Soa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Soa
Memberkahjuks pean tunnistama et ma ei ole Raivo ja ma ka ei ole ta tuttav ega sõber aga lihtsalt see foorum on täis mõnusaid mehi kes on netis kuningad päris elus aga ei ole nad mitte keegi ja ainuke koht kus suuri sõnu teha on siin netis. Elav näide on meil siin meelis.
Soa
MemberJah nüüd oleme jõudnud lõpp vaatusesse kus kõik on aru saanud ( vist ) et selle teema üles tõstmine oli mõttetu. Tahaks loota et olete kõik õppust võtnud ja oma mõttetud probleemid lahendate inimesega näost näkku rääkides mitte arvuti taga istudes nii et keegi teie LOLLe lõustasid ei näe.
TRUTH IS OUT THERE!!!
Soa
Memberei no mis teha sul on ikka kang päris mittu korda pähe kukkunud vaene poiss paarkorda veel ja siis oled päris idioot valmis
Soa
Memberja mida sina siin praegu siis teed?
Soa
Memberkust sa välja kargasid. üle eilsest või. ja siis kommenteeritakse et mina ei tea milleas siin jutt käib. ma soovitan soojalt et selle teema võiks nüüd lõpetanuks kuulutada sest siia ei oska nagu nii keegi teist idagi tarka lisada. hojate nii oma aega kokku ja säilitate endast veel ka tarka muljet praegu aga tundub nagu oleks siin mingi puberteet sisse karanud
Soa
Memberiga üks vaatab oma pee eest ise ja keegi ei ei saa ju aidata kui sa ise ei küsi inimesed ei ole selgelt nägijad.
Soa
Memberher. jüri
ma olengi reval-spordi klient ja minul pole mingeid pretensioone. Kõik võivad ise endale valida treening saali ja kui preilidele ei meeldi treener siis nad ei ole kohustatud Revalisse tulema. Ja sina ära ürita siin mõnitada sest sa oled juba väga hatldalt läbi kukkunud. Ja sina sittaratas ära näe ültse vaeva siia uuesti kirjutamisega kuna see jutt mis sul juba siin on on nii ila et õudne.
Soa
Memberpreili sigrid ja maris
mitte kedagi ei huvita ausaltöeldes teie arvamus. Ma saan aru et naistel on aeg ajalt sellised pahad päevad aga valage oma viha kellegi teise peal välja ja lõpetage see loll ajudeta bimbo jutt ära. Siin on siiski juba suured inimesed koos, kes peaksid suutma oma probleemid ka mujal kui netis vale nime all.
Chill Out Ladys
-
AutorPostitused