Memberka sardellid ja viinerid ja vorstid, eriti igasugused grillvorstid on maitsvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga näedsa tuleb menüüst välja jätta
Memberwtf. kuulen seda esimest korda sellist asja.tavaliselt laksin ülepäeva karbi
Edaspidi proovi karp alles jätta.Katsu ainult kalaga läbi ajada.
muhahaaa. ja hakkab nalja saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>to wicked: usu mind. nii palju sinus elavhõbedat ei ole et kaal tõuseks
MemberVelo on ikka ratas ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt aeglane olen
MemberMis see kanafille maksab?
ja kuidas suhtuda krabipulkadesse?
viimaseid on väga hea minu arust igasugu sardellide jm asjade asemel alla kugistada
Sohne
MemberSohne sul vist rahakott puuga seljas
Sugugi mitte halva pärast… aga sama raha eest saab 2 pakki maitsestatud kodujuustu (a 220 g, 11 g valku sajas grammis) või kaks pakki väherasvast maitsestatud kohupiima (14-18 g valku sajas grammis) või kaks karpi tuunikala (minaeitea peast kui palju valku aga igatahes palju) või 10 muna saab ka ja 5 krooni jääb ülegi. Liitri jogurtit saab.
jrx, kui sinu pakutud toite juba ääreni täis oled end söönud siis hakkadki mõneks ajaks minu taisinkide poole vaatama

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberise avastasin just poes miskeid taisingi viile müüdavat. 17g valku, 5g süsiv.,ja 4g rasva per 100g. Pakk ise 200g.
Maksis vist 17 krooni.
Lausa ideaalne eine ju
Sohne
MemberTundub et kartulipuder on kõige maitsvam ja ka tervisilikum variant?
Kuidas on lood kartuli(puder) puhul glükeemilise indeksiga?
päris nii madal ikka ei ole kui tatral mulle tundub
MemberNo kuule valku võid võtta nii enne trenni, trenni ajal kui peale trenni, peaasi, et üle ei tarbi ja neere ei kahjusta. Minul on alati valgusheigis 50g glükoosi sees.Võtan seda siis kas enne trenni või trenni ajal või vahetult pärast trenni (va enne magama minekut). loe artiklit trennieelne valgusheik rokib vms
idee poolest arvan et võta kuna tahad, peaasi et üle ei tarbi. Pole neid süsivesikuid vaja üle ka juua
Sohne
Membertsipake aeglaselt imendub
>pärast trenni pask valik, toidukorra asendajana muul ajal ja enne magama minekut täitsa sobiv.AutorPostitused