snufkin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
snufkin
Memberhuvitav kas tavaline perearst suudab säänseid diagnoose panna so mis on seljaga lahti jne või oleks mõistlikum minna kuhugi spetsialisti juurde….? Soovitusi Tallinn – so ilmselt hädasti tahan oma selga kellelegi näidata
snufkin
Memberpluss muidugi ka see et näed oam edusamme……
snufkin
Memberei mingit järjekorda……. neid elementaarsed näitajad saab teha kõikides koormustesti tegevates spordiklubides! Reval Sport nt Tallinnas üks odavamaid…
pikemalt informatsiooni siit http://spaces.msn.com/meelistrepp/blog/cns…8!678.entry
snufkin
Memberreval ilmselt seepärast et hind tundus olevat kõikse mõistlikum? ons kellelgi veel häid nõustajaid soovitada sest tundub, et testiga saadakse igalpool hakkama kogu “saladus” peitub selles mida , kudas ostakse mulle nende numbrite pealt selgitada………
snufkin
Memberilmselt siin foorumis segamini profid 7x nädalas, lihtsalt igapäevased harjutajad 6x nädalas ja tervisesportlased 2-4 xnädalas? Äkki peaks profiili lisama vastavasisulise märkuse, viite?
Seepärast tuleb ka soovitustele vaadata täpselt samasuguse nurgapeal so see mis on piisav ja sobiv profile on harrastajale liig mis liig
??:”>snufkin
Membernii et ei mingit sauna enam üldiselt ja eriti kindlalt tuleb EI öelda enne võistlusi……
snufkin
Memberjutt küll juba teemast ammu möödas aga ei saa ka jätta üht mälestust “heietamata”
Hooajal käisin orienteerumis neljapäevakutel ja seal hulganisti esmapilgul vanadekodust plehkupannud inimesi luusis Neid samu metsavahel aga kohates olid nad justkui ümbervahetatud…. rühkisid sehukese meelekindlusega, et minul jäi üle vaid nende kandu vaadata. Sama juhtus mul ka Rogainil viimati. Tänu sellele, et võtsin sappa ühele võistkonnale kellede keskmine vanus oli 60 tegin ma nö elutulemuse RESPECT
snufkin
Membereks ta tõesti ole veidi hääs mõttes imelik…….. vaadata enda ümber painutamas ja rassimas sedavõrd palju meeletult kenasi naisi ja siis vaikselt surra valitud raskuste käes
snufkin
Memberehheee smiler mida siis mina peaksin tundma oma tibatillukeste raskustega ning valutavate lihastega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks……. Võtan endale kokku, et ilmselt on raskuste leidmine nö testimise ja proovimise koht. Lihtsalt algraskuse määramine peab olema enamvähem paigas so minul pole see 5 kg ……snufkin
Memberalgajat ja edasijõudnut eristab mis?
snufkin
MemberTänan vastuste eest……. segadust veidi nyyd ju on so kaks veidi erinevat arvamust
Kuid lisan kiiresti veel ühe ilmselt elementaarse küsimuse: Treeningut tegin 10 (+kang) Kg mis tähendas seda, et trenni lõpus ei suutnud enam kangiga mitte miskit teha Ütlen enamgi veel ka käsi niisama oli raske ülestõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest ka küsimus, jätkata selle raskusega ja igakord teen niikaugele kui jõuan või vähendada raskusi ?
snufkin
Memberehh…… igaljuhul tänud! Täna näiteks kaalusin tõsiselt ka valuvaigistavaid kreeme Lõdvestustest – ikka püüdsin anda endast parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ex ma lihtsalt lähe siis õhtul veidi jooksma. ja püüan leida ndl vahetuseks aja, et ujuma minnaPB treeningust küsimusi veel.
eesmärk on tõsta aeroobset taset ja lihasvastupidavust ( so põhiline ala on jooks ja ratas) kas piisab PB 1 x nädalas ja 1 x nädalas jooks u 10 km järgmised 2-3 kuud
Pärast seda perioodi tõsta treeningute mahtu PB 2 x nädalas ja jooksul tõsta kilometraa?i
või jääb ka esimesl perioodil 1x BP selgelt väheks?
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)