Snoopie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Snoopie
MemberEesmärgiks siis massi kasvatamine ja trennipäevadeks on E,K,R.Ma saan küll aru, et tahab kauem treenida selle järgi.
No igal juhul – Kui sa hakkad sellist retsimist ette võtma, peab ikka kõva põhi ka all olema.
Snoopie
MemberAusalt öeldes, ma ei saa üldse aru, kuidas võib tekkida idee sellist suitsiidset kava teha. Ma saan aru, kui sa 1 nädal tahad proovida midagi karmi, aga kui pidevalt kavatsed, siis ma ei kujuta ette, kuidas sa sellise kavaga ellu jääd..Ega poiss ei rääkinudki konkreetselt kui pikalt ta seda kava kavatseb teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk on ainult proovimise eesmärgil. Aga kust see idee tuli? Eks sealt kodulehelt kus on maialt kirjas kõike paljulubavat:
What are the 10 sets of 10 reps all about? This is a method used to break through new plateaus and build lean muscle mass. This method has been around since the start of the 1960s. It is also extremely popular, having been used by plenty of well known bodybuilders including Vince Gironda, Arnold Schwarzenegger and Dave Draper.Snoopie
MemberMind on vaevanud alaselg viimasel ajal.
Panin tähele seda alles nüüd hiljuti kuna vahest oli magades isegi valus ja segas und. Käisin nüüd nädalavahetusel jooksmas ja pärast oli mõõdukas valu alaseljas.
Peale jõutõmbe, küki päeva on ka alaselg veits valus.
Nalja siin enam pole, peab arsti/küropraktiku poole pöörduma.
Snoopie
MemberMõtlesin ise ka, et miks selja peale tekivad hooajaliselt vistrikud. Suvel trenni ei teinud ja sõin nii kuidas ette juhtus, siis polnud viga. Nüüd hetkel söön 200g valku päevas sisse ja pidevalt tekivad vistrikud ülaseljale.
Snoopie
MemberVõtame kaks looma- lammas ja hunt. Üks sööb põhiliselt süsivesikuid(lammas), teine valku(hunt). Samas pole kahtlustki kumb neist lollim on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MOTT
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole kahtlustki. Kõik võiksid vastata sama humoorikalt selle asemel, et kahelda teise intellektis.Snoopie
MemberSuper! Laupäeval proovib kindlasti ära.
Snoopie
MemberTäiesti huvitav teema. Kahju tõesti, et pilte pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle edaspidisega
Snoopie
MemberÕige oleks baasharjutused lisada oma treeningkavasse !!
Snoopie
Memberma hakkasin nüüd mõtlema asjale kui rohkem vaba aega ja siis tekkis küsimus – kas sa kasvatad lihast või oled kapsalehedieedil lihase hävitaja pigem?selgitan asja: naistel jube probleem on palju ma kaalun? lihas kaalub näiteks rohkem kui rasv, samas saada keha rasva % võimalikult madalaks peab suht valgurikast sööma, et keha ketoosi läheks ja võimalikult palju rasvu põletaks? on ju nii või olen ma millestki valesti aru saanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tibipoliitikaga, et söön palju kapsalehte, teen madalal koormusel pikki seeriaid ja saan kulturisti keha? no halloo
siin foorumis võin ma algaja olla aga palju sina rinnalt surud? kapsalehe?
valku ja rasva peab sööma ja natuke süsikaid ka, et midagi kasvaks aga häid sefiirikoogi elamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära pikka viha pea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilves selgimistega! Haiget tegid kohe selle postitusega teisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Snoopie
MemberSee, kui sa rasva ei söö, ei tähenda, et sul hakkab keha rasva ära põletama. Seda, mida sa kehale ei anna, hakkab ta kinni hoidma (ellujäämisinstinkt).Peaksid sööma kõike, tasakaalustatult. Suurem tähelepanu tuleks pöörata ikkagi süsivesikutele.
Lihtsalt tuleb ära kulutada rohkem kaloreid, kui sa toidust saad. Lühidalt on asi nii.
Hmm, okei tänan. Natuke segaseks jääb aga olgu proovib, vaatab.
-
AutorPostitused