smitser
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smitser
Membersama probleem
smitser
Membermu meelest kaunis nägu ja väga ok keha
no muidugi võiks seda lihast vähem olla, aga tutvusest ära ei ütleks:d
smitser
Memberkle eesti naised pole üldse hull vaade
mine uuri kusagil mujal asja
pigem mehed peaks trenni minema
naised ikka väga paljud treenivad ja on usinad
meestel pohh, teenivad kõvasti plekki ja kasvatavad kõhtu sest on teada et küll leidub kenasi naisi(kahjuks) kes raha lõhna peale kohale jooksevad
smitser
Memberkõhulihas
ai rsk kui kena on lame kõht kergelt reljeefsete kõhulihastega
ja kenad treenitud reied
smitser
MemberLoomulikult on fitnessi naised megakenad
viimase peal
smitser
Membersegased inimesed olete siin
6korda nädalas trenni…
smitser
Member1)soendus: 2,5+2,5+kang
jalad: 7+7+kang
rind: 4,5+4,5+kang
selg: 7+7+kang
triits: 3,5+3,5+kang ja 3-ne hantel
biits: 3,5+3,5+kang
väljaasted: 7+7+kang
õlg: 3-sed hantlid
kõht: ilma raskuseta, sest ilma tundub efektiivsem (vist mõtlen rohkem pingutamise peale)
2)
Nii nagu tunne ütleb. Näiteks eelmist kava tegema hakates tõstsin pea kõiki raskusi 1 või 2 kg võrra. Nüüd uut kava tehes sain aru, et juurde ei saa veel niipea midagi lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja biitsu tehes võtsin natsa hoopis maha…3)
1 aasta.
4)
Super. Keha on ikka hoopis teine. Uskumatult efektiivne trenn. Ju mulle istub ka.
jube head näitajad aastaga juba
smitser
Memberplanetis on jah mõnus veits raskem muss a mitte mingi diskens või kräpp
smitser
Membermina
smitser
Membertervis, vaimne rahulolu, higised naised:D:D:D;)
november 20, 2005 at 1:43 p.l. in reply to: palju peaks olema kalorikulu ühe treeningu kohta? #62631smitser
Memberma arvutasin niisama näiteks oma eilsed numbrid ja tuli välja et tarbisin 79 g valke, 100 g rasva ja 270 g süsivesikuid.kokku andis see siis 2350 kcal
see on vist küll kohutav eks?
vaadates neid numbreid siin peaksin tarbima valke
2*72
rasva 1.4*72
süsiv 10*72
seega ainuke asi mida söön piisavalt on rasvad
siit ka sangad ja pekk kõhu peal
sest umbes selline mul see toidulaud ka tavaliselt on nagu eile
peab vist kardinaalselt midagi muutma???
smitser
Membereks ta tõesti ole veidi hääs mõttes imelik…….. vaadata enda ümber painutamas ja rassimas sedavõrd palju meeletult kenasi naisi ja siis vaikselt surra valitud raskuste käes
smitser
Memberoi ma siin loen neid naiste raskusi ja käisin ise ka täna esimest kord BP tegemas ning u samade raskustega ning pidin ikka triitsepsi ja õla ning väljaastetega ära koolema.nii raske oli ma täitsa imestasin kuidas naised jõuavad.ok et pooled olid megafit ja treenitud kehadega aga oli ju ka tavalise välimusega neid seal
ja selle venitamise koha pealt tõesti et see on täiesti mõtetult lühike ning tark oleks ise enne nati sooja vist teha ja pärast ka koralikult end venitada/sirutada
vähemalt mulle nii tundus
muidu päris enamvähem imelik oli nats ainukese mehena küll:D:D korra või 2 nädalas täitsa võib teha pluss veel paar korda jõusaali ka.
smitser
Membertrenniga on see värk et niisama jõusaalis tiksuda on mu meelest veits tuim aga ma ei kujuta ka ette mis trennis saaks käia.mingi bodypump on vist ka muidu meestele a no mismõttega ma maksan mingi 600-700 kuus kui saan käia mõni nädal 1 mõni 2 mõni 0 korda, sest see ju aint õhtuti.soovitusi?
AutorPostitused