Smurfikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Smurfikas
MemberSelliste tammepakkudega teed isegi Otile silmad ette.Arvad jah? Äkki peaks siis võistlustele minema
Smurfikas
MemberNo see tegi nüüd küll päeva kohe hoopis ilusamaks
Smurfikas
MemberNujah…profiili peal saab natukene näha…mõnda aega. Kuidagi imelik oma koibasid eksponeerida
Smurfikas
MemberKirgliku kallistuse tagajärg on lämbumine
Smurfikas
MemberMina küll ei saa aru, kuidas saab see mees nii armastava ja imetleva näoga seda naist vaadata
On see siis tõesti ilus? 
Smurfikas
MemberTea, kas julgengi teada saada
Smurfikas
MemberSul on raudselt liiga roosiline fantaasia
Smurfikas
MemberNo kus sa selles nii kindel olla saad, kui sa veel näinudki pole
Smurfikas
MemberEi julge…pärast näeb veel keegi MINU pärast õudukaid öösel
Smurfikas
MemberOh God!!! Ma näen nüüd küll täna öösel õudusunenägusid!
Smurfikas
MemberMa eelistaks lihaseta siredat säärt
Smurfikas
MemberHuvitav….ja mina arvasin küll, et meestele meeldivad rohkem sellised imepeenikesed jalakesed
Aga jah, ega ma muidu NII väga ei põegi….ainult siis kui kontsad all on ja lihased ilusti välja joonistuvad 
Smurfikas
MemberNo mitte ei saa kohe aru, miks naised sellise alaga tegelevad. Minu meelest selline lihas naisterahvast küll ei kaunista…meestega on aga hoopis teine lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Smurfikas
MemberNagu sa isegi aru saad, tegu on geneetilise eripäraga ja lihastest saad sa lahti ainult näljutamise ja valgu defitsiidiga. Ja kindlasti vedele voodis dieedi ajal ja ära mingil juhul jalgu kasuta sest kõndimisega töötavad sääred. Kui tõsiselt rääkida, siis võiks pigem oma kompleksiga tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , paljude meeste arvates on lihaselised sääred väga seksikad. Minu arust ka. Aga võibolla on sul tõesti kulturisti sääred, mõnda pilti pole näidata?Heheee, no kulturisti mõõtu ma nüüd küll veel välja ei anna…ja pilte vast ka ei hakka oma koibadest tegema. Aga tänud vastamast, eks ma üritan oma kompleksist üle saada, kui teisi võimalusi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)