Snoopie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2010 at 6:12 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254427
Snoopie
MemberEga tegelikult ei olegi sellist motiveerivat asja konkreetselt. Lihtsalt hakkasin vaikselt uurima jõusaali kohta kunagi ning mulle meeldis kõik see mis ma välja uurisin. Tegelesin, nägin arengut, tekkis sõltuvus. Nüüd enam ei saa ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Snoopie
MemberMa elasin kuni 14 eluaastani pmts ilma valguta. Ei söönud piimatooteid, liha ja muna.No vahepeal sõin mõned viinerid ja jogurtid.
Olin teistest eakaaslastest suurem ja tugevam ikkagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah, need on ainukesed valgu allikad. Ju ikka närisid maialt taimseid sisse
Member100g on võimalik max saada 900kcal, seda ka 100% rasv, selles on 450+200kcal =650kcalNo sea sööt eirab selliseid fakte ilmselgelt
MemberSea sööt(100g):
– 1000 Kcal, 50 g rasva, 5 g valgud, 45 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 1000 Kcal
Rasva: 50 g.
Valke: 5 g.
Süsivesikuid: 45 g.
Kiudaineid: 0 g.
No miks muidu notsud nii põkid on
MemberNo niikaua kui sul valus ei ole sellest, siis on kõik korras ja rassi edasi
MemberMida süüa kõhugripiga mis oleks hea seedimisele, ega oleks raskesti seeditav?http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11667
Seal on päris hea vastus
Snoopie
MemberJa selle kava eesmärk oleks.. ? Dieedi moodi asjandus, ma eeldan.
Snoopie
MemberTee endale selgeks ketoos, enne kui sellise soovituse välja tood
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu paha. Kas siis keha ketoosi viimiseks, ei tohiks 100-t grammigi tarvitada?
Sain juba teada
Süsivesikute piiramine/alandamine 30 grammini päevas, loob insuliini taseme alanemiseks ja ketoosikssoodsad tingimused.
Snoopie
MemberAga kas see on võimalik et sa üritad midagi osta aga ei õnnesti ja kaotad kõik punktid?Või sellist olukorda ei teki, et kaotad punktid ja midagi ei saa?
Ma usun, et sellist asja küll ei ole. Sa kas ei saa lihtsalt ostetud või saad.
MemberKuidagi liiga palju kartulit ja makarone. Asenda need millegi valgurikkama, et keha ketoosi viia.
Aga pea meeles, et keha vajab ligikaudu 100g süskareid, et aju üldse funktsioneeriks normaalselt.
Snoopie
MemberSee pepu-torso on hea
MemberKas sul mandlitega pole probleeme olnud?Kui mandlid on suured ja tihti haiged, siis nad võivad eritada jah “laibamürki” , mis on südamele kahjulik.
Snoopie
MemberNagu sellist imelikku jahu ajad suust välja? Ise ikka aru saad, mida tahad saavutada? Ilma piltideta on see teema tühi lora ja jätab pigem mulje, et mingi tugitoolisportlane kel pole midagi teha, lihtsalt lollitab väljamõeldud kommidega siin……. Pole ju raske paar pilti teha, nägu saab varjata.Lugesid ikka ta postitusi?
Kahjuks ei teinud enne ühtegi pilti, paraku teadlikult, kuna olin ülimalt skeptiline selle suhtes, kas see kõik õnnestub. Aga siiani on enesetunne super, söön väga korralikult ja puhkan korralikult. Ma ei ole sportlane ega ei soovigi olla, seega ei tunne kuidagi, et ma kogu selle üritusega kuidagi üle pingutan. Üritan ka kõikvõimalikke toidulisandeid vältida ja kõik vajaliku tahaks ikka naturaalsest toidust kätte saada. Ainuke asi mida tarbin on Muscle + ehk siis valk + kreatiin, mis muide tegi täiesti imesid. Olin väga skeptiline selle suhtes, kas selle kasutamine üldse mingeid muutusi tekitab aga minu jaoks töötas küll ülimalt hästi.Hetke eesmärgiks oleks kaal 105-110kg ning 10% rasvaprotsent, kuid selleni on veel pikk tee.
Ma täitsa näen, et seal on olemas mida saavutada tahab näiteks.
Mõistagi võiks pilte olla, aga pole vaja kohe teist sõimata.
Rõhutaks veel, et oleme alafoorumis Algajad
Snoopie
MemberAitasin tuttaval saada z-listeriks, aidates tema nime kaudu liituda paljudel sõpradel.
Nüüdseks tal 617 punkti ja homme läheb siis rebimiseks
MemberTekib ka vahepeal valu. Ei tea millest see tuleb, aga kui on, siis on nii et sisse hingates nagu valu pistab rinnus, välja hingates kaob ära.
Pole eriti tähelepanu pööranud, kuna see suhteliselt harva.
-
AutorPostitused