smitser
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smitser
MemberMa soovitaksin minuga konsulteerida p6lvehaigetel, vahest piisab ka vastus medialise aktiveerimisest, et p6lv terveks saaks…on ka teisi lahendusi, kellel tuhar ei tööta jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘
On sul miskid tohtri tunnistused, või oled lihtsalt tark sellel alal?
Küsin, kuna endalgi jama põlvedega…
smitser
MemberLaduge kõik lagedale !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
—
Endal on kätte jõudnud pikisilmi oodatud arvutiõpetuse tund. Loomulik, et lahti läksid kohe Facebook, Fitness.ee ja g-mail… mis parata, elu on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Viljandis jah, ma otsisin VivaSport maja taga päris tükk aega aga Uppin ju ei sõendanud mind juhendada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult ma ise nägin meest alles maja ees, kus ta tõesti oli esimesena saalis kohal ja treenimas.Koolikohvikust veel rääkida, siin on ka söökla, mis pakub ka toitvamat ning kvaliteetsemat toitu, ma loodan, kuid kohvikus on jah saiakesed ja šokolaadid, mis tõepoolest maksavad hulga vähem, kui kvaliteettoit ja mu on kahju, et selle järgi valitaks endale kütus. Sama mis 98 bensiiniautosse tankida diislit. Päris ausalt kohe.
Ise elan kooli lähedal, iga lõunavahetund (30min) lähen koju, kus on eelneval õhtul valmis tehtud kana, salad ja teravili valmis, kiirelt juurde ka tass mõnusat musta kohvi meega. Kotis on ka 200g kodujuust, kahvel ning riisigaletid ja pean tõdema, et igaks juhuks ka üks valgubatoon.
Selline toiduvalik koolipäeval on igati hea valik, soovitan!
Aga nüüd lähen, naudin enda “Freshman fifteen”’i edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina, Jaanika, pead selle 15 naela ikka lihastmassina juurde saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ps: misasi see riisigalet veel on??
smitser
MemberKarta on, et klitsko tambib haye ära, tore oleks muidugi, kui vastupidine juhtuks, kopp ees sellest ukrainlaste hegemooniast.
smitser
MemberMinu rekord on 2 tundi mustakalt kesklinna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pärineb kusagilt 5-6 a tagasult ajalt, kui istusin TTÜ ühikate juurest trolli, see venis nagu tigu ja jõudis tunni ajaga kuhugi tihase(??) peatusesse, mõni peatus enne Kristiinet, ja siis oli kõõga- ummik. Sealt kõnidsin jala edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Haapsalusuguses väikelinnas pole erilist mõtet mingit autotransporti kasutada, kui lumi lükkamata- jala saab kiiremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smitser
MemberMa ei näinud täna poes küll ühtegi ketsupit/kastet ilma suhkruta, ja lõpuks ma ei ostnudki ühtegi.
smitser
MemberKas tervisliku eluviisi järgimine tundub nii utoopiline, võimatu, kuid siiski soovite enda kehale vaid parimat?Tõesti muutub asi keeruliseks, kui enne poodi minekut hakkate läbi mõtlema kahe päeva täpset toitumist, vahapalasid, ootamatuid väljasõite, et ka siis oleks vaid parim “kütus” kehale olemas. Ja seda kahele inimesele.
Kõik algab siiski planeerimisest. Planeeritud elu on edukas elu. Vaidlete vastu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Planeerimine ei pea olema kaelamurdev. Vaid täpsed nimekirjad erinevateks puhkudeks aitavad hädast välja, säästavad aega.
Endal on mul arvutis kenasti olemas järgnevad nimekirjad:
-Kui lähen võistlema
-Kui sõidan külla
-Kui lähen soojale maale
-Kui sõidan ~3 päevaks kodust ära
ning otseloomulikult
-Täielik poenimekiri
Ehk nimekiri, mida ostaksin poest, kui kodus poleks mitte kui midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätan kenasti välja kodukeemia, kuna see väga vormis rolli ei mängi. Ju?
Ning samuti ei hakka märkima koguseid. Kuna poed on meil iga nurga peal(üldjuhul 1, tihti ka 2 ühe nurga peal), siis igaüks valib kogused tune/rahakoti/enda äranägemine järgi. Alati saab tagasi minna, kui midagi otse lõppemas.
Niisiis.
Täielik poenimekiri:
-Värsked viljad (Banaan/melon, kapsas/tomat)
-Kana-/Broilerifilee või fileetükid
-Kanasink (Kana/kalkuni sisaldus ~85%
-Kanamunad
-Ketšup, kus esimene koostisosa on tomat(ipüree). Ideaalis ei sisalda suhkurt.
-Kanapuljong
-Maitseained (Sool, pipar, kartulimaitseaine, sidrunipipar)
-Mesi
-Õunabüree
-Õli (Mandliõli eelistatult)
-Pählid (segu/mandel)
-Aedviljasegud (Hernes-mais-paprika-porgand)
-Piim 2,5%
-Kohupiim 0,1% (Maitsetu+vanilje+rosina)
-Kodujuust 4%
-Piim 2,5%
-Coca Cola light
-Mahl (Apelsin/)
-Maitseäädikad (Õuna-, veini-)
-Bitter šokolaad
-Kohvi (Paulig Classic/President)
-Tee (Kvaliteetne)
Loomulikult on nimekiri koostatud minu eelistuste põhjal. Võttes aluseks selle nimekirja, vajaduse korral teha uudatusi ja saad ka enda isikliku Täieliku poenimekirja.
Kui toiduained kodus olemas, siis on juba tükk maad lihtsam orinteeruda ja igal korral endale just see üige eine ette valmistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu oleks sobiv püstitada küsimus: “Milline on Sinu lemmiksöök”?
Kuna hetkel ei oskagi vastata, jään vana-hea-Hiinatoidu juurde, mis viimati mu kindel lemmik oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lemmikjook?
Kohvi. Otseloomulikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui söögist ja toitumisest midagi veel rääkida, siis paar mõtet, mida ise alati rakendan/edasi annan:
*Kui Sulle toit ei maitse, siis miks Sa seda üldse sööd? Kaloreid annab isegi siis, kui Sulle see ei maitse!
*Ei taha sööki järele jätta ja sööd viisakusest taldriku tühjaks?
Jäta parem järgi. Raha Sa niikuinii tagasi jah, ei saa aga Sul on võimalus säästa enda keha!
Üllatavalt normaalne nimekiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvasin et sööd ulmeasju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> coca cola on üllatav nähtus.smitser
Memberkrt kas lädra oli jokkis jälle ve
Mu meelest tundus küll, et kui vend paar kuud toobi tõstmise asemel tegeleks poksitrenniga saaks bemmikrissu koslaka ära nagu naks
smitser
MemberVäga huvitav nö blogi. tnx J.
smitser
Membersmitser
MemberKui kaua sa jooksmas oled käinud?Ntx http://www.e-treening.ee/ lehelt saad jooksutreeninguks kava. Saadavad meilile iga nädal.
Oh seal oli ainult viimase 4 nädala kava, enne sügisjooksu
??:”> ja enamvähem nii ma olen jooksnud ka, madala pulsiga 135-140. lisaks lõike.Olen regulaarselt jooksmas käinud alates aprillist
smitser
Memberno söömisest peab ikka mõnu ka tundma, mitte ainult vajalikke aineid endale sisse manustama
smitser
Memberühesõnaga, ma sain BAV+ STD 2030 kcal
Arvestades, et teen mõni päev spinnitrenni 45 min, mille peale ise arvestan, et kulub 300 kcal, siis idee poolest kaalu säilitamiseks peaksin sisse ajama endale 2330 kcal?
JA kui käin jooksmas, keskmiselt 10 km korraga,madalal pulsil, siis sealt tuleb ka mingi 500 kcal vast, ning neil päevadel peaksin tarbima 2530 kcal?
Ning, et plaan oleks võtta tsipa kaalu maha, nii 3-4 kg, siis peaksin sööma vast ütleme 150-200 kcal vähem päevas, kui ma õigesti aru saan?
Ise asi on muidugi see, kuidas saada need kilod maha rasva(eriti sisemise) arvelt
smitser
MemberMa oleks ka käpp
smitser
MemberNo kui valujev sai juba haye käest sisse, mis me siis klitskost räägime?
Kõva kettur tuleks, loomulikult ei taha valjujevi promootorid sellist asja lubada, pärast saavad nad iga matsi eest 3 korda vähem plekki küsida kuna valujev nii haledalt sisse sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smitser
MemberKes kulturismi ja fitnessiga vähegi kursis, teab ka, kes see kohtunik on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja aastal 2011 lähevad iga kati 3 paremat pissiproovi andma, EOK andis juba oma nõusoleku dopinguproovide läbiviimiseks!
Ma arvan, et christina oleks nii mõnelegi mehele ära teinud
AutorPostitused